Zmiana wydechu w Mustangu GT
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
- 5um
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czerwony
Re: Zmiana wydechu w Mustangu GT
A przeczytałeś wiadomości w tym temacie. 30 stron informacji. A Ty stawiasz pytanie jak byłby to nowy temat. Oczekujesz powtórzenia wcześniejszych wypowiedzi.
Przeczytaj jak coś bedzie niezrozumiałe zapytaj.
Dla kobiety w takim samochodzie raczej wydech regulowany np Remus.
Przeczytaj jak coś bedzie niezrozumiałe zapytaj.
Dla kobiety w takim samochodzie raczej wydech regulowany np Remus.
Nie trać czasu na rzeczy na które nie masz wpływu.
- MowerHeads
- Młodszy Forumowicz
- Model: EB
Owszem przeczytałem owe strony, biorąc pod uwagę wypowiedzi od 2015 można wile analizować, przez trzy lata wszystko mogło się zmienić, dobrze zaraz mi powiesz że wiele wypowiedzi jest z danego roku. Zanim napisałem posta zaznajomiłem się z ofertą remusa z przepustnicami. Nie oczekiwałem powtarzania postów lecz informacji adekwatnych w tym roku. Ale dziękuję za odpowiedz.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
załóż sobie corsa sport - fajny wydech na trasie jest cichy , a jak dasz w gaz to ryczyMowerHeads pisze:Owszem przeczytałem owe strony, biorąc pod uwagę wypowiedzi od 2015 można wile analizować, przez trzy lata wszystko mogło się zmienić, dobrze zaraz mi powiesz że wiele wypowiedzi jest z danego roku. Zanim napisałem posta zaznajomiłem się z ofertą remusa z przepustnicami. Nie oczekiwałem powtarzania postów lecz informacji adekwatnych w tym roku. Ale dziękuję za odpowiedz.
gdzie kupić : https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... 6&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
albo czasami któryś z forumowiczów ściąga
lub ford racing viewtopic.php?f=34&t=12727" onclick="window.open(this.href);return false;
- MowerHeads
- Młodszy Forumowicz
- Model: EB
Corsa Sport - polecam, jestem bardzo zadowolony. 
Oczywiscie kazdy uklad ma troche inny ton i dzwiek, co nalezy wziac pod uwage przy wyborze i jest to kwestia bardzo indywidualna co komu odpowiada, ale ja nie mam zadnych zastrzezen.

Oczywiscie kazdy uklad ma troche inny ton i dzwiek, co nalezy wziac pod uwage przy wyborze i jest to kwestia bardzo indywidualna co komu odpowiada, ale ja nie mam zadnych zastrzezen.
U siebie mam Roush axelback i jestem bardzo zadowolony i w trasie i na codzień. Do 3tys mile brzmi powyżej 4 klakson nie potrzebny. 

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT
- Kolor: White
- Kontakt:
Jeżeli ktos jest zainteresowany Roush Axle Back + X pipe Roush - dzwiek niesamowity! Na sprzedarz.
pozdrawiam,
Brunon
Brunon
- Dex
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT-2016
- Kolor: Deep Impact Blue S-550
Tak zrobiłem u siebie, filmik na wolnych obrotach bo nie miał kto przygazować
nagram jeszcze w różnym zakresie obrotów
ale jest super czyli cichy i bardzo głośny wedle uznania

- BloodyAnt
- Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: Magnetic
Roush axle-back jest okey. Duzo glosniej niz w stocku. W dłuższej trasie moze byc uciazliwy. Najlepszy wybór to klapy ;}
- macek25
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT '17
- Kolor: Magnetic grey
- Stajnia: Stajnia Pomorze
U mnie Magnaflow competition axleback plus Mishimoto H-pipe najlepszy dźwięk jeśli chodzi o old school. Nie ryczy jak europejskie auta tylko właśnie jeśli chcesz brzmienia amcara to jest to
Minus drone przy 100,120 potem znika. Trzeba bagażnik wygłuszyć.
Jestem zadowolony

Minus drone przy 100,120 potem znika. Trzeba bagażnik wygłuszyć.
Jestem zadowolony

- grzes32
- Model: GT
- Kolor: szary
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witam wszystkich,
Czy ktoś z Forumowiczów ma na sprzedanie oryginalny (stockowy) wydech do Mustanga GT 5.0 2016? Najlepiej Warszawa i okolice. Od niedawna jestem posiadaczem tego auta i poprzedni właściciel zamontował wydech MF. W zakresie obrotów 1400 - 2000 dosłownie łeb rozsadza w kabinie (drone) - zdecydowanie nie na moje uszy.
Jeszcze jedno pytanie. Czy wymiana wydechu wiąże się z jakimiś trudnościami? Mogę zlecić w zwykłym warsztacie czy szukać specjalistycznych serwisów?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Czy ktoś z Forumowiczów ma na sprzedanie oryginalny (stockowy) wydech do Mustanga GT 5.0 2016? Najlepiej Warszawa i okolice. Od niedawna jestem posiadaczem tego auta i poprzedni właściciel zamontował wydech MF. W zakresie obrotów 1400 - 2000 dosłownie łeb rozsadza w kabinie (drone) - zdecydowanie nie na moje uszy.
Jeszcze jedno pytanie. Czy wymiana wydechu wiąże się z jakimiś trudnościami? Mogę zlecić w zwykłym warsztacie czy szukać specjalistycznych serwisów?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam