hej,
widze, ze wielu z Was zabezpiecza dodatkowo podwozia/profile przed zimą.
Czy warto to robic uzytkując auto w PL cały rok? Czy są jakies różnice w jakosci fabrycznego zabezpieczenia pomiędzy wersjami EU i US?
Szczerze mowiąc zadnego auta wczesniej nie zabezpieczałem , bo było to wg mnie zbędne we w miarę nowoczesnych autach (oglądalem wszystkie od spodu wielokrotnie i nic zlego sie nie dzialo...), ale moze Mustangi maja jakies wybitnie słabe zabezpieczenie?
zabezpieczenie antykorozyjne
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Re: zabezpieczenie antykorozyjne
Hejka!
Po tym jak obejrzałem swojego S197 od dołu w czasie kupowania to na listę zadań do wykonania od razu trafiło przeprowadzenie zabezpieczenia. Nie wiem jak to wyglada w S550 ale w Vtej gen raczej to konieczne. Jak dobrze pójdzie to ogarnę to za.max 2 tyg.
Po tym jak obejrzałem swojego S197 od dołu w czasie kupowania to na listę zadań do wykonania od razu trafiło przeprowadzenie zabezpieczenia. Nie wiem jak to wyglada w S550 ale w Vtej gen raczej to konieczne. Jak dobrze pójdzie to ogarnę to za.max 2 tyg.
V8 4,6L i życie nabiera kolorów 

-
- Forumowicz
- Model: MY 2016
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Deep Impact Blue
Re: zabezpieczenie antykorozyjne
Też się zastanawiam nad dodatkowym zabezpieczeniem, na razie u mnie nic niepokojącego nie widać, no, ale
problem dotyczy też np. profili zamkniętych, a te ciężko skontrolować...
pzdr Nix
problem dotyczy też np. profili zamkniętych, a te ciężko skontrolować...
pzdr Nix