i o to chodziHartus pisze:Sobotnia kolacja to styl rockowy pełen luz? Jak tak to chyba zostaję na troszkę dłużej

Moderatorzy: celibad, Sylwester66, pavlito, celibad, Sylwester66, pavlito
i o to chodziHartus pisze:Sobotnia kolacja to styl rockowy pełen luz? Jak tak to chyba zostaję na troszkę dłużej
Tramwaj ustalamy ale na miejscu będziemy ok 3-3.5 godz więc powinno się udać.KaMYk pisze:Pytanie odnośnie dodatkowych atrakcji:
wjazd na tars widokowy PKiN oraz przejazd tramwajem zabytkowym - da się pogodzić czasowo?
Jak to jest zaplanowane?
Weź pod uwagę że pod PKiN będzie bardzo duży tłok co może bardzo stresować psa. W tramwaju pewnie się zmieści bo nie będziemy upychac tylko miejsca są z jako takim luzemPolina pisze:Hejna zlot prawdopodobnie przybędziemy z piesłem. Czy są jakieś przeciwskazania co do czworonogów ? Nie byłoby problemu np. gdyby pojechał z nami tramwajem na zwiedzanie? Pies jest małych rozmiarów i tresowany.
pavlito pisze:Weź pod uwagę że pod PKiN będzie bardzo duży tłok co może bardzo stresować psa. W tramwaju pewnie się zmieści bo nie będziemy upychac tylko miejsca są z jako takim luzem. Jednakże, nie zamawialismy sprzątania terenu ani wagonu...Polina pisze:Hejna zlot prawdopodobnie przybędziemy z piesłem. Czy są jakieś przeciwskazania co do czworonogów ? Nie byłoby problemu np. gdyby pojechał z nami tramwajem na zwiedzanie? Pies jest małych rozmiarów i tresowany.
My nawet do Rumunii zabralismy psa i dal radepolina pisze:pavlito pisze:Weź pod uwagę że pod PKiN będzie bardzo duży tłok co może bardzo stresować psa. W tramwaju pewnie się zmieści bo nie będziemy upychac tylko miejsca są z jako takim luzem. Jednakże, nie zamawialismy sprzątania terenu ani wagonu...Polina pisze:Hejna zlot prawdopodobnie przybędziemy z piesłem. Czy są jakieś przeciwskazania co do czworonogów ? Nie byłoby problemu np. gdyby pojechał z nami tramwajem na zwiedzanie? Pies jest małych rozmiarów i tresowany.
Co do stresowania psa nie ma problemu, zabieramy go na duże imprezy, nie trzymamy w klatce ani pod kocem. W wielu miejscach bywał, czy to restauracje, kawiarnie itp. Co do sprzątania, nie mamy w zwyczaju zostawiać po sobie odchodów i zawsze nieczystości usuwane są po wypróżnieniu się psiaka. Przykro trochę czytać, że od razu na dzień dobry jesteśmy "brudzicielami chodników". Pies potrafi wytrzymać w domu 12 h bez wychodzenia podczas naszej nieobecności, więc myślę, że nie byłoby problemu.
Nie zarzucam przecież nic, tylko pisze że będzie dużo ludzi i jakie będą warunki. Jeśli dla Was to nie stanowi problemu to zapraszamy z czworonogiemPolina pisze:pavlito pisze:Weź pod uwagę że pod PKiN będzie bardzo duży tłok co może bardzo stresować psa. W tramwaju pewnie się zmieści bo nie będziemy upychac tylko miejsca są z jako takim luzem. Jednakże, nie zamawialismy sprzątania terenu ani wagonu...Polina pisze:Hejna zlot prawdopodobnie przybędziemy z piesłem. Czy są jakieś przeciwskazania co do czworonogów ? Nie byłoby problemu np. gdyby pojechał z nami tramwajem na zwiedzanie? Pies jest małych rozmiarów i tresowany.
Co do stresowania psa nie ma problemu, zabieramy go na duże imprezy, nie trzymamy w klatce ani pod kocem. W wielu miejscach bywał, czy to restauracje, kawiarnie itp. Co do sprzątania, nie mamy w zwyczaju zostawiać po sobie odchodów i zawsze nieczystości usuwane są po wypróżnieniu się psiaka. Przykro trochę czytać, że od razu na dzień dobry jesteśmy "brudzicielami chodników". Pies potrafi wytrzymać w domu 12 h bez wychodzenia podczas naszej nieobecności, więc myślę, że nie byłoby problemu.
Wiem kto ma lub miał do odstąpienia.R&K pisze:Z chęcią odkupie pakiet na wyjazd X OZM jakby ktoś sprzedawał