Przepraszam ale poszłoPrzemek64 pisze:Wiem kto ma lub miał do odstąpienia.R&K pisze:Z chęcią odkupie pakiet na wyjazd X OZM jakby ktoś sprzedawał
Dowiem się czy nie odsprzedał i dam znać.

Moderatorzy: celibad, Sylwester66, pavlito, celibad, Sylwester66, pavlito
Przepraszam ale poszłoPrzemek64 pisze:Wiem kto ma lub miał do odstąpienia.R&K pisze:Z chęcią odkupie pakiet na wyjazd X OZM jakby ktoś sprzedawał
Dowiem się czy nie odsprzedał i dam znać.
Hotel ma jakies oplaty dodatkowe za psa?KaMYk pisze:Z nami też będzie piesekale zostanie w hotelu w sobotę
Obecność pieska w hotelu już z nimi uzgodniłem
Natomiast sam to nie raz, nie dwa widzę że niektórzy maja problem ze sprzątaniem po swoich pupilach, nie mniej, jak ktoś zabiera ze sobą psiaka, traktuje jak członka rodziny, to z pewnością dba także o porządek po nim
Dojazd z hotelu na Plac Defilad będzie się odbywał w grupach różnymi trasami. Harmonogram zostanie podany później.siara pisze:Jesli dobrze rozumiem to dojazd na wystawke pod Palac z hotelu jest indywidualny? Jak na ostatnim zlocie w sumie...
Ale z asysta MILICJI?pavlito pisze:Dojazd z hotelu na Plac Defilad będzie się odbywał w grupach różnymi trasami. Harmonogram zostanie podany później.siara pisze:Jesli dobrze rozumiem to dojazd na wystawke pod Palac z hotelu jest indywidualny? Jak na ostatnim zlocie w sumie...
Cześć! W tym roku nie dałem rady przyprowadzić fury....komin pisze:ale mam nadzieję że bedzie obszerna relacja foto-wideo ☺