II Ogólnopolski Zlot Mustangów w Polsce - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Dostałem odpowiedź od Poznania odnośnie czerwca:

Wynika z tego, że czerwiec w Poznaniu raczej odpada. Lipiec/sierpień pewnie też bo wtedy jest Szwecja i Rzetnia. Ja się już gubie, pomocySzanowny Panie,
ze względu na okolicznych mieszkańców oraz problemy z głośnością
nie wynajmujemy toru do jazd w niedzielę.
A jeżeli chodzi o wolne terminy w czerwcu to być może znalazł by się
pojedyńczy dzień lecz tylko w tygodniu :o(
Dlatego też terminy wcześniej sugerowane były by jak najbardziej
idealne. Mam nadzieję że te terminy wciąż Państwu pasują.
Serdecznie pozdrawiam,
Edyta Skrzypecka

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grafit
- Kontakt:
Na Poznań w ogóle ciężko jest się wbić w sezonie, a w sierpniu są tam dwie eliminacje Motocyklowych Mistrzostw Polski + jedna we wrześniu.kaes pisze:Wynika z tego, że czerwiec w Poznaniu raczej odpada. Lipiec/sierpień pewnie też bo wtedy jest Szwecja i Rzetnia. Ja się już gubie, pomocy
07-08.08- Poznań Alpe Adria
21-22.08- Poznań
18-19.09- Poznań
Myślę że w tej sytuacji niegłupim pomysłem byłoby skoordynować jednak zlot ze szkoleniem w Kielcach - termin tradycyjny, organizujemy się wtedy na cały weekend, zajmujemy dwa dni szkolenia po 30 samochodów, może się uda ciut więcej.
A Poznań, jeśli będą chętni, zostawić na kolejne spotkanie np. we wrześniu, lub od razu zaplanować tam zlot w 2011r.
Pozdrawiam - Maciek.
- Dark Red
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: Dark Red
kaes pisze:Dostałem odpowiedź od Poznania odnośnie czerwca:
Wynika z tego, że czerwiec w Poznaniu raczej odpada. Lipiec/sierpień pewnie też bo wtedy jest Szwecja i Rzetnia. Ja się już gubie, pomocySzanowny Panie,
ze względu na okolicznych mieszkańców oraz problemy z głośnością
nie wynajmujemy toru do jazd w niedzielę.
A jeżeli chodzi o wolne terminy w czerwcu to być może znalazł by się
pojedyńczy dzień lecz tylko w tygodniu :o(
Dlatego też terminy wcześniej sugerowane były by jak najbardziej
idealne. Mam nadzieję że te terminy wciąż Państwu pasują.
Serdecznie pozdrawiam,
Edyta Skrzypecka
Typowo polska metalność, ludzie kupują tanie działki przy lotnisku, albo niedaleko toru, budują domy a następnie protestują bo jest im za głośno ?! A ja się zapytuję czy nie wiedzieli że będą mieszkali koło toru/lotiska ? Ja mogę przyjechać zdjąć tłumik i pohałasować na torze bo tor i lotnisko to miejsce gdzie można hałasować !
1968 Coupe 6-cyl. / 2005 V8: Boost Brothers LT, FRPP Hot Rod cams & Intake, GT500 TB, H&R stabilizers, J&M LCA, Metco UCA, Spohn panhard bar, UPR CAI, line lock, Brembo 14" brakes, Seibon carbon hood, 18" shelby rims, 4.10 gears
- Dark Red
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: Dark Red
Magic 2OO pisze:Na Poznań w ogóle ciężko jest się wbić w sezonie, a w sierpniu są tam dwie eliminacje Motocyklowych Mistrzostw Polski + jedna we wrześniu.kaes pisze:Wynika z tego, że czerwiec w Poznaniu raczej odpada. Lipiec/sierpień pewnie też bo wtedy jest Szwecja i Rzetnia. Ja się już gubie, pomocy
21-22.08- Poznań
18-19.09- Poznań
Myślę że w tej sytuacji niegłupim pomysłem byłoby skoordynować jednak zlot ze szkoleniem w Kielcach - termin tradycyjny, organizujemy się wtedy na cały weekend, zajmujemy dwa dni szkolenia po 30 samochodów, może się uda ciut więcej.
A Poznań, jeśli będą chętni, zostawić na kolejne spotkanie np. we wrześniu, lub od razu zaplanować tam zlot w 2011r.
Zlot powinien być w środku POLSKI czyli w Łodzi ,Poznaniu, W-wie
aby wszyscy mieli niezbyt daleko, z Gdanska czy Szczecina do Kielc to drugi koniec Polski.
1968 Coupe 6-cyl. / 2005 V8: Boost Brothers LT, FRPP Hot Rod cams & Intake, GT500 TB, H&R stabilizers, J&M LCA, Metco UCA, Spohn panhard bar, UPR CAI, line lock, Brembo 14" brakes, Seibon carbon hood, 18" shelby rims, 4.10 gears
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Cóż, analizując mapę klubową można dojść do wniosku, że czy Kielce, czy Poznań średnia odległość dla klubowiczów wyjdzie podobna. Kraków, czy południowo-wschodnia Polska do Poznania mają mniej więcej jak północno-zachodnia do Kielc.
Mi jest oczywiście obojętne, ale obawiam się, że wyższość jednego toru nad drugim może wypaść w dostępności, a nie w odległościach. Kielce mogą też wypaść troszkę taniej.
Mi jest oczywiście obojętne, ale obawiam się, że wyższość jednego toru nad drugim może wypaść w dostępności, a nie w odległościach. Kielce mogą też wypaść troszkę taniej.
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
dwa dni szkoleń w Kielcach odpada bo w niedziele mają giełdę a raczej niezbyt będzie chętnych na przyjazd w piątek od rana...Dark Red pisze:Magic 2OO pisze:Na Poznań w ogóle ciężko jest się wbić w sezonie, a w sierpniu są tam dwie eliminacje Motocyklowych Mistrzostw Polski + jedna we wrześniu.kaes pisze:Wynika z tego, że czerwiec w Poznaniu raczej odpada. Lipiec/sierpień pewnie też bo wtedy jest Szwecja i Rzetnia. Ja się już gubie, pomocy
21-22.08- Poznań
18-19.09- Poznań
Zlot powinien być w środku POLSKI czyli w Łodzi ,Poznaniu, W-wie
aby wszyscy mieli niezbyt daleko, z Gdanska czy Szczecina do Kielc to drugi koniec Polski.
i popieram od początku by OZM był w środku polski bo inaczej będzie lipa..

Sadze ze mozna zapytac kto chetny przyjechac w piatek do Kielc . Moze nie bedzie tylu chetnych co w sobote ale z 20 aut by sie uzbieralo - sobota bedzie bardziej oblegana.
Ps. Ciezko z terminem , miejscem i wogule. Jednym za daleko innym za blisko, jescze desz bedzie i wyjdzie ze bedziemy siedziec w domu.
Ps. Ciezko z terminem , miejscem i wogule. Jednym za daleko innym za blisko, jescze desz bedzie i wyjdzie ze bedziemy siedziec w domu.

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
AluStar, wyjąłeś mi to z ust. Poza tym patrząc na mapę (podziękowania dla kaes za powtórne przesłanie linka) to nie ma co ukrywać Polska północna jest dużo biedniejsza niż środkowo południowa w posiadaniu koników, więc przepraszam raczej powinna być ankieta i wtedy ustalone albo tak jak piszesz kto nie jest chętny.
Ja niestety raczej się nie pojawie bo w lipcu Szwecja, wcześniej ride'n roll na Bemowie, a myślę, że W-wa wystarczy na rozgrzanie auta po zimowej przerwie. No chyba, że zlot byłby w miarę przyjaznej odległości to wpadnę ale nie bierzcie mnie pod uwagę. Chyba że na ten zlocik akceptowalne jest wpadniecie jakimś nowoczesnym dupowozem co nie ma na imię Mustang
Ja niestety raczej się nie pojawie bo w lipcu Szwecja, wcześniej ride'n roll na Bemowie, a myślę, że W-wa wystarczy na rozgrzanie auta po zimowej przerwie. No chyba, że zlot byłby w miarę przyjaznej odległości to wpadnę ale nie bierzcie mnie pod uwagę. Chyba że na ten zlocik akceptowalne jest wpadniecie jakimś nowoczesnym dupowozem co nie ma na imię Mustang

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Dokładnie tak w Miziowej jak mielismy zakonczenie sezonu czyli zlot mustangow byl tylko jeden mustang wszyscy poprzyjezdzali jakimis kaszkajami, korsami, hamerami
wiec nie ma sie co czaic 

Ostatnio zmieniony 2010-01-20, 10:29 przez horse, łącznie zmieniany 1 raz.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
ride'n'roll chyba bedzie jednak we wrocławiu 8-9 maj 2010 http://www.rideandroll.pl/Mały1973 pisze: Ja niestety raczej się nie pojawie bo w lipcu Szwecja, wcześniej ride'n roll na Bemowie,
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Dostałem odpowiedź z Poznania, że weekendy to u nich nie bardzo, że termin 15-16 kwietnia (czyli tak jak Manufaktura rok temu) mają wolny i WSTĘPNIE tak nas wpisali. Decydujemy, szybko, przez weekend bym chciał coś wiedzieć, żeby w poniedziałek im odpisać 

CS6 Progress bar

- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
A ja mam maila od nich i cytuje "Z przyjemnością informujemy, że zlot amerykańskich samochodów i motocykli Ride'n'Roll American Cars & Music Festival, którego HotUsaCars jest współorganizatorem w 2010 r. odbędzie się w Warszawie na Bemowie. Obecnie trwają końcowe ustalenia z właścicielami obiektu, po których zaczniemy pracować nad szczegółami organizacyjnymi imprezy. Poinformujemy o wszystkich szczegółach w osobnym Newsletterze kiedy tylko zostaną one ustalone."Pavulon_ pisze:ride'n'roll chyba bedzie jednak we wrocławiu 8-9 maj 2010 http://www.rideandroll.pl/Mały1973 pisze: Ja niestety raczej się nie pojawie bo w lipcu Szwecja, wcześniej ride'n roll na Bemowie,
Więc chyba sami nie wiedzą do końca co i gdzie robią.
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455