A może w umowie kredytowej ma zapisek o tym, że tak mogą robić? Bo jeśli nie, to niech nie płaci :pStachu_xjr pisze:Getin szuka pieniędzy oddziały zamyka to zawsze coś chcą wydębić, bracik dzwonił tam mówi zo on nie prosił o podanie informcji to z jakiej racji ma płacić , a jakby 10 instytucji wystapiło do Getina o podanie danych bez zgody i wiedzy własciciela pojazdu - koszt każdego 40 zł to co ma zapłacić 400 zł , gosc powiedzieł ze go rozumie ale co może........ tak maja robić TERAZ POLSKAkuczko pisze:A to mnie zaskoczyło, za co on płaci Getinowi? Zamawiał od niego informacje? To normalne, czy jakiś getinowy przekręt? (Wydaje mi się że informacje na wniosek Policji powinni udzielać bezpłatnie, są do tego zobowiązani)Stachu_xjr pisze:a jescze fajne chamstwo auto ma w Getin Banku to przyszła faktura obciazająca go na 40 zł za to ze Getin musiał udzielic straży gminnej na jej prośbe info o włascicelu pojazdu )
spotkanie z policją
-
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
To może i ja dopiszę swoje "niecne uczynki" których oczywiście żałuję
, a więc:
Pierwsze moje punkty, oczywiście za prędkość
w Bielsku niedaleko Vieny. 10pkt + 500zł (jeszcze starym 2.0 próbowałem doścignąć Mustanga
)
Kolejne punkty za nieudany drift na zakręcie 90st i kasacja barierek oraz samochodu 6pkt + 500zł (w sumie nie żałuje bo miałem okazje kupić V6)
Ostatnie 0pkt +50zł za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, brak pasów, przekroczenie prędkości, i rozmowę przez telefon
więcej grzechów nie pamiętam i za wszystkie żałuje
dodam, że po tych przypadkach, trochę się nauczyłem, jeżdżę wolniej i chyba zmądrzałem

Pierwsze moje punkty, oczywiście za prędkość

Kolejne punkty za nieudany drift na zakręcie 90st i kasacja barierek oraz samochodu 6pkt + 500zł (w sumie nie żałuje bo miałem okazje kupić V6)
Ostatnie 0pkt +50zł za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, brak pasów, przekroczenie prędkości, i rozmowę przez telefon

więcej grzechów nie pamiętam i za wszystkie żałuje
dodam, że po tych przypadkach, trochę się nauczyłem, jeżdżę wolniej i chyba zmądrzałem

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
aaaa, przypomniałem sobie (po fleszu w nocy ; ( że jest od miesiąca supernowoczesny radar chyba w Tarczynie (albo tuż obok) na drodze nr 7 (W-wa -Kraków) - łatwo się zorientować bo z górki się nadle jedzie mocno w dół (tam światła i radar) a potem natychmiast znowu w górę. Gerenalnie ten system 4-ch radarów (tyle naraz tam naliczyłem) nawet nagrywa 10 sek. filmiki więc jak są 2 auta to wiadomo które jechał szybciej (ja tak przycwaniakowałem), waży ciężarówki i inne takie wodotryski. Radar kosztował coś 5 mln zł ale ma się zwrócić teoretycznie za 7 miesięcy.... na nas ; (
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
to było dobre!!! Zapisz się na ''kurs dla piratów'' - co pół roku można, odejmują wtedy Tobie 6 punktów... Ja tak miałem rok temu gdzie w tydzień złapałem 16 pkt. i wraz z Thomasem poszliśmy na kursik... od 14:00 do 21:00 - fajny nawet, coś jak oglądanie TVN Turbo (Wypadek-przypadek). Tylko trochę drogo bo chyba z 300zł trzeba było zapłacić ; ((
Wiesz, punktów masz i tak już tak dużo że niewiele pomoże, ale czasami można zbić mandat z 10 pkt. do np. 6-ciu ; )
Wiesz, punktów masz i tak już tak dużo że niewiele pomoże, ale czasami można zbić mandat z 10 pkt. do np. 6-ciu ; )
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
no i nadejszla wiekopomna chwila horsik stracil dowod nie to ze zgubil ale zostal brutalnie mi zabrany przez panow blekitynych. ale i tak swiatel nie zmienie ot taka walka z systemem;) jeszcze niby powiedzieli ze mam zakaz dalszej jazdy ale ze oni zjezdzaja juz na baze to moge mnie nie zauwazyc jakby wczesniej nie mogli.
no i teraz przegladzik i jazda;)
no i teraz przegladzik i jazda;)
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Kolor: silver
Horse, za przednie czy tylne ci zabrali?
Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek zrobią ci przegląd i zaraz dowód bedziesz miał z powrotem.
Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek zrobią ci przegląd i zaraz dowód bedziesz miał z powrotem.
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
za neony tez kaes na drugi raz Cie poslucham i zmontuje je na Twoim
a tak powaznie Konrado to za wszytsko przednie postojowki, brak asymetrii, kierunki z tylu no i opony bo nie maja europejskiej homologacji to tak w skrocie
ale przynajmniej maja satysfakcje i statystyki ze bandyte zlapali
PaniC nie przejmuj sie nie bedzie stal w garazu, a co on bez dowodu chodzi inaczej niz z dowodem. przeciez to nie wplywa na prace silnika

a tak powaznie Konrado to za wszytsko przednie postojowki, brak asymetrii, kierunki z tylu no i opony bo nie maja europejskiej homologacji to tak w skrocie

ale przynajmniej maja satysfakcje i statystyki ze bandyte zlapali

PaniC nie przejmuj sie nie bedzie stal w garazu, a co on bez dowodu chodzi inaczej niz z dowodem. przeciez to nie wplywa na prace silnika

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
miałem tak samo - jeszcze szyby miałem przyciemniane i mi mierzyli przepuszczalność...
Na przeglądzie musiałem zapłacic + 100zł bo i tak mi sie do świateł symetrycznych przyczepili - jakby coś moge dac namiar gdzie robiłem - mysle, ze jak sie pogada to da rade
pozdr!
Na przeglądzie musiałem zapłacic + 100zł bo i tak mi sie do świateł symetrycznych przyczepili - jakby coś moge dac namiar gdzie robiłem - mysle, ze jak sie pogada to da rade

pozdr!
Ostatnio zmieniony 2010-06-13, 21:02 przez paytoplay, łącznie zmieniany 1 raz.
Bart