pzdr

hejkaRobert pisze:dzis przed 20 pierwsze skrzyzowanie za mostem siekierkowskim w strone dolinki sluzewieckiej niebieskie v6 z bialymi paskami. kulturalnie zatrzymalem sie obok, zapytalem Pana czy jest na forum, odparl ze nie wiec zaprosilem i zrobilo sie zielone.
pozdrawiam
Tomas i tak by Ciebie nie zauważył , On jest cały czas UIalfatech pisze:Thomaspaytoplay pisze:- czarny 2005+ WZ z przednimi lampami z soczewkami - chyba zdazylem pomachac, ale nei wiem czy ktos mnie widzial
w okolicach galerii to co prawda ja, ale w takie ladne dni jezdze na 2 kolkach zamiast 4 ;-)tomec pisze:Wczoraj ok. 19 na skrzyzowaniu trasy 7 z drogą Nadarzyn-Piaseczno srebrny 2005+ V6.
Poza tym lipa, przedwczoraj kręciłem się w okolicach galerii Mokotów i lotniska i nic... ani jednego. Pochowali sie wszyscy czy co
To V6-tkaalski pisze:Poznań dziś koło godz. 18:30, minęliśmy się na Słowiańskiej, dałem klakson i pomachałem, kierownik w czarnym S197 odtrąbił i pomachał
Trochę za szybko na stwierdzenie co to za motorek był...
Rejestracja pyrlandzka PO...
pavlito pisze:W sobotę ok. 14.00 na Witosa dopadła mnie czarna V6 2008 z Opola - grzecznie przepuściłem, a potem było fajnie - on dość dynamicznie uciekał, ja za nim. Niezłe odejście miał i musiałem się trzymać ciasno, żeby światła nas nie podzieliły. Tak sobie ryczeliśmy, kręciliśmy - nie było tłoczno, ale pasy trzeba było zmieniać co chwila. Przy Torwarze skręcił, wyprzedziłem i stanęliśmy na małą pogawędkę. Sympatyczna para z Opola, zaprosiłem na forum![]()
Miło było, mam nadzieję, że się jeszcze nie raz spotkamy na zlotach, może poza![]()