Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - lista
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - lista
Tak się zastanawiam , jeśli to ma być zlot z okazji 45 lecia mustanga , to robimy to po to żeby ludziska mogliby nas zobaczyć tzn nasze FURY , nie jakieś spotkanie w pensjonacie , bo tam zawsze można się spotkać , tylko nagłośnione duże spotkanie , może trzeba zainteresować tym jakąś gazetę , może TVN turbo ... może jakiś hotel duzy oczywiście , albo jakieś duże centrum handlowe ... może nawet marketing forda .... może warto zaprosić na spotkanie naszych sąsiadów Niemców , czechów etc ..... mam dojście do P. Zientarskiego może pomógłby nam coś przygotować .... jak myślicie ? to jest tylko propozycja 

[quote:cc5468296b="celibad"]Tak się zastanawiam , jeśli to ma być zlot z okazji 45 lecia mustanga , to robimy to po to żeby ludziska mogliby nas zobaczyć tzn nasze FURY , nie jakieś spotkanie w pensjonacie , bo tam zawsze można się spotkać , tylko nagłośnione duże spotkanie , może trzeba zainteresować tym jakąś gazetę , może TVN turbo ... może jakiś hotel duzy oczywiście , albo jakieś duże centrum handlowe ... może nawet marketing forda .... może warto zaprosić na spotkanie naszych sąsiadów Niemców , czechów etc ..... mam dojście do P. Zientarskiego może pomógłby nam coś przygotować .... jak myślicie ? to jest tylko propozycja
[/quote:cc5468296b]
Ale pojechałeś
Szacun!

Ale pojechałeś

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
[quote:51b561a9ec="celibad"]Tak się zastanawiam , jeśli to ma być zlot z okazji 45 lecia mustanga , to robimy to po to żeby ludziska mogliby nas zobaczyć tzn nasze FURY , nie jakieś spotkanie w pensjonacie , bo tam zawsze można się spotkać , tylko nagłośnione duże spotkanie , może trzeba zainteresować tym jakąś gazetę , może TVN turbo ... może jakiś hotel duzy oczywiście , albo jakieś duże centrum handlowe ... może nawet marketing forda .... może warto zaprosić na spotkanie naszych sąsiadów Niemców , czechów etc ..... mam dojście do P. Zientarskiego może pomógłby nam coś przygotować .... jak myślicie ? to jest tylko propozycja
[/quote:51b561a9ec] mnie się pomysł podoba
ale jak to zorganizowac żeby plamy nie dac
żebyśmy nie porwali się z motyką na słońce
halo panie i panowie ...............co Wy na to ???????

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

halo panie i panowie ...............co Wy na to ???????
Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
zgadza się, jeśli już organizować to profesjonalnie i żeby nie dać plamy trzeba poświęcić na to sporo czasu
lub po prostu opacować plan działań i rozdzielić wśród zainteresowanych organizacją.
jeśli chcemy zrobić to z wielką pompą to pomysł z zaproszeniem gości z zagranicy jest świetny jednak miejsce odgrywa tu kluczową sprawę - sporo mustangów jeździ w niemczech i czechach (również tych starszych), na tych starszych musimy polować bo jest ich mało (mogę skołować dwa
) i dla nich dojazd to masakra, na zlocie musi być przekrój całej historii skoro to 45 rocznica,
warto również pomyśleć czy na ten zlot nie zaprosić innych amerykańskich wózków i umieścić je w "innej sekcji" - tu jest jedno zagrożenie - że będą przyciągać więcej uwagi niż nasze konie
ale z pewnością uczynią zlot bardziej atrakcyjnym
myślę że jak trochę pogłówkujemy to pomysłów będzie sporo, jedno jest pewne jeśli ma być medialna otoczka to musi być to duży event, zawody, nagrody, zwiedzający itp itd
pozdrawiam
Paweł

jeśli chcemy zrobić to z wielką pompą to pomysł z zaproszeniem gości z zagranicy jest świetny jednak miejsce odgrywa tu kluczową sprawę - sporo mustangów jeździ w niemczech i czechach (również tych starszych), na tych starszych musimy polować bo jest ich mało (mogę skołować dwa

warto również pomyśleć czy na ten zlot nie zaprosić innych amerykańskich wózków i umieścić je w "innej sekcji" - tu jest jedno zagrożenie - że będą przyciągać więcej uwagi niż nasze konie

myślę że jak trochę pogłówkujemy to pomysłów będzie sporo, jedno jest pewne jeśli ma być medialna otoczka to musi być to duży event, zawody, nagrody, zwiedzający itp itd
pozdrawiam
Paweł
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
celibad no i o takie podejście do sprawy mi chodzi... mamy czas można wszystkie opcje obgadać.
Zorganizowanie takiej większej imprezy wiąże się z dużymi kosztami i najlepszym wyjściem by było robić taką imprezę ze wsparciem forda tylko jak u nas go niema w ofercie to nas pewnie oleją no może jak by w 2010 wyszedł nowy model i miał by być na europejski rynek to na pewno by się to udało w 100% z odsłonom nowego modelu... ale można popytać może niech ktoś z centralą forda zagada. Zresztą to czemu ford na rocznice nie wypuszcza nowego modelu
Nie wiem jak z tvn turbo finansowo to załatwia bo jak by pokrywała koszty to..
Tak myślę że ewentualnie można by było się wkręcić na gotową imprezę czy to na tor do poznania czy lotnisko z wyścigami ¼ nie było by większych problemów z kosztami czy organizacją, a zrobiło by się dla publiki rajd mustangów
Zorganizowanie takiej większej imprezy wiąże się z dużymi kosztami i najlepszym wyjściem by było robić taką imprezę ze wsparciem forda tylko jak u nas go niema w ofercie to nas pewnie oleją no może jak by w 2010 wyszedł nowy model i miał by być na europejski rynek to na pewno by się to udało w 100% z odsłonom nowego modelu... ale można popytać może niech ktoś z centralą forda zagada. Zresztą to czemu ford na rocznice nie wypuszcza nowego modelu

Nie wiem jak z tvn turbo finansowo to załatwia bo jak by pokrywała koszty to..
Tak myślę że ewentualnie można by było się wkręcić na gotową imprezę czy to na tor do poznania czy lotnisko z wyścigami ¼ nie było by większych problemów z kosztami czy organizacją, a zrobiło by się dla publiki rajd mustangów

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
mam prośbę , niech kazdy zastanowi się nad scenariuszem imprezy i niech napisze na forum , może wybierzemy coś po środku , albo ulepimy coś ze wspólnych wątków ... przedewszystkim musimy oszacować ile aut zjedzie na zlot , to najwazniejsza sprawa mamy dużo uzytkowników na forum , proponuje założyc nowy temat Lista uczestników .....
trzeba też zainteresować media , możemy wtedy prosić o zamieszczanie ogłoszeń dotyczących zlotu bezpłatnie ... najgorzej chyba bedzie z powiadomieniem strony czeskiej i niemieckiej , może ktoś mógłby poszukać forum CZ , D ..... chociaz z drugiej strony napewno w Polsce jest dużo mustangów i niepotrzebne będzie ściąganie gości z zagranicy .... na allegro , onecie i wp można wrzucić ogłoszenie o zlocie , ma Ktoś jeszcze propozycje co do innych możliwości powiadomienia , chociaż z drugiej strony , czy myślicie ze jest ktoś w polsce , kto nie szuka forum mustanga jeżdżac takim autem ? czasu mamy nie wiele , pół roku przeleci zanim się obejrzymy , musielibyśmy podzielić role co kto robi ... ZOBACZYĆ MINY OBSERWATORÓW I GAPIÓW , ORAZ SIEBIE W TV CZY W PRASIE , PRZY SWOIM KONIU BEZCENNE !!!!!!!!!!! PO TO W KOŃCU JE MAMY .... PATATAJ PATATAJ PATATAJ
)))))))))))))))))
trzeba też zainteresować media , możemy wtedy prosić o zamieszczanie ogłoszeń dotyczących zlotu bezpłatnie ... najgorzej chyba bedzie z powiadomieniem strony czeskiej i niemieckiej , może ktoś mógłby poszukać forum CZ , D ..... chociaz z drugiej strony napewno w Polsce jest dużo mustangów i niepotrzebne będzie ściąganie gości z zagranicy .... na allegro , onecie i wp można wrzucić ogłoszenie o zlocie , ma Ktoś jeszcze propozycje co do innych możliwości powiadomienia , chociaż z drugiej strony , czy myślicie ze jest ktoś w polsce , kto nie szuka forum mustanga jeżdżac takim autem ? czasu mamy nie wiele , pół roku przeleci zanim się obejrzymy , musielibyśmy podzielić role co kto robi ... ZOBACZYĆ MINY OBSERWATORÓW I GAPIÓW , ORAZ SIEBIE W TV CZY W PRASIE , PRZY SWOIM KONIU BEZCENNE !!!!!!!!!!! PO TO W KOŃCU JE MAMY .... PATATAJ PATATAJ PATATAJ

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
wysłaliśmy zapytanie do Łodzi do CH Manufaktura i dostaliśmy odpowiedz ze jest możliwość zrobienia zlotu właśnie na terenie manufaktury , teren jest ze wszystkich stron otoczony zabudowaniami , jest ochrona w nocy , spotkalibyśmy sie 18 kwietnia tj sobota , w zależności od ilości uczestników moglibysmy poprosić o patronat ORLENA i mBANKU ... patronat byłby potrzebny np zeby były nagrody w próbach sprawnościowych , zeby zarcie było gratis , zeby były nagrody za najładniejsze modele , i zeby zrobić okolicznościowe dyplomy czy pamiątki ... w zależności od ilości chętnych , mozliwe byłoby doinwestowanie za nasze noclegi ... bedzie prawdopodobnie TVN turbo , TV łódz prasa , GT .... chcielibyśmy tez zapytać chłopaków z łodzi , którzy robili w tym roku wyścigi street racing , czy nie dało rady dopisać w tym terminie co my będziemy robić zlot , mogłby ktoś od nas spróbować jeśli miałby ochote ... pytanie jest jedno , czy warto to organizować i czy będą chętni , bo jeśli przyjedzie 10 aut to wtopa i lepiej odpuścić to sobie na wstępie ... bo jeśli robić 45 lecie to z rozmachem , my mamy być jako goście honorowi , może nie my tylko nasze konie ..........
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
Dobra krótka piłka ,trzeba zrobić listę próbną osób ........i tu uwaga które na 101% przyjadą ,nie może być że ..... chyba ......... jak się uda ......... na 90 % itd ,jesteśmy dorośli no ne ?
Więc zaczynam ,ps pozwolę sobie wpisać te osoby co do których jestem pewien że przybędą bo nigdy by sobie nie darowały takiej impry
1.CELIBAD
2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
proszę kopiować listę i się dopisywać ......... zobaczymy czy w ogóle ma sens organizowanie 45 lat mustanga czy po prostu zrobimy spot w swoim gronie itd ....... w sumie jedno drugiego nie wyklucza ........... jak by co

1.CELIBAD
2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
proszę kopiować listę i się dopisywać ......... zobaczymy czy w ogóle ma sens organizowanie 45 lat mustanga czy po prostu zrobimy spot w swoim gronie itd ....... w sumie jedno drugiego nie wyklucza ........... jak by co

Pozdrawiam
1.CELIBAD
2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
6.KUCZKO
7. ALUSTAR
8. SEABISCUIT
P.s tylko czemu w kwietniu jak pogoda jest nie pewna - jak będzie walić śniegiem to przyjadę Omegą
Czemu nie w Maju lub Czerwcu jak jest pięknie i słonecznie i laseczki chodzą w miniówach bez majteczek
W kwietniu to jeszcze w reformach 
2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
6.KUCZKO
7. ALUSTAR
8. SEABISCUIT
P.s tylko czemu w kwietniu jak pogoda jest nie pewna - jak będzie walić śniegiem to przyjadę Omegą

Czemu nie w Maju lub Czerwcu jak jest pięknie i słonecznie i laseczki chodzą w miniówach bez majteczek

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
1.CELIBAD
2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
6.KUCZKO
7. ALUSTAR
8.CHRISTOPH
Jeszcze nie mam konika ale choćby ch na ch stanął
to będe miał.
W kosztach na pewno będe parcytypował i to bez dwóch zdań
Nawet nie dopuszczem myśli że na zlocie w takim towarzystwie mnie nie będzie.
A jak nie będe miał konika to da się ktoś karnąć?
Ja co jedynie mogę postarać się zorganizować to ...jeżeli będzie miał wolny termin...to wujaszka który mógłby nam zrobić jakąś sesje zdjęciową i nagrać jakiś materiał filmowy z tego zlotu....ot tak na pamiątke.

2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
6.KUCZKO
7. ALUSTAR
8.CHRISTOPH
Jeszcze nie mam konika ale choćby ch na ch stanął

W kosztach na pewno będe parcytypował i to bez dwóch zdań

Nawet nie dopuszczem myśli że na zlocie w takim towarzystwie mnie nie będzie.
A jak nie będe miał konika to da się ktoś karnąć?

Ja co jedynie mogę postarać się zorganizować to ...jeżeli będzie miał wolny termin...to wujaszka który mógłby nam zrobić jakąś sesje zdjęciową i nagrać jakiś materiał filmowy z tego zlotu....ot tak na pamiątke.

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
[quote:356ac9ee4f="celibad"]wysłaliśmy zapytanie do Łodzi do CH Manufaktura i dostaliśmy odpowiedz ze jest możliwość zrobienia zlotu właśnie na terenie manufaktury , teren jest ze wszystkich stron otoczony zabudowaniami , jest ochrona w nocy .........[/quote:356ac9ee4f]
pomysł się podoba
teren jest fajny, jest tam w poblizu jakis nocleg?
1.CELIBAD
2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
6.KUCZKO
7.ALUSTAR
8.SEABISCUIT
9.CHRISTOPH
10.PAVULON_
apropos ilości uczestników - to nie oszukujmy się, jest nas zbyt mało - 20 aut to za mało na imprezę z pompą, jeśli będą inny (inne amerykańce) to będzie lepsze wrażenie a my na podium
pomysł się podoba

1.CELIBAD
2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
6.KUCZKO
7.ALUSTAR
8.SEABISCUIT
9.CHRISTOPH
10.PAVULON_
apropos ilości uczestników - to nie oszukujmy się, jest nas zbyt mało - 20 aut to za mało na imprezę z pompą, jeśli będą inny (inne amerykańce) to będzie lepsze wrażenie a my na podium

- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
1.CELIBAD
2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
6.KUCZKO
7.ALUSTAR
8.SEABISCUIT
9.CHRISTOPH
10.PAVULON_
11.dr.Killer Mam nadzieję że już stangiem, ale na pewno będę chodź by na jeden dzień
ps co do pomocy już na miejscu np. ustawienie kjs jestem pierwszy w kolejce, ma się już spore doświadczenie...
2.THOMAS
3.ANDRONIK
4.LIZARD
5.ALFATECH
6.KUCZKO
7.ALUSTAR
8.SEABISCUIT
9.CHRISTOPH
10.PAVULON_
11.dr.Killer Mam nadzieję że już stangiem, ale na pewno będę chodź by na jeden dzień
ps co do pomocy już na miejscu np. ustawienie kjs jestem pierwszy w kolejce, ma się już spore doświadczenie...