Zabieramy tyle amunicji a wszystko trzeba wystrzelać. Niektórzy wiozą kaliber ciężki i będą okopywać się na tyłach Rene a cześć walki będzie toczyć do świtu.

Moderatorzy: celibad, Przemek64, celibad, Przemek64
Zapomniałem dodać do planu imprezy jeszcze jednego punktupeterscott pisze:Przemo, mam nadzieję że przed strzelaniem nie będą sprawdzać %Bo jak tak to możemy sobie nie postrzelać
wszak prawdziwe strzelanie odbędzie się już w piątek, ba, to będzie konkretny poligon na parkingu
Zabieramy tyle amunicji a wszystko trzeba wystrzelać. Niektórzy wiozą kaliber ciężki i będą okopywać się na tyłach Rene a cześć walki będzie toczyć do świtu.może nawet będą ofiary i potrzebujący pomocy
Dzisiaj jadę ogarniać nocleg dla trzech załóg.FUFU pisze:Ja mam tylko małe pytanie...
Jak wygląda mój status BYCIA / NIE BYCIA z Wami ??
Coś już wiadomo?
ej a dajcie jakiś link bo ja nie mam fejsaconver67 pisze:Maciek K. na fejsie naszej Stajni jest już temat wyjazdu wspólnego ogarniany,także znajdż nas "Stajnia Pomorze"i dołącz do ekipy.Nie wszyscy jadą razem z racji pracy,więc wyjazdy są podzielone na 3 tury godzinowe.także dawaj na fejsa i czytaj na bieżąco.pozdro
Czytać lub włączyć sobie czytanie i słuchaćramek pisze:Ty Przemek dlugie to,