WSZYSTKO DLA ZDROWIA
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
WSZYSTKO DLA ZDROWIA
Mając na uwadze płeć piękną na naszym forum , prosimy o wpisywanie wszelkich porad co robić , zeby być tak pięknym i atrakcyjnym jak Wy jesteście ... e vuala 

- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
Ale ściagacie obrączki i przyjeżdżamy z koleżankamipluzz pisze:Nastepnym krokiem jest zlot Mustangami w spa

Chodź są i tacy, którzy twierdzą, że z obrączką jeszcze lepsze darcie

Miało być o paniach - to będzie!

Ostatnio zmieniony 2009-10-07, 17:23 przez Darenty, łącznie zmieniany 1 raz.
You can never have too much power, just not enough traction.
- Jania
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
- Kontakt:
PORADA NR 1 - JAki szampon?
--------------------------------------------------------------------------------
Wysłany: 2009-10-05, 22:58:» Zloty » Zloty i spoty » 2009 » ~Women`s day -październik
Jania napisał/a:
W tej peruce jesteś alterego klubu KUCZKO - bosko będziesz prezentował się w sukience....
kuczko napisał/a:
To nie peruka
Jania napisał/a:
No suuper - poleć mi swój szampon..
kuczko napisał/a:
Herbal Essences + odżywka tej samej firmy

--------------------------------------------------------------------------------
Wysłany: 2009-10-05, 22:58:» Zloty » Zloty i spoty » 2009 » ~Women`s day -październik
Jania napisał/a:
W tej peruce jesteś alterego klubu KUCZKO - bosko będziesz prezentował się w sukience....
kuczko napisał/a:
To nie peruka
Jania napisał/a:
No suuper - poleć mi swój szampon..
kuczko napisał/a:
Herbal Essences + odżywka tej samej firmy

http://wizaz.pl/
No przy takim temacie nie mogło ,mnie zabrknąc :P , To jest moja ulubiona stronka .Znajdziecie tutaj wszystko kobietki no i meżczyzni tez coś dla siebie znajdziecie :D
No przy takim temacie nie mogło ,mnie zabrknąc :P , To jest moja ulubiona stronka .Znajdziecie tutaj wszystko kobietki no i meżczyzni tez coś dla siebie znajdziecie :D
Ostatnio zmieniony 2009-10-07, 22:04 przez Alus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Heh... a ja wiem, że na moją urodę działa piwo albo wódka. Zawsze jak idę do pubu, to po 6 kolejce zaczynam się chłopakom bardzo podobać i wtedy mówią mi fajne rzeczy: Kaaarlinaa... ty to jestesss... supr kobitkaaa... seyrio...
A na weselach to mam branie od 1 w nocy do rana... Wcześniej to jakoś tylko z Kaesem tańczę.

A na weselach to mam branie od 1 w nocy do rana... Wcześniej to jakoś tylko z Kaesem tańczę.
YA RLY!
To moze ja jeszcze dodam coś od siebie,
mianowicie fajną stronke tym razem dotyczacą Zdrowia bo wiadomo ,zeby ładnie wyglądać ,to trzeba odpowiedni zdrowo się odrzywiać
A moze w ten sposób uda sie kogos nakłonić do wegetarianizmu ??
http://www.vege.pl/str.php?dz=77&s=3