Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Cześć jestem Mario od tygodnia w posiadaniu Mustanga Gt500
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie 🥰
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie 🥰
-
- Model: GT 2018 US
- Kolor: Czarny
Cześć
Od kilku tygodni posiadacz wymarzonego mustanga GT 2018 z US mój pierwszy taki samochód więc powoli odkrywam co i jak
Od kilku tygodni posiadacz wymarzonego mustanga GT 2018 z US mój pierwszy taki samochód więc powoli odkrywam co i jak
- Procentx
- Kolor: Dark Matter Grey
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Cześć wszystkim,
Wymarzonego konika kupiłem w czerwcu, z salonu w Gdańsku, z wyprzedaży rocznika 2022 r. Kupowałem bez oglądania na żywo i bardzo się martwiłem o kolor, bo pierwotnie chciałem czarnucha a ten był Dark Matter Gray (w niektórych warunkach wygląda jak czarny) – jak go zobaczyłem, to się zakochałem w tym kolorze i w życiu bym nie zamienił na czarnego, ale to oczywiście indywidualne odczucia.
Poniżej zdjęcia po położeniu ceramiki. Robota KNR Detailing w Warszawie (Rembertów) – bardzo polecam to miejsce! Jestem tak zajarany, że kupiłem to auto, że mógłbym o nim mówić non-stop
Przy wyborze auta kierowałem się zasadą, że najlepsze będzie takie, na które będę patrzył przez minutę przed wejściem i minutę po wyjściu z niego…, i tak jest!
Pozdrawiam serdecznie,
Andrzej
Wymarzonego konika kupiłem w czerwcu, z salonu w Gdańsku, z wyprzedaży rocznika 2022 r. Kupowałem bez oglądania na żywo i bardzo się martwiłem o kolor, bo pierwotnie chciałem czarnucha a ten był Dark Matter Gray (w niektórych warunkach wygląda jak czarny) – jak go zobaczyłem, to się zakochałem w tym kolorze i w życiu bym nie zamienił na czarnego, ale to oczywiście indywidualne odczucia.
Poniżej zdjęcia po położeniu ceramiki. Robota KNR Detailing w Warszawie (Rembertów) – bardzo polecam to miejsce! Jestem tak zajarany, że kupiłem to auto, że mógłbym o nim mówić non-stop

Pozdrawiam serdecznie,
Andrzej
Ostatnio zmieniony 2023-10-16, 22:09 przez Procentx, łącznie zmieniany 1 raz.
- Torsen
- Forumowicz
- Model: GT Track Pack
Procentx pisze: ↑2023-10-01, 00:54Cześć wszystkim,
Poniżej zdjęcia po położeniu ceramiki. Robota KNR Detailing w Warszawie (Rembertów) – bardzo polecam to miejsce! Jestem tak zajarany, że kupiłem to auto, że mógłbym o nim mówić non-stopPrzy wyborze auta kierowałem się zasadą, że najlepsze będzie takie, na które będę patrzył przez minutę przed wejściem i minutę po wyjściu z niego…, i tak jest!
Generalnie wcześniej nie brałem Mustanga pod uwagę - po podjęciu decyzji o zakupie nowego auta myślałem raczej o A35 AMG, czy S3, ale pewnego dnia (wiosna 2023) zadzwonił do mnie mój przyjaciel i zapytał, czy nie zawiózłbym mu nowego auta z Polski do jego domu w Cannes. Oczywiście się zgodziłem i wykorzystaliśmy to jako krótki urlop, a auto to był nowy, czerwony Mustang Convertible. W podróży i na miejscu we Francji zrobiłem nim 3500 km i się zakochałem. Stwierdziłem, że jeżeli chodzi o Mercedesa, czy Audi, to ja "laptopa" już mam w domu, a w dzisiejszych czasach to może być jedna z ostatnich okazji na zakup 5.0 L, V8 i tylny napęd, a na pewno w cenie, na którą zgodziła się żona po licznych negocjacjach
Pozdrawiam serdecznie,
Andrzej
Cześć,
wpadajcie na lokalne spoty we wtorki pod stadionem o 20.00
-
- Model: 3.7 V6
- Silnik: V6 3.7
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Witajcie
Krzysiek.
Dolny Śląsk - Lubin
Pierwszy Amerykanin w stajni - VI generacja 3.7 V6.
Krzysiek.
Dolny Śląsk - Lubin
Pierwszy Amerykanin w stajni - VI generacja 3.7 V6.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: VI
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Cześć,
Jestem szczęśliwym posiadaczem V6 - VI generacji.
Zawsze chciałem mieć Mustanga tylko musiałem trochę poczekać. Były po prostu inne priorytety. Samochód nie jest najważniejszy ale ważny to tak jak z $
Samochód zakupiłem od forumowicza którego na pewno nie jeden zna romanus1970 ze Stajni Łódzkiej który nie jedno auto miał w swoich rękach i niejeden zlot zaliczył swoim cabrio V8.
Jest to człowiek o wielkim sercu do Mustangów i obszernej wiedzy na ich temat. Jak ktoś chce kupić Mustanga to polecam tą osobę.
PS. Obecnie posiada na sprzedaż jeszcze białego diabła V8. Sami poszperajcie po jego postach
.
Mój tutaj :-)
Zawsze chciałem mieć Mustanga tylko musiałem trochę poczekać. Były po prostu inne priorytety. Samochód nie jest najważniejszy ale ważny to tak jak z $

Samochód zakupiłem od forumowicza którego na pewno nie jeden zna romanus1970 ze Stajni Łódzkiej który nie jedno auto miał w swoich rękach i niejeden zlot zaliczył swoim cabrio V8.
Jest to człowiek o wielkim sercu do Mustangów i obszernej wiedzy na ich temat. Jak ktoś chce kupić Mustanga to polecam tą osobę.
PS. Obecnie posiada na sprzedaż jeszcze białego diabła V8. Sami poszperajcie po jego postach

- romanus1970
- Forumowicz
- Model: GT V gen.
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grabber orange
- Stajnia: Stajnia Łódzka
ale mi przycukrowałeś -- aż się zarumieniłemsakull78 pisze: ↑2023-10-10, 20:55Cześć,
PS. Obecnie posiada na sprzedaż jeszcze białego diabła V8. Sami poszperajcie po jego postach.

romanus1970(pozdrawiam) ---- tel.503 978 210
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: VI
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Jestem tu nowy i mam pytanie ?
Czy z powodu 60 rocznicy produkowania Mustanga w przyszłym roku będą przewidziane szczególne zloty lub wydarzenia w pl i zagranicą ?
Czy z powodu 60 rocznicy produkowania Mustanga w przyszłym roku będą przewidziane szczególne zloty lub wydarzenia w pl i zagranicą ?
- radek h
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2018 GT
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Witam,
Jakis czas juz sledze forum ale od dwoch tygodni mam juz mustanga
.
Witam wszystkich
Jakis czas juz sledze forum ale od dwoch tygodni mam juz mustanga

Witam wszystkich

-
- Stajnia: Stajnia Małopolska
Witam:)
Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem mustanga. Tak wiec najwyższy czas się przywitać

Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem mustanga. Tak wiec najwyższy czas się przywitać

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 5.2L V8 GT500 CFTP
- Kolor: RAPID RED
Po 6 latach znowu wrócilem z USA do PL więc witam ponownie forumowiczów!
Przyjechały ze mną dwa konie Bullitt z 2019 roku i GT500 z 2022.

Przyjechały ze mną dwa konie Bullitt z 2019 roku i GT500 z 2022.