Tak a propo tych ostrzeżeń...
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Tak a propo tych ostrzeżeń...
Tak a propo tych ostrzeżeń to chyba nieco się co po niektórzy zapędzają:
1 warn "Za brak tolerancji. Nie lubisz LPG, nie zaglądaj na część forum poświęconą temu paliwu" - od Hansa
2 warn " Pisze posty nie na temat i nie ustawia czasów wygaszania postów" - od Mario78
Co to ma być NKWD ? Czy może SB ? Bo jak dla mnie powody tych ostrzeżeń są co najmniej... Jak tak ma to wyglądać to tylko dzisiaj można byłoby wlepić kilka warnów innym użytkownikom, to może jak nie lubię pedofili to jak się pojawi artykuł to mam nie czytać ???
kaes napisał rano "Rafał, nie do końca z niewiadomych przyczyn myślisz, że to takie fajne czytać 50 postów co pewien czas i w 30 z nich dawac "edytuj" i ustawiac date wygasania ? ja popieram " no może i tak tylko po pierwsze powinno być zwrócenie uwagi - o ile to aż tak mega ważne, po drugie on to już najmniej się udziela i zagląda tutaj co x dni w przeciwieństwie do kaesa, a po trzecie to jeśli to ma być w taki sposób rozpatrywane to dlaczego jest to odpowiedzialność wybiórcza? Co chwile pojawia się post nie na temat z brakiem daty wygaśnięcia...
Z niecierpliwością czekam, aż Mario78 przebudzi się i wlepi kolejnego warna cytując za kolegą 2Ya "No ale tak to jest jak kompleksy przenosi się na świat wirtualny..Daj mi jeszcze jedno albo dwa - poczuj swoją iluzyjna władzę "
Mario78 warny to się wlepia za używanie wulgryzmów, za obrażanie kogoś, za antysemityzm itp itd a nie za takie pierdoły. Troszkę się opanuj bo to jest przerost formy nad treścią... No ale w zasadzie czemu się dziwić komuś kto ma wpisane jako zawód, że jest koniobijcą...
1 warn "Za brak tolerancji. Nie lubisz LPG, nie zaglądaj na część forum poświęconą temu paliwu" - od Hansa
2 warn " Pisze posty nie na temat i nie ustawia czasów wygaszania postów" - od Mario78
Co to ma być NKWD ? Czy może SB ? Bo jak dla mnie powody tych ostrzeżeń są co najmniej... Jak tak ma to wyglądać to tylko dzisiaj można byłoby wlepić kilka warnów innym użytkownikom, to może jak nie lubię pedofili to jak się pojawi artykuł to mam nie czytać ???
kaes napisał rano "Rafał, nie do końca z niewiadomych przyczyn myślisz, że to takie fajne czytać 50 postów co pewien czas i w 30 z nich dawac "edytuj" i ustawiac date wygasania ? ja popieram " no może i tak tylko po pierwsze powinno być zwrócenie uwagi - o ile to aż tak mega ważne, po drugie on to już najmniej się udziela i zagląda tutaj co x dni w przeciwieństwie do kaesa, a po trzecie to jeśli to ma być w taki sposób rozpatrywane to dlaczego jest to odpowiedzialność wybiórcza? Co chwile pojawia się post nie na temat z brakiem daty wygaśnięcia...
Z niecierpliwością czekam, aż Mario78 przebudzi się i wlepi kolejnego warna cytując za kolegą 2Ya "No ale tak to jest jak kompleksy przenosi się na świat wirtualny..Daj mi jeszcze jedno albo dwa - poczuj swoją iluzyjna władzę "
Mario78 warny to się wlepia za używanie wulgryzmów, za obrażanie kogoś, za antysemityzm itp itd a nie za takie pierdoły. Troszkę się opanuj bo to jest przerost formy nad treścią... No ale w zasadzie czemu się dziwić komuś kto ma wpisane jako zawód, że jest koniobijcą...
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Indi
- Model: PROBE 2.5 V6 MTX
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Rio Red
- Kontakt:
Wtrącę swoje 3 grosze, reżim prowadzi do rebelii, wcześniej czy później.
Jestem tu nowy i nie wiem do końca jak tu podchodzicie do siebie na wzajem, bo nie znam nikogo z was, ale przeczytałem temat o lpg i zdziwiłem się że rozdawane są upominki z takiego powodu, ale jak to mówią co kraj to obyczaj, a co forum to inny zwyczaj.
Jestem tu nowy i nie wiem do końca jak tu podchodzicie do siebie na wzajem, bo nie znam nikogo z was, ale przeczytałem temat o lpg i zdziwiłem się że rozdawane są upominki z takiego powodu, ale jak to mówią co kraj to obyczaj, a co forum to inny zwyczaj.
[url=http://www.fpdrivers.org/forum][img]http://images48.fotosik.pl/125/7397fe481c76860d.jpg[/img][/url]
- Mały1973
- Forumowicz
- Kontakt:
Indi, a masz gaz w Probe? a ustawiłeś czas wygaśnięcia posta? Na całe szczęście napisałeś na temat (chyba bo może ktoś się przebudzi zamroczony i coś Ci lub mi wlepi) ale generalnie to jest "żenua" i to nie jest
Jest takie powiedzenie, że jak pies się nudzi to sobie .... liżę i w tym przypadku to jak najbardziej ma odzwierciedlenie... Bo jak to się mówi trzeba zaistnieć...
tylko to jest dokładnie "poczuj swoją iluzyjna władzę " z wielkim dopiskiem PSEUDO.Indi pisze:le jak to mówią co kraj to obyczaj, a co forum to inny zwyczaj.
Jest takie powiedzenie, że jak pies się nudzi to sobie .... liżę i w tym przypadku to jak najbardziej ma odzwierciedlenie... Bo jak to się mówi trzeba zaistnieć...
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
Nadużycia w tym kraju są sankcjonowane - wiadomo. Niezależnie czy jesteś jak to się mówi zwykłym zjadaczem chleba czy pajacem w krawacie na stołku gdzieś tam w jakiejś piramidzie władzy.
Do rzeczy:
- Ostrzeżenia wygaszają się zbyt długo ( a wygaszają się w ogóle? )
- Mario przesadził - nadużycia i niezadowolenie społeczności w demokrtatycznym ustroju = katapulta z pozycji (coś jak z prezydentem Hollywoodź)
Nie jeden tu z nas ( w tym i ja ) używa czasem wulgaryzmów i nikt nigdy ostrzeżenia niedostał.. nie wiem - może wtedy gdy osoby moderujące czytały to i widząc całoształt wypowiedzi danej osoby, że dany wulgaryzm został użyty w celu wyrażenia swojego niezadowolenia, rozgoryczenia sytuacją czy poprstu podkreślenia w wymowie i znawały go za dopuszczalny..
Ja rozumiem, że czytanie setek postów i wstawianie w nich czasu wygaśniecia to żmudna robota pewnie, ale to jest m.in. własnie zadaniem moderatora chyba, nie?
Jeżeli dostajesz białej gorączki przy tym to zwyczajnie się do tego nienadajesz.
Signed

Do rzeczy:
- Ostrzeżenia wygaszają się zbyt długo ( a wygaszają się w ogóle? )
- Mario przesadził - nadużycia i niezadowolenie społeczności w demokrtatycznym ustroju = katapulta z pozycji (coś jak z prezydentem Hollywoodź)

Nie jeden tu z nas ( w tym i ja ) używa czasem wulgaryzmów i nikt nigdy ostrzeżenia niedostał.. nie wiem - może wtedy gdy osoby moderujące czytały to i widząc całoształt wypowiedzi danej osoby, że dany wulgaryzm został użyty w celu wyrażenia swojego niezadowolenia, rozgoryczenia sytuacją czy poprstu podkreślenia w wymowie i znawały go za dopuszczalny..

Ja rozumiem, że czytanie setek postów i wstawianie w nich czasu wygaśniecia to żmudna robota pewnie, ale to jest m.in. własnie zadaniem moderatora chyba, nie?
Jeżeli dostajesz białej gorączki przy tym to zwyczajnie się do tego nienadajesz.

Signed
You can never have too much power, just not enough traction.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- Indi
- Model: PROBE 2.5 V6 MTX
- Kolor: Rio Red
- Kontakt:
Ja jestem mimo wszytko konserwa, ale gazu nie założę z czysto pragmatycznych powodów, bo mi się to po prostu nie opłaca, ale uważam to za paliwo jak każde inne, z tym że musi być prawidłowo założona instalacja i prawidłowo zestrojona, a ludzi potrafiących to zrobić jak należy nie ma za dużo.Mały1973 pisze:Indi, a masz gaz w Probe? a ustawiłeś czas wygaśnięcia posta?
A co do montażu lpg w mustangu I gen, to moje zdanie jest takie, że szkoda auta mi osobiście by było, ale ja inaczej podchodzę do tego typu spraw i nie każdy musi podzielać moje zdanie i nawet lepiej bo inaczej było by nudno jakby się wszyscy zgadzali ze wszystkimi.
Miałeś na myśli Polskę, jeżeli tak to zły przykładDarenty pisze:adużycia w tym kraju są sankcjonowane - wiadomo.

[url=http://www.fpdrivers.org/forum][img]http://images48.fotosik.pl/125/7397fe481c76860d.jpg[/img][/url]
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Indi chyba Cie ostrzezenie czeka od mario78 za pisanie nie w tym dziale col trzeba
a tak powaznie chyba naprawde ktos tu troche przesadzil z tym ostrzezeniami.
mario skoro juz zostal moderatorem to do jasnej cholery chyba takie jest jego zadanie zeby usuwac posty ktore uwaza ze sa nie na temat. nikt go nie zmuszal na sile do tej funkcji a skoro ma swoje frustracje zostawiac na innych z byle jakiegos kiepskiego powodu to moze lepiej podziekowac mu. W kazdym razie wczesniej nie mielismy takich problemow i wszystko funkcjonowalo zazwyczaj w jak najlepszym pozadku.
Ps. gdzie jest moja ostrzezenie ktore dostalem za caloksztalt w Tymbarku
(to pytanie do Kaesa)
czyli za sciganie sie, za amnezje Krzyska itp. domagam sie zwrotu tego co mi sie nalezy

a tak powaznie chyba naprawde ktos tu troche przesadzil z tym ostrzezeniami.
mario skoro juz zostal moderatorem to do jasnej cholery chyba takie jest jego zadanie zeby usuwac posty ktore uwaza ze sa nie na temat. nikt go nie zmuszal na sile do tej funkcji a skoro ma swoje frustracje zostawiac na innych z byle jakiegos kiepskiego powodu to moze lepiej podziekowac mu. W kazdym razie wczesniej nie mielismy takich problemow i wszystko funkcjonowalo zazwyczaj w jak najlepszym pozadku.
Ps. gdzie jest moja ostrzezenie ktore dostalem za caloksztalt w Tymbarku

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- Mały1973
- Forumowicz
- Kontakt:
Rafał nie o Tobie mówiłem tylko o Mario78, ja cytowałem kaesa z Shouta bo pisałeś że chyba przesadził.RAFAŁ pisze:o mnie tu mówisz
Mały1973 pisze:on to już najmniej się udziela i zagląda tutaj co x dni w przeciwieństwie do kaesa
A cytując z dzisiejszego Shouta Mario78 pisze "Zeby było sprawiedliwie i wszystkim bym miał dac ostrzeżenia co piszą nie na temat ,to musiałbym miesiąc nie odchodzić od komputera"
Czyli ewidentnie wyznaje zasadę prawo, prawem, ale sprawiedliwość musi być po mojej stronie...
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Chłopaki się nie unoście. 2Ya miał po prostu dużo pecha i był w niewłaściwym temacie o niewłaściwym czasie
Troche za szybko dostał ostrzeżenie (jest to moje prywatne zdanie i nie wyraża opini grupy moderatorami zwanej) ale idea jaka przyświecała temu ostrzeżeniu jest jak najbardziej słuszna. Sami przyznacie, że w wielu wątkach bałagan jest. Ja kiedy mam czas i ochotę poprawiam błędy, linki i ustawiam czas wygasania ale byłoby fajnie gdyby każdy nabrał takiego nawyku.
Szkoda, że 2Ya to spotkało i niechciałbym, żeby ten epizod wpłynął negatywnie na klimat tego forum bo póki co jest nam tu wszystkim fajnie i miło a każdy nowy użytkonik przyjmowany jest z otwartymi rękoma.
Także uszy do góry - będzie dobrze i nie ma co się pienić a już na pewno niepotrzebne jest obrzucanie się (lub moderatorów) epitetami.
Pozdrawiam,

Troche za szybko dostał ostrzeżenie (jest to moje prywatne zdanie i nie wyraża opini grupy moderatorami zwanej) ale idea jaka przyświecała temu ostrzeżeniu jest jak najbardziej słuszna. Sami przyznacie, że w wielu wątkach bałagan jest. Ja kiedy mam czas i ochotę poprawiam błędy, linki i ustawiam czas wygasania ale byłoby fajnie gdyby każdy nabrał takiego nawyku.
Szkoda, że 2Ya to spotkało i niechciałbym, żeby ten epizod wpłynął negatywnie na klimat tego forum bo póki co jest nam tu wszystkim fajnie i miło a każdy nowy użytkonik przyjmowany jest z otwartymi rękoma.
Także uszy do góry - będzie dobrze i nie ma co się pienić a już na pewno niepotrzebne jest obrzucanie się (lub moderatorów) epitetami.
Pozdrawiam,
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Propozycja keasa, wrzucimy to do regulaminu:
1. Za "małe" przewinienia (czyli np. wygaszanie postów)- piszemy np. 2 privy do konkretnej osoby. Jak się nie uda - mozna dac ostrzezenie.
2. za wieksze przewinienia (sam nie do konca wiem jakie, bluzgi, obrazanie innych itd) - 1 priv i potem ostrzezenia
3. Gdy postac jest na forum nowa - mozna dodac po jednym privie do powyzszych w ramach zapoznawania sie z forum i naszej wyrozumialosci
4. jakis czas wygaszania ostrzezen - zostało ustawione na 20 dni
Generalnie Maria może i trochę poniosło, ale chyba taka afera była potrzebna, żeby trochę naświetlić problem. Z tego co wiem na duży forach jak Mondeo czy Ford Klub Polska pisanie nie na temat czy innych nie wnoszących nic do tematów skutkuje usunięciem posta, osrzeżeniem a nie rzadko banem. U nas jest na forum trochę inny klimat - mniej ludzi większość się zna i chętnie coś dodaje od siebie do prawie każdego tematu, przez co atmosfera jest prawie rodzinna. Jednak warto warto zwrócić uwagę na to żeby takie posty miały ustawiony czas wygaśnięcia, szczególnie w działach technicznych, tak żeby konkretne tematy zawierały jak najwięcej czystej wiedzy i były pomocne dla szukających rozwiązania problemu.
Moderatorzy mogą równiez tworzyć nowe tematy z wydzielonych burzliwych dyskusji i przenosić je do działu WOlne pogaduchy z adnostacją że to jest miejsce do takich wywodów.
Na razie usuwam wszystkie ostrzeżenia. Pozostałe wzajemne, niewyjaśnione, kwestie propnuje przenieść na PW.
1. Za "małe" przewinienia (czyli np. wygaszanie postów)- piszemy np. 2 privy do konkretnej osoby. Jak się nie uda - mozna dac ostrzezenie.
2. za wieksze przewinienia (sam nie do konca wiem jakie, bluzgi, obrazanie innych itd) - 1 priv i potem ostrzezenia
3. Gdy postac jest na forum nowa - mozna dodac po jednym privie do powyzszych w ramach zapoznawania sie z forum i naszej wyrozumialosci
Generalnie Maria może i trochę poniosło, ale chyba taka afera była potrzebna, żeby trochę naświetlić problem. Z tego co wiem na duży forach jak Mondeo czy Ford Klub Polska pisanie nie na temat czy innych nie wnoszących nic do tematów skutkuje usunięciem posta, osrzeżeniem a nie rzadko banem. U nas jest na forum trochę inny klimat - mniej ludzi większość się zna i chętnie coś dodaje od siebie do prawie każdego tematu, przez co atmosfera jest prawie rodzinna. Jednak warto warto zwrócić uwagę na to żeby takie posty miały ustawiony czas wygaśnięcia, szczególnie w działach technicznych, tak żeby konkretne tematy zawierały jak najwięcej czystej wiedzy i były pomocne dla szukających rozwiązania problemu.
Moderatorzy mogą równiez tworzyć nowe tematy z wydzielonych burzliwych dyskusji i przenosić je do działu WOlne pogaduchy z adnostacją że to jest miejsce do takich wywodów.
Na razie usuwam wszystkie ostrzeżenia. Pozostałe wzajemne, niewyjaśnione, kwestie propnuje przenieść na PW.
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Siedzi trzech gości w łódce na środku jeziora. Połowy nocne, wędki w wodzie, spokój, sielanka, powoli zaczyna się rozwidniać. Jeden z wędkarzy zagaja:
- Słońce wschodzi.
Drugi mówi:
- Faktycznie, dawno nie widziałem takiego wschodu.
Nagle trzeci wędkarz szybkimi ruchami ramion wypycha dwóch pozostałych z łódki. Ci, przerażeni, machając gorączkowo rękoma wołają do pozostałego w łódce:
- Odbiło ci!? Za co?
Ten mówi:
- Pierwszego za offtopic, a drugiego za flooda.
Na to wściekli wędkarze w wodzie:
- A ty to co, cwaniaczku jeden
Ten w odpowiedzi chwyta za wiosło i wpychając końcem dwóch pozostałych pod wodę mówi:
- A za niepotrzebne dyskusje BAN!
- Słońce wschodzi.
Drugi mówi:
- Faktycznie, dawno nie widziałem takiego wschodu.
Nagle trzeci wędkarz szybkimi ruchami ramion wypycha dwóch pozostałych z łódki. Ci, przerażeni, machając gorączkowo rękoma wołają do pozostałego w łódce:
- Odbiło ci!? Za co?
Ten mówi:
- Pierwszego za offtopic, a drugiego za flooda.
Na to wściekli wędkarze w wodzie:
- A ty to co, cwaniaczku jeden
Ten w odpowiedzi chwyta za wiosło i wpychając końcem dwóch pozostałych pod wodę mówi:
- A za niepotrzebne dyskusje BAN!
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Cougar 99
- Kolor: Silver
- Kontakt:
horse pisze:mario skoro juz zostal moderatorem to do jasnej cholery chyba takie jest jego zadanie zeby usuwac posty
Właśnie to wasze myślenie trzeba zmienić,nie jesteśmy tutaj po to zeby wygaszać wasze posty nie wnoszące nic do tematu,tylko Wy macie narzędzia do tego aby sami to robić-zmięcie myślenie .Mały1973, sugerujesz ze to jest mój zasrany obowiązek siedzieć i wygaszać posty bo Tobie nawet nie chce się zastanowić czy post o twoich prywatnych wozach,w temacie Mustang z ebay,jest na temat czy nie.Nigdy się z Tobą nie zgodzę.Mały1973 pisze:A cytując z dzisiejszego Shouta Mario78 pisze "Zeby było sprawiedliwie i wszystkim bym miał dac ostrzeżenia co piszą nie na temat ,to musiałbym miesiąc nie odchodzić od komputera"
[size=192][color=red][b]Zawsze ustawiaj czas wygaśnięcia postów nie wnoszących nic do tematu!!![/b][/color][/size]
- Mały1973
- Forumowicz
- Kontakt:
Nie musisz się ani ze mną ani z nikim zgadzać, z resztą np mi zupełnie zależy na tym. Nie jesteś dla mnie zadnym autorytetem żeby zależało mi na Twoim zdaniu. Jak widać wyżej nie tylko ja mam zdanie ze to Ciebie poniosło i sam nie wiesz czego chcesz.
Jakoś poprawki które napisał Andronik zaproponowane przez Kaesa
czyli:
Myślę, że zupełnie rozwiązują problem, no ale cóż oni są administratorami z prawdziwego zdarzenia.
Jakoś poprawki które napisał Andronik zaproponowane przez Kaesa
czyli:
Myślę, że zupełnie rozwiązują problem, no ale cóż oni są administratorami z prawdziwego zdarzenia.
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Pozwolicie, że zamknę dyskusje, te punkty wchodzą w życie 
A nie kłócić mi się bo nie od tego jesteśmy (w sensie my - użytkownicy forum). Mamy się lubić, kochać, pomagać sobie, gadać o autach i nie tylko, pić razem, a problemy można rozwiązać po męsku - po ryju i na piwo

A nie kłócić mi się bo nie od tego jesteśmy (w sensie my - użytkownicy forum). Mamy się lubić, kochać, pomagać sobie, gadać o autach i nie tylko, pić razem, a problemy można rozwiązać po męsku - po ryju i na piwo

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%