Oj Lizzard, Lizzard - widzę, że wieki germanizacji Śląska zrobiły swoje...
Ja od kilku lat służbowo mam kontakty z Niemcami (najczęściej kończą się później na salach sądowych) i zauważam u nich nieodpartą chęć do "oszwabienia" kontrahentów.
A te miliony fanów Ramstein na całym świecie to po prostu niemieccy emigranci. - to coś dla Ciebie Lizzard (1:55 minuta teledysku) . Niestety wyraz "Niemców" został w piosence zagłuszony przez cenzurę, widocznie uzano go za wulgaryzm.
I nie wyzywaj mnie tak ostro, bo to przecież takie przekomarzanki są tylko. Pozdrawiam
Dezo pisze:Lizzard... umówmy się, Ramstein nie wyzwala pozytywnej agresji... Sam język już dyskwalifikuje ten zespół - no chyba, że jako tło muzyczne dla VW Garbus na przykład .
Uprzejmie informuję, iż się nie umawiam , gdyby, jak uważasz dyskwalifikował go język to nie miałby na całym świecie tylu milionów fanów, poza tym jak zauważyłeś są to subiektywne wybory i wara mi tu od krytyki, do której nie jesteś uprawniony, ani upoważniony Tło muzyczne do VW Garbus to chyba bardziej podkład z "Dzwonnika z Notre Dame" na przykład
Ja nie krytykuję jakichś pedauyskich kawałków, od których boli brzuch i zbiera się na rzygi
Także miarkuj sobie mój drogi chłopcze co wypisujesz w tematach subiektywnych upodobań
Herzliche Grüße
oh Bruner uspokój się
Hans !!! ...........zrób no tu porządek
Czyli rockowe i mocniejsze brzmienia rządzą hyhy super
Wiadomo nie każda muza się do auta nadaje ale letko mocniejszy rock czy hard/heavy rock baardzo
Ostatnio zmieniony 2009-09-03, 09:44 przez silelis, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=84][i][color=burlywood]"Reasonable people adapt themselves to the world.
Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves.
All progress, therefore, depends on unreasonable people."
-George Bernard Shaw[/color][/i][/size]
Koral, świetny kawałek z tym czerwonym Mustangiem 66 !!! Tak mój ma docelowo wyglądać. Oczywiście bez żadnych monitorów w środku. Tylko czysta mechanika i elektryka z lat 60...
Pozdrawiam
Odwalic sie prosze od Electric SIX. Fajna kapela a pare kawalkow razem z video do nich jest genialnych (np. wykonanie live "Danger, Danger" w programie J.Hollanda.
Ja proponuje, cos bardziej psychodelicznego (mniam ). Co prawda autko to nie Mustang, ale jeden z jego konkurentow. Prawdziwie zacna bryka.
Panie i Panowie - The Verve w mniej znanym kawalku Gravity Grave.