Bogowie wracają na Olimp
- SZYGI
- Młodszy Forumowicz
- Model: cougar
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: niebieski
Bogowie wracają na Olimp
Taki ma tytuł artykuł w najnowszym TOP GEAR,Najnowszy Mustang GT 500,Camaro i Challenger,super fotki i duzo czytania,oczywiście stang musiał wygrać,ppolecam gorąco przeczytać 

kiedyś będzie
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Na chwilę obecną podobno Chevrolet musiał już kilka razy zatrzymać linie produkcyjna Camaro. Lista problemów i reklamacji zgłaszana przez pierwszych użytkowników rośnie lawinowo. Podobno najgorsza jest skrzynia manualna która porostu wysiada oraz ukręcanie się flanszy wychodzącej ze skrzyni na wał przy ruszeniu z paleniem gumy.ronincg pisze:Kaes to jedyne co w tym filmie było ciekawegono chyba że jeszcze jego dziewczyna
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
cóż... po prostu dobrze wybraliśmyRedHornet pisze:Na chwilę obecną podobno Chevrolet musiał już kilka razy zatrzymać linie produkcyjna Camaro. Lista problemów i reklamacji zgłaszana przez pierwszych użytkowników rośnie lawinowo. Podobno najgorsza jest skrzynia manualna która porostu wysiada oraz ukręcanie się flanszy wychodzącej ze skrzyni na wał przy ruszeniu z paleniem gumy.ronincg pisze:Kaes to jedyne co w tym filmie było ciekawegono chyba że jeszcze jego dziewczyna

45 lat nieprzerwanej produkcji robi swoje
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
pewnei z czasem i dopracuja camaro ale jak dla mnie kolejnosc wielkiej trojki jest nastepujaca:
1. Mustang
2. Camaro
3. Challenger
chociaz na Camaro tez mam chetke na zywo jeszcze nie mialem okazji zobaczyc ale na zdjeciach robi wrazenie:)
a co do transformersow 2 to musze przyznac ze film mi sie bardzo podobal no oczywiscie gdyby nie Megan Fox to by nie bylo oczywiscie to samo ale bardzos ympatycznie sie ogladalo
1. Mustang
2. Camaro
3. Challenger
chociaz na Camaro tez mam chetke na zywo jeszcze nie mialem okazji zobaczyc ale na zdjeciach robi wrazenie:)
a co do transformersow 2 to musze przyznac ze film mi sie bardzo podobal no oczywiscie gdyby nie Megan Fox to by nie bylo oczywiscie to samo ale bardzos ympatycznie sie ogladalo

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
Mi się na początku camaro bardzo spodobał, jest chyba bardzo wrażeniowo zrobiony, ale w sumie każdy z tych muscle carów robi wrażenie. Teraz im dłużej się wpatruje w to camaro, tym chyba przestaje mi się podobać.
Nowy mustang wygląda całkiem fajnie, moja dziewczyna twierdzi, że przypomina trochę passata z tyłu
- może coś w tym jest, pomimo tego, że w s197 kilka rzeczy bym poprawił, to chyba poszedłbym w inną stronę i jeszcze bardziej nawiązłbym do klasyki( tak jak ta wersia giugiarro - dla mnie mistrzostwo), a tak wnętrze teraz, pomimo, że nie można powiedziec, że nie ma charakteru, przypomina mi trochę volvo... a zewnątrz to nei wiem... czy to face lifting jest czy to nowy samochód - nie jest zły ale myślałem, że zrobią coś lepszego.
Wiadomo, że to musi sie sprzedawac i nie zrobili takich zmian od czapy - ale takie jest moje zdanie.
Z tej trójki chyba najbardziej mi się podoba challenger, chyba właśnie przez to, że tak zgrabnie nawiązuje do pierwowzoru - mam nadzieje, że nie podpadne nikomu
.
Nowy mustang wygląda całkiem fajnie, moja dziewczyna twierdzi, że przypomina trochę passata z tyłu
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Wiadomo, że to musi sie sprzedawac i nie zrobili takich zmian od czapy - ale takie jest moje zdanie.
Z tej trójki chyba najbardziej mi się podoba challenger, chyba właśnie przez to, że tak zgrabnie nawiązuje do pierwowzoru - mam nadzieje, że nie podpadne nikomu
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Bart
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
paytoplay akurat to o czm piszesz jest rzecza gustu:)) wiec mysle ze nikt nie moze Ci miec nic za zle:)
volvo powiadasz w koncu to jeden koncern wec jakies nawiazanie i kilka wspolnycj czaseci pewnie wystepuje
wersja giugiaro masz racje mistrzostwo swiata ale rozumiesz w czasach kryzysu gdzie sytuacja forda nie jest az tak stabilna tnie sie koszty a skoro mustang dobrze sie sprzedaje w takim razie po co wywalac pieniazki na caliem nopwy samochod skoro mozna jeszcze poprawic cos co i tak jest dobre stosunkowo niewielkim kosztem
volvo powiadasz w koncu to jeden koncern wec jakies nawiazanie i kilka wspolnycj czaseci pewnie wystepuje
wersja giugiaro masz racje mistrzostwo swiata ale rozumiesz w czasach kryzysu gdzie sytuacja forda nie jest az tak stabilna tnie sie koszty a skoro mustang dobrze sie sprzedaje w takim razie po co wywalac pieniazki na caliem nopwy samochod skoro mozna jeszcze poprawic cos co i tak jest dobre stosunkowo niewielkim kosztem

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D