Biorąc pod uwagę, iż to forum wygląda prawie identycznie jak nasze, może specjaliści tematu mogliby fachowo ocenić, czy jest możliwe aby nasze Forum, również mogło posiadać takiego extrasa.
Wielka wygoda i oszczędność czasu

widziałem na paru forach że jest coś takiego, ale to się chyba bardziej przydaje jak ktoś handluje częściami, albo jest adminem, albo jeżeli rzeczywiście jest klub a nie jak u nas nazwa klub i nic więcej. Wtedy można jakieś rabaty dla klubu załatwiać. A adres nadawcy z domeny mustangklub by na pewno pomógł w uwierzytelnieniu nadawcy.DarentyV8 pisze:Idąc za myślą LIZZARD'a może by i w przyszłości zrobić skrzynki pocztowe dla użytkowników forum (rzecz jasna pewnie - były płatne - serwer kosztuje).. zakładając, że adres by się niezmienił mielibyśmy napewo wyróżnijące nas adresy email <nazwa/imięnazwisko>@mustangklub.pl Nieznam się również zbyt w tym temacie także podsuwam tylko myśl
Dla tych co zrzucili się na serwer mam do rozdania konta email w domenie mustangklub.pl - jest to gdzieś napisane w Aktualnościach.DarentyV8 pisze:zakładając, że adres by się niezmienił mielibyśmy napewo wyróżnijące nas adresy email <nazwa/imięnazwisko>@mustangklub.pl Nieznam się również zbyt w tym temacie także podsuwam tylko myśl
Andronik czy mógłbyś ustosunkować się również do poruszonej kwestii filmów z YouTube? Z poniższego foto wynika, iż jest to wyłącznie w Twoich rękach.andronik pisze:Dla tych co zrzucili się na serwer mam do rozdania konta email w domenie mustangklub.pl - jest to gdzieś napisane w Aktualnościach.DarentyV8 pisze:zakładając, że adres by się niezmienił mielibyśmy napewo wyróżnijące nas adresy email <nazwa/imięnazwisko>@mustangklub.pl Nieznam się również zbyt w tym temacie także podsuwam tylko myśl
andronik pisze:Ok, można już wstawiać filmiki do youtuba.
Instrukcja:
Plik ubieramy w klamry [youtube], np.
[youtube]] - tutaj na końcu powinno być [/youtube]
Test:
[youtube][/youtube]
Troche to niewygodne z klepaniem tych znacznikow, ale nie wiem czemu przycisk do okna pisania wiadomości się nie dodaje, więc na razie to jedyna możiwość.
ZmienioneMoże zrób [yt] skoro trzeba ręcznie klepać?;)
No, trzeba by, ale to już kiedy indziej ...Pawellos pisze:Imho, trzeba by zrobić w cytowaniu żeby nie wstawiał już tego, tak jak jest w obrazkach.