eee chyba nikt od nas, kto by od nas tak pozwolił stanąć na swoim Mustangu, a co dopiero na klasykustang232 pisze:dziś w tv widziałem, ktoś z klubu?

Zielony był - na oko rocznik 2009 - więc raczej świeżutki bullit!! nie znam. A rejestreacja warszawska ;-))))pavlito pisze:Dzień wybitnie konikowy:
14.20 Nowy Świat parking - czarny z ciemno szarymi pasami V6 - dość oryginalne (dostał karteczkę za szybę)
16.20 przy pomniku de Gaulle'a czarny GT, czerwone fotele - kolejna karteczka za szybą
17.45 Wawer - sąsiad klepacz aut - SN95 czarny kabrio lewy bok zaklejony foliąpostaram się zrobić kilka zdjęć zanim naprawi
- karteczki nie dostał...
18.15 Radzymińska niebieskie V6 z napisem Mustang na drzwiach (wreszcie go dopadłem - zawsze jechał w przeciwną stronę) - ustne pouczenie o konieczności przystania do bandy pedauów
![]()
na koniec, przy kolacji na tarasie wlazł mi na głowę duży zielony konik polny i przeczesywał mi czuprynę dobre 10 min.nie wiem czy to ktoś z klubu
![]()
mnie ciągle białe astry II w kombi sciagają, więc to chyba jakaś wroga marka, nie ma sie co przejmowaćpluzz pisze:A mnie jakis gosc w Polsce wyprzedzil Opelkiem i pasazer pokazal mi palec (ale nie kciukapaytoplay pisze:Jakis gosc mnie jeszcze dopadl w austri na autobahnie w mondeo i pokazywał kciuka ze jest OK) i nie mam pojecia o co kaman
Nie zasluzylem sobie na to jakos specjalnie. Spotkaliscie sie z czyms takim?
![]()
No i w drodze przez cala Europe nie widzialem ani jednego stanga
wiem chyba, który to, był kiedyś w TVN turbo i ostatnio w czasopiśmie 'Automobilista' obszerny artykuł - mega fajny i rzadki model 289 K-Code High Performance.pavlito pisze:Środa ok. południa przeleciał przez Nowy Świat stary fastback w czerwonym kolorze - jakimś takim jasnym. Jak zwykle najpierw było go słychać