Mieszkam w okolicach Bielska-Białej, bardzo interesują mnie wszelkiego rodzaju zloty / spotkania / wymiana informacji, w szczególności lokalne (czyli Stajnia Górny Śląsk).
Pozdrawiam !
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Witamy a wiec zapraszamy do śledzenia tematów na forum,coraz więcej nas w Bielsku superSlawo pisze: ↑2019-01-22, 15:01Witam szanownych Forumowiczów i miłośników najbardziej kultowego samochodu na świecie
Mieszkam w okolicach Bielska-Białej, bardzo interesują mnie wszelkiego rodzaju zloty / spotkania / wymiana informacji, w szczególności lokalne (czyli Stajnia Górny Śląsk).
Pozdrawiam !
GotoweDezo pisze: ↑2019-01-10, 10:54Zapraszam do wpisania się w Rejestr Bullittów: viewtopic.php?f=85&t=11194&p=224218&hil ... tr#p224218
FLCN pisze: ↑2019-02-04, 00:08Cześć!!!
Jestem Marcin i Mustanga jeszcze nie mam... Kilka miesięcy temu miałem okazję pojeździć kilka chwil VI GT i się zakochałem w tym aucie. Od tego momentu skomlę mojej Kochanej Zarządczyni Budżetu o zgodę na zakup zabawki. No i udało sięZnalazło się trochę budżetu na pierwszego Konia. Budżet nie jest zbyt okazały, ale od czegoś trzeba zacząć. Szukam zatem cabrio serii V w GT przed liftem lub V6 po lifcie (na GT budżet nie ten...). Gdyby ktoś z Szanownych Forumowiczów chciał się pozbyć lub słyszał o godnym polecenia autku, proszę o kontakt na priv.
Witamy Fb Mustang klub polska-ogłoszenia tam na pewno znajdziesz coś dla siebie
Cześć, wpadaj też na cotygodniowe spoty we wtorki. Start pod stadionem narodowym o 20.00