II Ogólnopolski Zlot Mustangów w Polsce - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
celibad pisze:niestety Dwa stawy mają tylko 60 miejsc do spania
a to myslisz ze bedzie nas wiecej ?;) mijesce swietne

za kazda dobe po 200zł czy te 200zl od 15do18kwietnia? ta druga opcja wydaje sie bardzo przystepnacelibad pisze: za spanie za pokój 2-osobowy ze śniadaniem 200 zł (po 100 zł od łebka) i jest możliwość spania w tej cenie od 15 do 18 kwietnia

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: mustang 66
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Panowie, a myśleliście o jakiejś profesjonalnej obsludze foto-video High Definition
, żeby potem było co podziwiać i z czego się pośmiać? Jakby co mogę się rozejrzeć .Przy takiej ilości uczestników to będą grosze , a pamiątka może być zajebista... a wogóle , to tak troche na wyrost zapytam znajomego fotografa , tego ktorego fotki widzieliście w temacie " mustang i wesele siostrzyczki"..oraz kolejne 120 zdjeć na jego NK ; http://nasza-klasa.pl/#profile/16832571

Pozdrawiam ;)
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
tez zrozumialem ze za dobe;pcelibad pisze:Koralzejdz na ziemie
za dobe !! to chyba logiczne , chyba coś ta zima na Ciebie żle działa hehehehh

- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Przestańcie biadolić. Mnie wszystko pasuje. Za darmo nic nie ma. Celi, oferta hotelu jest do przyjęcia. Wiadomo, że można ponegocjować. Na pewno nie chciałbym na najważniejszym w roku klubowym zlocie spać w noclegowni i cieszyć się, że zaoszczędziłem "5 złotych".
Oczywiście to kwestia wyboru, ale przyjąłem zasadę, że jestem na głównym Zlocie i później raz jeszcze na jakimś Spocie, na przykład i starczy. Jak jest luźne parę złotych to wyskoczę gdzieś jeszcze.
Odkładajcie kochani, do kwietnia jest jeszcze trochę czasu...
Oczywiście to kwestia wyboru, ale przyjąłem zasadę, że jestem na głównym Zlocie i później raz jeszcze na jakimś Spocie, na przykład i starczy. Jak jest luźne parę złotych to wyskoczę gdzieś jeszcze.
Odkładajcie kochani, do kwietnia jest jeszcze trochę czasu...
Samotny Wilk
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Kolor: Satin Silver Metallic
Jeśli chodzi o mnie - ja się na to piszeMariuch pisze:Wracając do tematu fotografa (patrz wyżej) mój kolega ma wolne 17-18 kwietnia.Koszt około 50 zł od auta..w tym płyta ze zdjeciami dla każdego.Wszystko do dogadania jakby co....

You can never have too much power, just not enough traction.
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Jak już macie tyle kasy, że checie płacić komuś za zdjęcia to dlaczego nie komuś z klubu? Na przykład....Mariuch pisze:Wracając do tematu fotografa (patrz wyżej) mój kolega ma wolne 17-18 kwietnia.Koszt około 50 zł od auta..w tym płyta ze zdjeciami dla każdego.Wszystko do dogadania jakby co....
...mi

http://cars.pluzz.pl
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
masz racje, jesli w klubie sa uzytkownicy ktorzy potrafia pstrykac takie fotki jak np ja mam w galeri ze swoim to nie ma co placic 2czy3tys komus spoza klubu..pluzz pisze:Jak już macie tyle kasy, że checie płacić komuś za zdjęcia to dlaczego nie komuś z klubu? Na przykład.......miMariuch pisze:Koszt około 50 zł od auta...![]()
http://cars.pluzz.pl