DOBRA !!!
biore go pod moją lupe
A więc tak po pierwsze auto jest podklepane żeby lepiej wygladał, uderzony był napewno mocniej.
1) częsci potrzebne do naprawy:
- maska zamiennik alu 2500zł
- lampa zamiennik 2300 zł goła, ja czasem mam po 1600 używane oryginalne. ale teraz cięzko o lampy
- zderzak zamiennik 1000zł
- błotnik zamiennik 250 zł
- pas przedni zamiennik 550zł
- mocowania zderzaka - ślizgi 130
- mocowania mniejsze kwadratowe 250zł
- mocowanie górne - 450zł
- mocowanie grill 400zł
- grill oryginał 1500zł
- chłodnica wody klimy i wiartak - 1500zł
- spoiler zderzaka dolny 850zł
- osłona silnika 450zł
- osłona pasa przedniego 700zł
- zamek maski 350zł
- kierownica powietrza jeżeli uszkodzona x2 - 1400zł
- lampy tył 4000zł zamienniki
2) blacharz 2000zł
3) lakiernik 2500-3000zł, chyba że chcesz robić po taniości na lipe tylko elementy które ewidentnie uszkodzone to z 2000zł (maska musi być malowana dwustronie, pas przedni, zderzak, błotnik, następnie wpylenie w drugi błotnik i drzwi. Dodatkowo zawsze są jakies wgniotki na innych elementach i np. ja robie wszytko. Wiec nawet jak mam mniej uszkodzone auto to lakiernik i tak wezmie ok 3000zł i to jest nie jest dużo jak auto ma być LALKA

4) mechanik, oleje filtry, nabicie klimy 1500zł
5) przeróbka lamp 2300zł
6) przegląd i rejestracja 250+256zł
To tak tylko zgrubnie, później to już tylko opłaty OC i AC, pozatym zawsze coś dochodzi w praniu.
Podlicz sobie to wszytko i to ci zgrubnie wyjdzie cena. Oczywiscie mogłem o czymś zapomnieć.
mam kilka mustangów w drodze i na miejscu, jeżeli chcesz mieć naprawde ładnie zrobione auto którym sie będziesz długo cieszyć to zapraszam do mnie.
Natomiast pamiętaj że aut za darmo nie ma a okazje w mustangach są wątpliwe.
Widziałem wiele sztuk tanio zrobionych z brakującymi elementami które później szpecą oko.
pzdr