Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Witam wszystkich, niedawno wybralem sie na polowanie na nowy ląd i ustrzelilem Shelby GT 2007r. Mam nadzieje ze dowiem sie od was troche na tematy techniczne o naszych autkach a i moze sie spotkamy na zlocie w Poznaniu. Pasja do klasyki motoryzacji sprawiła, że zmienilem auto na ww a miłość do szybkości sprawiła ze jestem kierowca wyscigowym i prowadze tez nieraz zajecia instruktorskie ze spotrowej jazdy (ze Szwagierczakiem) na Torze Poznań. Dlatego mam nadzieje ze z niektorymi z was spotkam sie juz w pierwszy dzień zlotu w Poznaniu. Pozdrawiam.
Pushing the limits ....
-
AmerParts
- Model: Foose 2006
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Vista Blue
Witam wszystkich, mam na imię Kuba
witam wszystkich pozytywnie zakręconych fanów amerykańskiej motoryzacji
. Od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem Mustanga ze stajni FOOSE DESIGN. Do zobaczenie na zlocie w moim rodzinnych mieście Poznaniu. 
-
alski
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Re: Witam wszystkich, mam na imię Kuba
Witamy w końcu pieknego FOOSE'a!AmerParts pisze:witam wszystkich pozytywnie zakręconych fanów amerykańskiej motoryzacji. Od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem Mustanga ze stajni FOOSE DESIGN. Do zobaczenie na zlocie w moim rodzinnych mieście Poznaniu.
Spotkaliśmy się w tamtym roku pod Piotrem & Pawłem na Tatrzańskiej z moim V8
i śmignęliśmy w stronę Przeźmierowa
WELCOME
Pozdrawiam
alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
-
smolis-auto
- Model: mustang cabrio 96
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czerwono-czarny