Może nie tak jak w PL bo niestety policja tutaj mnie dogoni bez problemu, ale przyspieszenie i jakis drift to czasami wpadnie tez

,  a że pali  mniej mam oszczędności na modyfikacje
,  a że pali  mniej mam oszczędności na modyfikacje    

hehe w koncu krystian sie pojawił , tyle czsu po UstceKrystian75 pisze:zakładałem przed zakupem że będzie palił 20, a że pali mniej mam oszczędności na modyfikacje

Pod wieloma względami tak, to forum jest słabe, ale też jest to kopalnia wiedzy na sporo tematów i "łącznik" z ludźmi, którzy naprawdę znają się na rzeczytj23 pisze:aż się garniecie do odpowiedzi, dziękuję, to forum jest słabe
 Tylko trzeba wyłączyć "tryb gimbazy" i nie oczekiwać odpowiedzi na cito. Niektórzy zaglądają tu dosyć rzadko... Czasem raz/dwa razy w miesiącu...
 Tylko trzeba wyłączyć "tryb gimbazy" i nie oczekiwać odpowiedzi na cito. Niektórzy zaglądają tu dosyć rzadko... Czasem raz/dwa razy w miesiącu...I to jest słuszne podejścietj23 pisze:auto rozp.... na łopatki, temat spalania nie istnieje, kocham ten samochód niech pali ile ma ochotę
Pozdrawiam serdecznie
 Ja nie wypowiadałem się w tym wątku, bo nie mam 5.0. Moje stare 4.6 pali w trasie 12-18l/100km a w mieście 15-30l/100km. Średnio miasto/trasa mam na kompie (i w realu) ok. 18l/100km. Są duże rozbieżności w zależności od stylu jazdy, ale generalnie nie zauważyłem rozbieżności między wskazaniami kompa a realnym zużyciem paliwa. Różnice w granicach błędu ok. 5%...
 Ja nie wypowiadałem się w tym wątku, bo nie mam 5.0. Moje stare 4.6 pali w trasie 12-18l/100km a w mieście 15-30l/100km. Średnio miasto/trasa mam na kompie (i w realu) ok. 18l/100km. Są duże rozbieżności w zależności od stylu jazdy, ale generalnie nie zauważyłem rozbieżności między wskazaniami kompa a realnym zużyciem paliwa. Różnice w granicach błędu ok. 5%...