Staram się obecnie o leasing swojego drugiego firmowego samochodu. Postanowiłam iść w marzenie i zacząć leasingować nowego Forda Mustanga. Wszystko było ok, duże przychody, mało kosztów, dobrze prosperująca firma. Dziś dostałam @ z informacją, że bankowi rozpatrującemu leasing nie podoba się mój wiek (24l) i za duże dochody. Żądają szczegółowego wykazu informacji na tematy również osobiste, które wydały mi się dziwne.
Treść @:
Czy u Forda to normalna procedura? Nigdzie nie informacji w tej materii. Chcą też informacji na temat posiadanego majątku osobistego (czy mam mieszkania, dom inne samochody itp)i danych moich wszystkich kontrahentów... Oczywiście to jest wykonalne ale nie pasuje mi to, że zostałam zdyskredytowana ze względu na wiek. To mój drugi leasing.Dzień dobry,
Właśnie miałam do Pani pisać, dostałam odpowiedź z leasingu, że potrzebują dodatkowych informacji o kliencie (ze względu na wiek)![]()
Szczegółowy opis wykonywanej działalności z opisem dostawców i odbiorców usług.
Informacja na temat majątku, jaki klient posiada – ruchomości, nieruchomości, itp.
Może to być informacja mailowa, jednak musi być szczegółowa, np. wg załączonego schematu.