Pakiet Roush VI GEN GT
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: White
- Kontakt:
Pakiet Roush VI GEN GT
Witam serdecznie,
Kilka pytań do szanownego grona.
Gdzie w europie można kupić pełny pakiet Roush Stage 3 do Mustanga GT 2017 (silnik + karoseria)?
Czy ktoś z Was ma pakiet?
a) Stylistyczny
b) Mechaniczny
Kilka pytań do szanownego grona.
Gdzie w europie można kupić pełny pakiet Roush Stage 3 do Mustanga GT 2017 (silnik + karoseria)?
Czy ktoś z Was ma pakiet?
a) Stylistyczny
b) Mechaniczny
pozdrawiam,
Brunon
Brunon
- 5um
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2016
- Kolor: Czerwony
Re: Pakiet Roush VI GEN GT
Kupić to jedno, ale zamontować i skonfigurować to drugie. Nie wiem czy tego typu pakiety na europejska wersje są dostępne. Czy ktoś bedzie miał wiedzę jak zamontować i jak przeprogramować komputery aby efekt był optymalny.
Radzę poszukać autoryzowany punkt Roush w Europie lub kupić auto w stanach po pełnej rekonfiguracji Roush.
W Europie jest jeden dealer w Atenach - miły kierunek wakacyjny.
Radzę poszukać autoryzowany punkt Roush w Europie lub kupić auto w stanach po pełnej rekonfiguracji Roush.
W Europie jest jeden dealer w Atenach - miły kierunek wakacyjny.
Nie trać czasu na rzeczy na które nie masz wpływu.
-
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Nie odczuwam potrzeby posiadania 2 mustangów 
Poszukam zatem, chętnie zobaczyłbym na żywo bądź dobrej jakości zdjęciach jak wygląda pakiet stylistyczny.

Poszukam zatem, chętnie zobaczyłbym na żywo bądź dobrej jakości zdjęciach jak wygląda pakiet stylistyczny.
pozdrawiam,
Brunon
Brunon
- kaskader bart
- Forumowicz
- Model: GT '08 roush
- Silnik: V8 4.6
Odezwij się do Pawła z hd Customs z Opola. Może ci ściągnąć i zamontować taki zestaw.
-
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Orientuje się ktoś czy instalując poniższe graty trzeba modyfikować oprogramowanie silnika.
Jestem przed składaniem zamówienia na kilka części do mojego samochodu, a nie chcę zamawiać na raty.
Z góry dzięki za pomoc.
1. Wydech końcowy Roush https://www.velocity-group.de/abgasanla ... edelstahl/" onclick="window.open(this.href);return false;
2. X-Pipe https://www.velocity-group.de/abgasanla ... age-mitte/" onclick="window.open(this.href);return false;
3. Układ dolotowy https://www.velocity-group.de/motor-luf ... augsystem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestem przed składaniem zamówienia na kilka części do mojego samochodu, a nie chcę zamawiać na raty.
Z góry dzięki za pomoc.
1. Wydech końcowy Roush https://www.velocity-group.de/abgasanla ... edelstahl/" onclick="window.open(this.href);return false;
2. X-Pipe https://www.velocity-group.de/abgasanla ... age-mitte/" onclick="window.open(this.href);return false;
3. Układ dolotowy https://www.velocity-group.de/motor-luf ... augsystem/" onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrawiam,
Brunon
Brunon
Mam kilka pytań do forumowiczów co do wydechu Roush https://www.velocity-group.de/abgasanla ... edelstahl/" onclick="window.open(this.href);return false;
1) Jak z jego głośnością w codziennym użytkowaniu np. trasy dzienne 100 - 200 km?
2) Czy jest drone i czy jest uciążliwy na trasach?
3) Jak wygląda głośność tego wydechu w porównaniu z Corsa Sport Catback?
Dzięki za odpowiedzi.
1) Jak z jego głośnością w codziennym użytkowaniu np. trasy dzienne 100 - 200 km?
2) Czy jest drone i czy jest uciążliwy na trasach?
3) Jak wygląda głośność tego wydechu w porównaniu z Corsa Sport Catback?
Dzięki za odpowiedzi.
A więc, wydech Roush AxelBack założony
Auto w końcu brzmi tak jak powinno.
Po pierwszym odpaleniu na wolnych obrotach zaskakująco cicho - troszkę głośniej od stocka i bardziej basowo.
Jazda do 3000 RPM rewelacja, przyjemny basowy dźwięk nawet z otwartymi szybami nie jest w żaden sposób za głośno.
Na obecna chwile nie wyczuwam żadnego drone.
Zabawa zaczyna się gdy przekraczamy 3000 RPM, a powyżej 4500 RPM i otwartych oknach dobywa się za nami dźwięk ala grzmotu itp. dla mnie rewelka
klakson nie jest już potrzebny
Polecam ten wydech![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Auto w końcu brzmi tak jak powinno.
Po pierwszym odpaleniu na wolnych obrotach zaskakująco cicho - troszkę głośniej od stocka i bardziej basowo.
Jazda do 3000 RPM rewelacja, przyjemny basowy dźwięk nawet z otwartymi szybami nie jest w żaden sposób za głośno.
Na obecna chwile nie wyczuwam żadnego drone.
Zabawa zaczyna się gdy przekraczamy 3000 RPM, a powyżej 4500 RPM i otwartych oknach dobywa się za nami dźwięk ala grzmotu itp. dla mnie rewelka

Polecam ten wydech
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Ja czekam na montaż, umówiony jest na wtorek, wówczas do samochodu trafi x pipe roush, końcowy roush, spoiler tylnej klapy roush, dolot roush.
pozdrawiam,
Brunon
Brunon
-
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Dzis odebralem auto.
3x glosniej niz stock (x pipe roush + wydech koncowy roush)
Po tygodniu jak wydech sie ulozy podejme decyzje czy zostaje.
Wpadły tez pozostale elementy, czarne lustra, czarny spoiler roush i aluminiowe manetki
3x glosniej niz stock (x pipe roush + wydech koncowy roush)
Po tygodniu jak wydech sie ulozy podejme decyzje czy zostaje.
Wpadły tez pozostale elementy, czarne lustra, czarny spoiler roush i aluminiowe manetki
pozdrawiam,
Brunon
Brunon
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
Również rozważam roush axel back lub corsę sport.
Jak wrażenia po montażu?
Mam 2 dzieci i wolałbym nie ryzykować demontażu.
Jak wrażenia po montażu?
Mam 2 dzieci i wolałbym nie ryzykować demontażu.
Ja jestem bardzo zadowolony tak jak wyżej pisałem. Mam synka 3 miesiące i w niczym wydech nie przeszkadza. Chociaż doradzamy posłuchać na żywo zanim zdecydujesz się.
- Kalusin
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: metalic grey
Jest szansa aby posłuchać tego zestawu live u Ciebie parę minut gdzieś w Krakowie w ten lub przyszły weekend?Kusza85 pisze:Ja jestem bardzo zadowolony tak jak wyżej pisałem. Mam synka 3 miesiące i w niczym wydech nie przeszkadza. Chociaż doradzamy posłuchać na żywo zanim zdecydujesz się.
Frajda z jazdy