piekny jesienny wieczor... na cargo policja wiec z chlopakami uderzylismy gdzie? na pulawska dla nie-warszawiakow - to piekna dluga 3-pasmowka łącząca warszawę z piasecznem.
jechalismy sobie po 40-60 rownolegle zeby sie zalapac na czerwone swiatlo pare razy sie udalo, a raz udalo sie nakrecic filmik.
niestety moja porazka ale piekne przezycie chlopaki sie chyba nie obraza ;] Horse - mody jednak "cos" dały sprobojemy niedlugo bez pasazera u mnie i bagazu ;]
u mnie pozniej widac wlasnie to moje dodatkowe obciazenie... w pewnym momencie po prostu zaczynacie odchodzic..
wczoraj chciał nie chciał mustangi i to zeby tego bylo malo tyko i wylacznie v6 rzadzily w stolicy potem po objechaniu tt maru dolaczyla sie do nas jakas a3, ibiza, civic (przedostatnia gen. klatka, wywalony caly srodek), ale chlopaki ze swiateol wachali tylko dymek
nie no maru bezwiekszych szans wczoraj i sadze nieskromnie ze po modach maru moze miec ciezko nas objechac ale to sie jeszcze okaze na wiosne
juz nie moge sie doczekac i powiem ze sam jestem ciekawy jak po mdach wypadna koniki vs. tt
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
oj horse zbierasz sobie ja sobie spokojnie wracam do domu z dziewczyna i pelnym bagaznikiem i ty myslisz ze to byla pelna moc TT ?:] mozemy sie nawet zalozyc ze po modach bedziesz mial baaaardzo ciezko tez sie nie moge doczekac i chyba przez ciebie zrobie ten pieprzony program
stachu - wlasnie na starcie nie bylo tak zle... to pozniej - kiedy waga sie juz liczy - zaczalem mocno odstawac...
duzo wzrasta jak zrobie program to wstawie wykres bo tak rzucac haslami nie chce bo nie jestem pewien. Moc wzrosnie z ok 180 do ok 210 - ale moze sie ukazac ze gdzies kuce pouciekaly, to moze byc troszke slabiej. Zobaczymy
alfa powiem Ci tak ze ze startu manual nie miał szans ale podejrzewam ze glownym powodem byl brak szpery ktorego ja rowniez nie posiadam( tylko ze moj jest mniej zrywny na starcie od manuala) , a zostal dlatego ze pali gume zanim ruszy., jezeli natomiast chodzi o start z 50km/h ida równiutko
cze3kam az Maciej zalozy szpere wtedy zobacyzmy co jego konik potrafi
Horse no nie wiem czy automat jest zrywniejszy od manualu ja bym sie kłucił bo manualne skrzynie lepiej sie zrywają! wiem z własnych doświadczeń jezdziłem audi 4.2 automat i ten sam silnik w manualu to automat był zaraz za!
nununu figaro dobrze napisałem ze moj jest mniej zrywniejszy od manuala a mam automat wiec wszystko gra
i tak sie fajnie sklada ze zswojego czasu mialem 4,2 w automacie i bardzo chetni bym z takim wystartowal z czystej ciekawosci na cargo ale niestety nie moge trafic