[S197] Białe pozycje i kierunek w tej samej lampie
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
Ja prawdę mówiąc także nie, gdyby to był tył, ok, ale przód to nie mam pojęcia.
escalar, najlepiej jakbyś sprawdził pod zasilaczem jakimś czy jest ok, albo jak Ci się chce, powyginaj te druciki na drugą stronę, wtedy będziesz miał biały kierunek i pomarańczową pozycje, ale jeśli wtedy będzie działała pozycja a kierunek nie, masz pewność że coś jest nie tak z samą żarówką (ale raczej wątpię żeby tak było), pewnie idą jakieś "dziwne prądy" na kierunku nawet jak jest wyłączony i żarówka uznaje że właśnie masz kierunek.
LIZZARD, a Ty wcześniej nie miałeś nic a nic grzebane przy światłach?
escalar, najlepiej jakbyś sprawdził pod zasilaczem jakimś czy jest ok, albo jak Ci się chce, powyginaj te druciki na drugą stronę, wtedy będziesz miał biały kierunek i pomarańczową pozycje, ale jeśli wtedy będzie działała pozycja a kierunek nie, masz pewność że coś jest nie tak z samą żarówką (ale raczej wątpię żeby tak było), pewnie idą jakieś "dziwne prądy" na kierunku nawet jak jest wyłączony i żarówka uznaje że właśnie masz kierunek.
LIZZARD, a Ty wcześniej nie miałeś nic a nic grzebane przy światłach?
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: silver
U mnie też od razu działało wsio w porządku. Nic nie grzebałem z elektryką i nie zamierzam w przyszłości 

Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune