dla spokoju i ciszy"dwa stawy" dla rozgłosu "malta" - ja jestem za spokojem-głosujemy ?Darenty pisze:Ten "Dwa Stawy" wydaje się super okolicąprzynajmniej spokój bedzie

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
jesli jest blisko toru to pasujealski pisze: Hotel 500 w Tarnowie Podgórnym - blisko toru Poznań
http://www.tarnowo.hotel500.com.pl/
hotel 500 to moze i fajna miejscowka na nocleg ale zeby jeszcze tam zlot zrobić to jakoś tego nie widze. To po prostu hotel i stacja benzynowa przy starej 'dwójce' na Świecko. Full tirów i pewnie tirówekcelibad pisze:W Hotelu 500 mają wolny termin i miejsce , jest tez parking .... jutro powinna byc odpowiedz co do ceny całościowej
Pavulon_ pisze:hotel 500 to moze i fajna miejscowka na nocleg ale zeby jeszcze tam zlot zrobić to jakoś tego nie widze. To po prostu hotel i stacja benzynowa przy starej 'dwójce' na Świecko. Full tirów i pewnie tirówekcelibad pisze:W Hotelu 500 mają wolny termin i miejsce , jest tez parking .... jutro powinna byc odpowiedz co do ceny całościowej![]()
p.s.
Celi, jest jakaś odpowiedz z hotelu park ?
90 pln za zarcie to prawie jak na weselu tyle jedzenia powinno byc, jakies szczegoly ?celibad pisze:dostałem odpowiedz odnośnie cen w Hotelu 500 , za spanie za pokój 2-osobowy ze śniadaniem 200 zł (po 100 zł od łebka) i jest możliwość spania w tej cenie od 15 do 18 kwietnia (Ci co jezdżą po Torze Poznań od 15-16.04) jeśli chodzi o żarcie , to napewno bedzie grill + ciasto w cenie od 70 - 90 zł od łebka .... podsumowywując .. koszt na dwie osoby które przyjadą na II Zlot Mustangów to 200 zł za pokój + 2 x (70-90zł) za zarcie to powinno nie przekroczyć 360 zł