mandat za predkosc?
- danken1906
- Kontakt:
- escalar
- Forumowicz
- Model: GT Premium Bullitt
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny metalik
- Kontakt:
ja czekam juz dwa lata na zdjecie z wakacji we Francjidanken1906 pisze:Podepnę się pod temat. Zrobili mi zdjęcie we Francji na autostradzie. Wie może ktosik czy dojdzie mandacik do Polski? Co forum to inaczej piszą.
 ...fote zrobili nam gdzies w okolicach Chamonix
 ...fote zrobili nam gdzies w okolicach Chamonix 
...niestety, teraz mam nowa fotke... zrobiona miesiac temu w niemczech... zobaczymy czy sa dociekliwi

- 

alski
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Z Francji nie dostaniecie nic. dwa tygodnie temu śmignąłem tam i nazad 3500km....
Sarko zaostrzył kontrole i jest w tym upierdliwy
Konsultowałem sytuację z kuzynką tam mieszkającą i fakty są takie,że nastawiają radary na minimum - nie jak u nas na +10km/h....Możesz mieć fotę przy +5km/h.
 +10km/h....Możesz mieć fotę przy +5km/h.  ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif) 

Jak nie dorwie cię żandarm a mają lornetki z radarem laserowym albo ścignie na motorze to nie zapłacisz....
 albo ścignie na motorze to nie zapłacisz....
Kolega zrobił sobie 5 zdjęć na odcinku 300km, ale fotograf nic nie dosyła VIVE LA FRANCE!
Wolność, Równość, Braterstwo - MUSTANG

Sarko zaostrzył kontrole i jest w tym upierdliwy
Konsultowałem sytuację z kuzynką tam mieszkającą i fakty są takie,że nastawiają radary na minimum - nie jak u nas na
 +10km/h....Możesz mieć fotę przy +5km/h.
 +10km/h....Możesz mieć fotę przy +5km/h.  ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif) 
 Jak nie dorwie cię żandarm a mają lornetki z radarem laserowym
 albo ścignie na motorze to nie zapłacisz....
 albo ścignie na motorze to nie zapłacisz....Kolega zrobił sobie 5 zdjęć na odcinku 300km, ale fotograf nic nie dosyła VIVE LA FRANCE!
Wolność, Równość, Braterstwo - MUSTANG
alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
						It's Never Too Late to Have a Happy Childhood