Szkolenie doskonalenia techniki jazdy Mustangiem- Tor Kielce
- Drivingowiec
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Red Race
Re: Szkolenie doskonalenia techniki jazdy Mustangiem- Tor Ki
Zrobimy drugą grupę i nawet jak będzie 14 aut to będziecie podzielni na dwie 7emki.
Będzie jeszcze większy komfort szkolenia dla Was.
-
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Kolor: czarny
Drivingowiec pisze:Zrobimy drugą grupę i nawet jak będzie 14 aut to będziecie podzielni na dwie 7emki.

no to, zapisywać się

-
- Model: GT 50 year limited
- Kolor: guard green
witam 
ja zapisałem się również ale przez SJS - więc jak coś to tez jestem na liscie

ja zapisałem się również ale przez SJS - więc jak coś to tez jestem na liscie

Jedziecie na ten tor na letnich oponach?
Mam też zimowe i tak właśnie się zastanawiam czy zmienić czy nie.
Może ogranizatorzy się wypowiedzą co lepsze będzie?
Prognozy pogody podają na piątek w Kielcach pochmurnie i temp. max w granicach 7 stopni C.
Lekki deszcz może się pojawić.
Prognozy pogody podają na piątek w Kielcach pochmurnie i temp. max w granicach 7 stopni C.
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Na tor zawsze te które masz wcześniej do wymianyhondzik pisze:Jedziecie na ten tor na letnich oponach?

Nie chodzi o to kto ma lepszy czas tylko o dobrą zabawę

Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
Jedź na zimowych tor w Kielcach jest tak śliski że ne szkodzi oponom. A i tak na zimowych będziesz się slizgal . Ja nie jadę bo sprzedałem v6 .
- Drivingowiec
- Młodszy Forumowicz
Polecam założyć już zimówki, tak jak Rafał napisał tor jest śliski, temperatura bedzie niska, a szkolić będziecie się też na płytach poślizgowych więc nie ma obawy o opony.
Ostatnio zmieniony 2017-11-14, 22:08 przez Drivingowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zwalniam swoje miejsce przepraszam ale okazało ze się nie wyrobię. Nie tyle ja co serwis z ktorego auto odbieram dopiero w przyszłym tygodniu (robiony jest wydech i parę dupereli)
17' Mustang EcoBoost A/T + 94' Firebird TransAm V8 M/T = 12 cylinders of pure fun
-
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Kolor: czarny
ja jestem na zimowychDrivingowiec pisze:Polecam założyć już zimówki, tak jak Rafał napisał tor jest śliski, temperatura bedzie niska, a szkolić będziecie się też na płytach poślizgowych więc nie ma obawy o opony. To nie będzie upalanie jak było w Strykowie.
pisałem tam w okolicach zapytanie czy gdzies w pobliżu da sie zmienić opony (wydawao mi sié ze na letnich lepiej będzie na torze)
ale jest cisza
chyba organizator odpowiedział, że na miejscu opony można zmienić, pod warunkiem, że mam ze sobą sprzęt

- Drivingowiec
- Młodszy Forumowicz
Opony można zmienić, 1,5km od toru jest zaprzyjaźniony zakład wulkanizacyjny. Tylko jak się zjedzie kilka mustangów nagle na zmianę opon to nie zrobią tego w 30min, a wtedy całe szkolenie się rozjedzie.
Proszę pamiętajcie o zabraniu prawa jazdy, niby oczywiste ale nie każdy o tym pamięta
Wg pogody w piątek ma być 9stopni i przelotny deszcz, idealne warunki na szkolenie
Proszę pamiętajcie o zabraniu prawa jazdy, niby oczywiste ale nie każdy o tym pamięta

Wg pogody w piątek ma być 9stopni i przelotny deszcz, idealne warunki na szkolenie

Mam 2 pytania:
1. Na stronie sjs.pl nie ma żadnej informacji o szkoleniu dla posiadaczy Mustangów, natomiast jest informacja o szkoleniu I stopnia dla każdego w cenie 450 zł. Czy mowa o tym samym szkoleniu? Czy uczestniczyć będa inne niż Mustangi samochody?
http://szkolajazdysubaru.pl/szkolenia/t ... -i-stopien" onclick="window.open(this.href);return false;
2. Załóżmy że się zapisuję, ale z przyczyn losowych spóźniam się i nie zostaję dopuszczony do jazdy (brak szkolenia teoretycznego). Czy dostanę zwrot wpłaconej kwoty?
EDYCJA: dostałem mailowo odpowiedź od p.Niny z sjs.pl na pytanie, czy gdybym się spóźnił i nie zdążył na szkolenie teoretyczne i przez to nie został dopuszczony do jazdy, dostanę zwrot wpłaconej kwoty. Cytuję: "Środki wpłacona za szkolenia nie są zwracane."
Trochę słabe podejście do biznesu... Wszystkim którzy się zdecydowali polecam wyjechać DUŻO wcześniej, ja odpuszczam z tego powodu.
1. Na stronie sjs.pl nie ma żadnej informacji o szkoleniu dla posiadaczy Mustangów, natomiast jest informacja o szkoleniu I stopnia dla każdego w cenie 450 zł. Czy mowa o tym samym szkoleniu? Czy uczestniczyć będa inne niż Mustangi samochody?
http://szkolajazdysubaru.pl/szkolenia/t ... -i-stopien" onclick="window.open(this.href);return false;
2. Załóżmy że się zapisuję, ale z przyczyn losowych spóźniam się i nie zostaję dopuszczony do jazdy (brak szkolenia teoretycznego). Czy dostanę zwrot wpłaconej kwoty?
EDYCJA: dostałem mailowo odpowiedź od p.Niny z sjs.pl na pytanie, czy gdybym się spóźnił i nie zdążył na szkolenie teoretyczne i przez to nie został dopuszczony do jazdy, dostanę zwrot wpłaconej kwoty. Cytuję: "Środki wpłacona za szkolenia nie są zwracane."
Trochę słabe podejście do biznesu... Wszystkim którzy się zdecydowali polecam wyjechać DUŻO wcześniej, ja odpuszczam z tego powodu.
- Drivingowiec
- Młodszy Forumowicz
@Matt84- czy jak kupisz bilet do kina i się spóźnisz, dostaniesz zwrot pieniędzy?
Szkolenie dla Mustangów to co innego niż szkolenie pierwszego stopnia dla każdego, fakt że tego samego dnia takie się odbędzie, niezależnie od szkolenia dla Mustangów.
Szkolenie dla Mustangów to co innego niż szkolenie pierwszego stopnia dla każdego, fakt że tego samego dnia takie się odbędzie, niezależnie od szkolenia dla Mustangów.
@Drivingowiec:
Nie miałem takiej sytuacji w kinie i kwota zbyt mała aby się fatygować, ale przy wielu innych okazjach, jak najbardziej. Nie korzystasz - zwrot ceny, czasem z potrąceniem opłat manipulacyjnych albo kupon na następną usługę w innej dacie zamiast zwrotu kasy. Zresztą kina (np. Helios) dopuszczają zwrot w swoich regulaminach.
Rozumiem potrącenie np. 100 zł albo stratę czasu szkolenia praktycznego kosztem opóźnionego doszkolenia teoretycznego, ale żeby cały koszt przepadał dlatego, że się po drodze ktoś np. wpakował w drzewo i był godzinny korek, to jednak dla mnie nie jest dobre podejście. I tak trzeba wstać po 5 rano, jak mam się jeszcze dodatkowo stresować to dziękuję... Sjs nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów związanych z udziałem osoby, która nie dojechała na czas (no dobra, może zamówiony catering na przewidzianą liczbę osób - potrącić ze 100 zł i gotowe) więc jak już są tak duże rygory, że spóźniona osoba się pojawia i jest odprawiana z kwitkiem, bo jej już nikt nie przeszkoli z teorii, to oczekiwałbym bardziej proklienckiego rozwiązania tej nieprzyjemnej sytuacji. Ale to tylko moje zdanie.
Nie miałem takiej sytuacji w kinie i kwota zbyt mała aby się fatygować, ale przy wielu innych okazjach, jak najbardziej. Nie korzystasz - zwrot ceny, czasem z potrąceniem opłat manipulacyjnych albo kupon na następną usługę w innej dacie zamiast zwrotu kasy. Zresztą kina (np. Helios) dopuszczają zwrot w swoich regulaminach.
Rozumiem potrącenie np. 100 zł albo stratę czasu szkolenia praktycznego kosztem opóźnionego doszkolenia teoretycznego, ale żeby cały koszt przepadał dlatego, że się po drodze ktoś np. wpakował w drzewo i był godzinny korek, to jednak dla mnie nie jest dobre podejście. I tak trzeba wstać po 5 rano, jak mam się jeszcze dodatkowo stresować to dziękuję... Sjs nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów związanych z udziałem osoby, która nie dojechała na czas (no dobra, może zamówiony catering na przewidzianą liczbę osób - potrącić ze 100 zł i gotowe) więc jak już są tak duże rygory, że spóźniona osoba się pojawia i jest odprawiana z kwitkiem, bo jej już nikt nie przeszkoli z teorii, to oczekiwałbym bardziej proklienckiego rozwiązania tej nieprzyjemnej sytuacji. Ale to tylko moje zdanie.
- Kalusin
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: metalic grey
Można przyjechać dzień wcześniej wieczorem i przenocować w pobliskim hotelu, wówczas nie ma stresu (jak ktoś ma dalej). Ja akurat jadę z Krakowa w pt rano.
Frajda z jazdy
To jest dobra opcja, sam chciałem tak zrobić ale czwartek wieczór mam już zajęty i musiałbym tak czy inaczej jechać w nocy ;/