Mandat od straży miejskiej
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Mandat od straży miejskiej
Hej , mam taka sprawę , dostałem od straży miejskiej zdjęcie z fotoradaru .... jest na nim moje auto , mam takie pytanie , zawsze robiłem tak ... informowałem ze auto jest zastępcze i nie wiem kto w tym czasie kierował samochodem , no i zawsze dostawałem jakis tam mandat ale bez punktów karnych ...a dzisiaj dzwonie do strazy miejskiej i usłyszałem ze muszę podać nazwisko a jesli nie udziele takiej informacji to oddawają sprawę do sądu i grzywna moze wynieś nawet 5000 zł ..... jest KTOŚ może w tym temacie zorientowany ?
kaes, jestem pod wrażeniem tego co jadłeś dziś na śniadanie
celibad, u mnie w firmie robiliśmy w ten sposób że kierownik floty oświadczył na Policji, że w biurze z którego jest auto nie jest prowadzona ewidencja kierowców używających pojazd.
Sprawa nawet nie poszła do sądu tylko wystawili na niego mandat bez punktów.
... nie wspominając o tym że daawno temu na zdjęciu moja żona miała moją brodę...

celibad, u mnie w firmie robiliśmy w ten sposób że kierownik floty oświadczył na Policji, że w biurze z którego jest auto nie jest prowadzona ewidencja kierowców używających pojazd.
Sprawa nawet nie poszła do sądu tylko wystawili na niego mandat bez punktów.
... nie wspominając o tym że daawno temu na zdjęciu moja żona miała moją brodę...

Ach te samochody....
- escalar
- Forumowicz
- Model: GT Premium Bullitt
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny metalik
- Kontakt:
powiedz, ze miales klienta z Dubaju Ahmeda Ibn Alego Dżizasa i tak mu sie spodobalo Twoje auto, ze dales sie mu przejechac... niestety nie pokazywal Ci paszportu i nie wiesz gdzie w tym Dubaju dokladnie mieszka... ale jak chca to dasz im adres strony internetowej miedzynarodowej korporacji ktora zatrudnia 200 000 pracownikow, a on tam pracuje... niestety nie znasz jego stanowiska ale na pewno jest "jakims handlowcem"
powinno byc bez problemu
powinno byc bez problemu