Kto kogo gdzie widział?
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Dzis czarne 2005+ coupe nie wiem czy gt ale jadac z przeciwka mrugnal pare razy lampami . Na Trasie Lazienkowskiej stal dzis przegrzany mustang v6 4gen 3.8 l sie komus przegrzalo lipa troche bo z rury lecial siwy dym czyli jak nic uszczelka to jakas plaga.
A na youtube polecac zobaczyc testy zderzeniowe mustanga:) Interesujaco wypada 5gen bo bocznym naprawde niezly wynik no i 4gen do 1998 sie nie sklada jak myslalem ze sie beda skladac:P
Pozdrawiam
A na youtube polecac zobaczyc testy zderzeniowe mustanga:) Interesujaco wypada 5gen bo bocznym naprawde niezly wynik no i 4gen do 1998 sie nie sklada jak myslalem ze sie beda skladac:P
Pozdrawiam
Wczoraj 18.15. Końcówka obwodnicy Krakowa z wylotem na Rzeszów. Korek. Nagle na lewy nieczynny pas ruchu wpada czarny SN 95, rej. OP 8....... Zatrzymuje się z fasonem i ... nic. Mija chwila. Nagle otwierają się drzwi pasażera i wyskakuje facet w koszuli. Biegnie do bagażnika, który z hukiem się otwiera. Gwałtownym ruchem sięga ręką do środka i wyjmuje wyprasowany
neseserek. Wraca do drzwi, w tym momencie ja zrównuję się z otworem drzwiowym i ... za kierownicą tajemnicza brunetka. Facet wsiada do wnętrza, zamyka energicznie drzwi i mustang rusza z lekką utratą przyczepności i wbija się w kolumnę czekających pojazdów....Ktoś od nas?
Pozdrawiam 

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1995 Mustang GT
- Kolor: Czarny
W sobote co chwilę jakiegoś konia spotykałem, srebrny 99-2004 na Łukowskiej, czerwony cabrio 2005+ mignal mi w międzylesiu, gdzies w centrum (nie pamietam gdzie) szary 2005+ coupe, a wieczorem na modlińskiej jechał za mna srebrny 2005+ coupe chyabb V6, wszystkich pozdrawiam, jak pozdrowienia na drodze nie widzieli 

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
ja tez czesto widze tego mustanga. Zazwyczaj jak jade na Goclaw z Rembertowa przez Marysin.Pawellos pisze:Widziałem ją parę dni temu wał/fieldorfa, nawet jej pomachałem;>horse pisze:dziś warszawa/raszyn w strone janek pomykała jakaś brunetka zółciutkim sn95 nr rej. WY....
widze ze dziś kobiety dominuja
Dzis widzialem niewiele.
Wisniowa kupeta v6 4gen z bodykitem robionym pseudo na nascar(malo ich jet u nas bo narazie tylko 2 widzialem ale szkoda bo przeswit sie zmniejszyl a drogi w Warszawie sa nedzne)
Widzialem tez wisniowego skyline'a r32 z kierownica z prawej stronyna polskich blachach i tez pare szarego nowego stanga na blachach z USA .
To tyle z poniedzialku z trasy Rembertów- Mokotów-Rembertów. musze pochwalic swoja dzielnice za to ze przybyl kolejny stang 4gen czyli w Rembertowie sa juz 4 mustangi wszystko 4 gen 2 przed i 2 po lifcie