Witam.
Jestem od kilku dni posiadaczem Mustanga 2015 ecoboost sprowadzonego z USA z rozbitym tyłem.
Potrzebuje pomocy i informacji co muszę zrobić żeby Działały lampy Europejskie w koniku z USA
Co trzeba przerobić i czy lampka dolna ze zdjęcia posiada już światło przeciwmgłowe ???
Mam nadzieje ze znajdzie się ktoś kto mi wszystko wyjaśni i pomoże, z góry dziękuje i przepraszam za kolejny post.. z Poważaniem
Zastanawiam się nad kupnem podobnego zestawu jak na zdjęciu.
Lampy Ford Mustang
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: VI
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czerwony
Re: Lampy Ford Mustang
Nie do końca wiem, czy pytasz o tylną lampę (ta która wskazuje wrzucenie Rki) czy o całość w tym obie lampy z kierunkowskazami etc? Jeśli o to pierwsze chodzi to nie pomogę, natomiast w przypadku zestawu lamp to (sam mam 2015 USA tylko 3.7) lampy EU nie pasują, i przeróbki pod kątem ich dopasowania (plus przesiadka na brzydsze przezroczyste klosze :d) wychodzą drożej, niż zmodowanie org lamp USA, żeby kierunki były pomarańczowe itp. Troche z tym zwklekałem, ale umówiłem sie na tą przeróbkę na najbliższy poniedziałek.