który to z was ? (hahaha)
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
"Od 0 - 100 km/h rozpędza się w 12.5 s !! Na instalacji gazowej odrobine wolniej, bo 15.6 s."
To ogłoszenie to jakaś farsa. Właściciel powinien się gdzieś schować i zdechnąć, jeśli to prawda. No i kurna cement nim wozi. "Jest to prowokacja grubymi nićmi szyta i dobrze wiemy lep jakiej propagandy stoi za tymi nićmi!"

To ogłoszenie to jakaś farsa. Właściciel powinien się gdzieś schować i zdechnąć, jeśli to prawda. No i kurna cement nim wozi. "Jest to prowokacja grubymi nićmi szyta i dobrze wiemy lep jakiej propagandy stoi za tymi nićmi!"

.::
my other ride is your mom
::.

-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
e tam czemu. ktoś sobie jaja robi, biedni ludzie sie nabierają, a Celibad pewnie się opędzić nie może od telefonów i maili. Na mój gust nieśmieszne, zwłaszcza, że dotyczy osób trzecich. Są granice w kawałach a tu została moim zdaniem przekroczona.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Celi od wczoraj stracił połowę owłosienia ze zgryzotykaes pisze:e tam czemu. ktoś sobie jaja robi, biedni ludzie sie nabierają, a Celibad pewnie się opędzić nie może od telefonów i maili. Na mój gust nieśmieszne, zwłaszcza, że dotyczy osób trzecich. Są granice w kawałach a tu została moim zdaniem przekroczona.

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
no jesli kontakt jest rzeczywiscie do neigo, to masz racje - to moze byc irytujące, ale sam tekst ogłoszenia jest zabawny.kaes pisze:e tam czemu. ktoś sobie jaja robi, biedni ludzie sie nabierają, a Celibad pewnie się opędzić nie może od telefonów i maili. Na mój gust nieśmieszne, zwłaszcza, że dotyczy osób trzecich. Są granice w kawałach a tu została moim zdaniem przekroczona.
Bart