- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Cześć, tu Dakota, też blondynkaJania pisze:Bardzo - kuźwa chętnie się wkleję - ale chyba za brzydka jestem - bo w moim profilu nie ma miejsca na avatara.. a nasi admini zlewają temat - widac blondynki nie mają tu wstępuchyba się przefarbuję

Jakimś sposobem udało mi się wywalić starego avatara i wkleić nowego. Sprawdź, czy Twój nie ma więcej niż 24kB, czy tam rozmiarów większych niż 110x110pikseli. Powodzenia.
Ostatnio zmieniony 2009-08-19, 10:32 przez Dakota, łącznie zmieniany 3 razy.
YA RLY!
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- Jania
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
- Kontakt:
Dakota pisze:Cześć, tu Dakota, też blondynkaJania pisze:Bardzo - kuźwa chętnie się wkleję - ale chyba za brzydka jestem - bo w moim profilu nie ma miejsca na avatara.. a nasi admini zlewają temat - widac blondynki nie mają tu wstępuchyba się przefarbuję
![]()
Jakimś sposobem udało mi się wywalić starego avatara i wkleić nowego. Sprawdź, czy Twój nie ma więcej niż 24kB, czy tam rozmiarów większych niż 110x110pikseli. Powodzenia.
D... nie miałam od początku takiego miejsca.. ale podobno to liczba postów, więc drżyjcie panienki!!

- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Jak zwykle... niegrzeczna jestem. Już zmieniłam awatara na starego i uwielbianego przez wszystkichhorse pisze:Dakota a gdzie Cie zamkneli no i oczywiscie co nrozrabialasbo bym paczuszke wyslal ale nie wiem gdzie
![]()

Masz jednak rację. Zażalenia do Alfatecha. Albo zabrać się i pisać, tam gdzie trzeba.Jania pisze:D... nie miałam od początku takiego miejsca.. ale podobno to liczba postów, więc drżyjcie panienki!!
[ Komentarz dodany przez: alfatech: 2009-08-24, 13:20 ]
jakie zażalenia

YA RLY!