Pierwszy post więc trochę chaotyczny.. Podpisałem zamówienie na Mustanga GT, mam farta bo odbieram już w połowie maja (ktoś nie dostał leasingu

1. Z tego co zdążyłem wyczytać, podstawa to zabezpieczenie podwozia. Auto odbieram w Opolu w piątek, więc pewnie na dniach ogarnę ten temat u siebie. Czy ktoś może polecić sprawdzoną firmę z Lubuskiego ewentualnie Poznania lub Szczecina?
2. Zabezpieczenie ceramiczne lakieru... nigdy tego nie robiłem, kosztuje parę PLN (zaproponowana przez dilera cena to 2999 netto). Pogooglowałem, jest dużo firm które się tym zajmują i piszą o super hiper kosmicznej technologii... czy ktoś coś podpowie?

3. Rozpurka do kielichów - orginał 1230pln + montaż 180pln. Warto? Ma to sens?
4. Siłownik do bagażnika... 650pln + 100pln montaż.... Tutaj zwariowałem... o co chodzi.. pewnie siłownik to 89pln normalnie.. ale czy ktoś może mi napisać o co chodzi? A może jest patent na elektryczne otwieranie?

5. Jak wyżej ale do maski... tutaj mi nie zależy, ja nie będę maski otwierać zbyt często, chyba tylko by dolać płyn do szyb

6. Obszywanie kierownicy, nadajniki gps czy nakładki na rury - to raczej sobie odpuszcze...
I teraz kolejne pytania laika. Gdzie szukać fajnych częsci do Mustanga, większość co znajduję to do starszych modeli...
A i chciałbym zrobić pasy, moje auto tego nie ma, czy możecie polecić kogoś sprawdzonego?

Ehh.. to będą długie 3 tygodnie (sorry, wiem, niektórzy czekają po 8 miesięcy)...
BM.