Lampy Ford Mustang

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU

ODPOWIEDZ
Rumi
Model: Mk6
Silnik: V6 3.7
Kolor: Biel

Lampy Ford Mustang

Post autor: Rumi » 2020-04-13, 13:22

Witam.

Jestem od kilku dni posiadaczem Mustanga 2015 ecoboost sprowadzonego z USA z rozbitym tyłem.
Potrzebuje pomocy i informacji co muszę zrobić żeby Działały lampy Europejskie w koniku z USA
Co trzeba przerobić i czy lampka dolna ze zdjęcia posiada już światło przeciwmgłowe ???
Mam nadzieje ze znajdzie się ktoś kto mi wszystko wyjaśni i pomoże, z góry dziękuje i przepraszam za kolejny post.. z Poważaniem

Zastanawiam się nad kupnem podobnego zestawu jak na zdjęciu.
Załączniki
bfdbsd.jpg

Angron
Młodszy Forumowicz
Model: VI
Silnik: V6 3.7
Kolor: czerwony

Re: Lampy Ford Mustang

Post autor: Angron » 2020-05-02, 08:12

Nie do końca wiem, czy pytasz o tylną lampę (ta która wskazuje wrzucenie Rki) czy o całość w tym obie lampy z kierunkowskazami etc? Jeśli o to pierwsze chodzi to nie pomogę, natomiast w przypadku zestawu lamp to (sam mam 2015 USA tylko 3.7) lampy EU nie pasują, i przeróbki pod kątem ich dopasowania (plus przesiadka na brzydsze przezroczyste klosze :d) wychodzą drożej, niż zmodowanie org lamp USA, żeby kierunki były pomarańczowe itp. Troche z tym zwklekałem, ale umówiłem sie na tą przeróbkę na najbliższy poniedziałek.

ODPOWIEDZ

Wróć do „VI Generacja (2015- ... )”