Szkolenie doskonalenia techniki jazdy Mustangiem- Tor Kielce
- Drivingowiec
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Red Race
Szkolenie doskonalenia techniki jazdy Mustangiem- Tor Kielce
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zorganizowanie szkolenia doskonalenia techniki jazdy ale dedykowanego tylko dla Mustangów. Tak aby ćwiczenia były skonfigurowane pod ten niełatwy w prowadzeniu samochód.
Pogoda będzie coraz gorsza i myślę że wielu osobom przydałoby się takie szkolenie.
Miejsce: Tor Kielce
Termin: druga połowa października lub początek listopada.
Szkolenie składa się z: teorii (45min.) oraz praktyki (około 4h jazdy po modułach szkoleniowych na torze)
Program i koszty do ustalenia ale będą oscylować w okolicy 500zł brutto.
Są chętni?
Jeśli macie inne pomysły, dajcie znać.
Pozdrawiam
Paweł
Pogoda będzie coraz gorsza i myślę że wielu osobom przydałoby się takie szkolenie.
Miejsce: Tor Kielce
Termin: druga połowa października lub początek listopada.
Szkolenie składa się z: teorii (45min.) oraz praktyki (około 4h jazdy po modułach szkoleniowych na torze)
Program i koszty do ustalenia ale będą oscylować w okolicy 500zł brutto.
Są chętni?
Jeśli macie inne pomysły, dajcie znać.
Pozdrawiam
Paweł
- MAKU
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT500KR
- Silnik: inny V8
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Świętokrzyska
- Kontakt:
Re: Szkolenie doskonalenia techniki jazdy Mustangiem- Tor Ki
Robiliśmy takie szkolenie w tym roku w Strykowie. Jak będziesz miał chwile to zadzwoń to pogadamy
1967 S-Code, 1967 K-Code
1968 GT500KR,GT500, GT350 PAXTON, GT350
1969 GT500 , GT350 Hertz, R-Code
1968 GT500KR,GT500, GT350 PAXTON, GT350
1969 GT500 , GT350 Hertz, R-Code
- Drivingowiec
- Młodszy Forumowicz
Znam Tor Łódź, niestety jest to bardzo mały obiekt i nie na wszystko pozwoli. Dzięki Maku za info, jutro zadzwonie i powiem Ci jak to widzę.
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 2015
- Kolor: Black
Ja bym sie pisał na coś takiego. Zaliczyłem już jazdę bokiem na autostradzie przy ok 100 km/h w trzy dni po zakupie samochodu. Na szczęście skończyło się na strachu. Ale nabrałem wtedy pokory do Mustanga. Przydałoby się takie szkolenie na torze w bezpiecznych warunkach.
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Ja też byłbym chętny 
Takich tematów nigdy zawiele

Takich tematów nigdy zawiele

Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
Cena chyba z jakąś marżą. Robiliśmy podobne szkolenia w Kielcach gdzie cena była ok 300 zł na 30 aut .
- BaPit
- Forumowicz
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: black mat
- Kontakt:
Cześć! Nie wiem, czy chodzi o to samo miejsce, ale dawno temu dawaliśmy ognia na torze w Miedzianej Górze. Dobre miejsce do szlifowania umiejętności. Wstępnie byłbym chętny. Daj znać, jak będą znane konkretne terminy/finalne ceny.
Rafał napomniał, że 500 zł to cena kosmos, bo płacił 300zł/auto przy 30 samochodach, ale ja pamiętam, że jakiś czas temu na tym torze robiliśmy zrzutę po 70 zł za auto w Klub Tuning Polska za cały dzień ujeżdżania
W tym miejscu przypomina mi się pewna historia. Przychodzi baba do sklepu i mówi. Poproszę kiełbasę żywiecką, tę co ostatnio kupowałam po 20 zł za kg. Ekspedientka odpowiada: Niestety jej nie ma. Baba idzie do drugiego sklepu. Mówi: Poproszę kiełbasę żywiecką. Proszę bardzo - odpowiada ekspedientka - 30 zł za kg. No tak, ale w tym drugim sklepie cena to 20 zł! To niech Pani idzie do tamtego sklepu i sobie ją kupi! - odpowiada ekspedientka. No tak, ale tam jej nie ma...
Poczekajmy na ostateczną ofertę. Ja potwierdzam - wstępnie wchodzę w temat.
Pozdrawiam,
BP
Rafał napomniał, że 500 zł to cena kosmos, bo płacił 300zł/auto przy 30 samochodach, ale ja pamiętam, że jakiś czas temu na tym torze robiliśmy zrzutę po 70 zł za auto w Klub Tuning Polska za cały dzień ujeżdżania

Poczekajmy na ostateczną ofertę. Ja potwierdzam - wstępnie wchodzę w temat.
Pozdrawiam,
BP
- Kalusin
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: metalic grey
No 30 samochodów to trochę zabiję ten pomysł, byłem w Medzianej Górze 2 razy na BMW i sensowny max to 12-14 samochodów w podziale na 2 grupy wg mnie. 500 zł to będzie mniej więcej ten poziom cenowy.
Z chęcia dołączę Mustangiem, może trochę wcześniej niż II połowa października?
Z chęcia dołączę Mustangiem, może trochę wcześniej niż II połowa października?
Frajda z jazdy
Jeśli impreza zbyt się nie rozrosnie i bedzie bardziej kameralna (nie zrobi sie z tego zlot) to bede zainteresowany.
17' Mustang EcoBoost A/T + 94' Firebird TransAm V8 M/T = 12 cylinders of pure fun
- chwial1
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: czarny
Również chętnie się piszę. Treningu nigdy dość, pomimo tego, że sporo już umiem.
Naprzykład dziś, wracałem z toru w Ułężu, gdy jakiś "Bolek", w srebrnej BeeM-ce(lata 90-te, WKZ....?) wjechał mi w bok akurat, gdy go przepisowo wyprzedzałem. Tylko dzięki refleksowi i zimnej krwi nie wylądowałem na którymś z drzew w lesie za Kozienicami. Na dodatek spier...ł z miejsca zdarzenia, czym tylko potwierdził, i tak już nie najlepszą, opinię o kierowcach BMW.
Naprzykład dziś, wracałem z toru w Ułężu, gdy jakiś "Bolek", w srebrnej BeeM-ce(lata 90-te, WKZ....?) wjechał mi w bok akurat, gdy go przepisowo wyprzedzałem. Tylko dzięki refleksowi i zimnej krwi nie wylądowałem na którymś z drzew w lesie za Kozienicami. Na dodatek spier...ł z miejsca zdarzenia, czym tylko potwierdził, i tak już nie najlepszą, opinię o kierowcach BMW.
chwial1
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć "dyzlem w manualu"
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć "dyzlem w manualu"
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: '09 Shelby GT350
- Kolor: Brilliant Silver
Uważam że pogoda nie dopisze w tym terminie.
- Ventura!
- Yes Satan? ... Sorry sir, you sounded like my Shelby!
2006 V6 [25.04.2015 - 26.05.2015]
2007 GT [31.05.2015 - 15.09.2015]
2009 Shelby GT350 #5 of a build of 9. [14.05.2016 - infinity]
- Yes Satan? ... Sorry sir, you sounded like my Shelby!
2006 V6 [25.04.2015 - 26.05.2015]
2007 GT [31.05.2015 - 15.09.2015]
2009 Shelby GT350 #5 of a build of 9. [14.05.2016 - infinity]
- Drivingowiec
- Młodszy Forumowicz
Panowie,
Szkolenie będą realizować doświadczeni certyfikowani instruktorzy z SJS S.A. prowadzący takie projekty jak Szkoła Jazdy Subaru, AMG Driving Academy czy Driving Experience.
Termin szkolenia: 10 listopada (dzień przed Świętem Niepodległości).
Ilość uczestników: grupa do 10 lub grupa do 20 osób z podziałem na dwa niezależne zespoły.
Cena: 499 zł brutto
Harmonogram:
08:50 Przyjazd na Tor Kielce, rejestracja uczestników
09:00 Powitanie, szkolenie teoretyczne z doskonalenia techniki jazdy
09:50 Rozpoczęcie szkolenia praktycznego. Wybrane zostaną najciekawsze moduły szkoleniowe z programów I i II stopnia. Na początek prawidłowa pozycja za kierownicą oraz slalomy. Oczywiście ćwiczenia na płycie poślizgowej oraz łuku poślizgowym o obniżonej przyczepności. Łącznie przygotujemy 5-6 modułów szkoleniowych. Zakładamy dużo jazdy i powtórzeń na poszczególnych ćwiczeniach.
Nie może zabraknąć elementu rywalizacji. Na zakończenie przygotujemy dla Was próbę sportową z pomiarem czasu.
13:15 Obiad dwudaniowy i napoje (w cenie)
14:00 Szkolenie praktyczne cz. II
16:30 Podsumowanie szkolenia, wręczenie certyfikatów, zakończenie zajęć.
Opcjonalnie możemy dodać jeszcze szkolenie z pierwszej pomocy przedmedycznej jeśli chcecie. Koszt 400 zł za grupę.
Zapisy: biuro@sjs.pl tel. 664 128 812
@Dante. - pogoda powinna być idealna, tzn. im gorsza tym lepiej. To szkolenie nie ma na celu uczyć Was sportowej jazdy ale opanowania samochodu w trudnych warunkach.
Szkolenie ze sportowej jazdy możemy zrobić w okresie letnim.
@RAFAŁ (GROSZEK)- cena przy założeniu 10-20 samochodów, nie więcej bo chcę aby był komfort szkolenia i maksymalnie dużo powtórzeń każdego z ćwiczeń. O cenie nie dyskutuję, za dużo różnych elementów ma na to wpływ.
Pozdrawiam
Paweł
Szkolenie będą realizować doświadczeni certyfikowani instruktorzy z SJS S.A. prowadzący takie projekty jak Szkoła Jazdy Subaru, AMG Driving Academy czy Driving Experience.
Termin szkolenia: 10 listopada (dzień przed Świętem Niepodległości).
Ilość uczestników: grupa do 10 lub grupa do 20 osób z podziałem na dwa niezależne zespoły.
Cena: 499 zł brutto
Harmonogram:
08:50 Przyjazd na Tor Kielce, rejestracja uczestników
09:00 Powitanie, szkolenie teoretyczne z doskonalenia techniki jazdy
09:50 Rozpoczęcie szkolenia praktycznego. Wybrane zostaną najciekawsze moduły szkoleniowe z programów I i II stopnia. Na początek prawidłowa pozycja za kierownicą oraz slalomy. Oczywiście ćwiczenia na płycie poślizgowej oraz łuku poślizgowym o obniżonej przyczepności. Łącznie przygotujemy 5-6 modułów szkoleniowych. Zakładamy dużo jazdy i powtórzeń na poszczególnych ćwiczeniach.
Nie może zabraknąć elementu rywalizacji. Na zakończenie przygotujemy dla Was próbę sportową z pomiarem czasu.
13:15 Obiad dwudaniowy i napoje (w cenie)
14:00 Szkolenie praktyczne cz. II
16:30 Podsumowanie szkolenia, wręczenie certyfikatów, zakończenie zajęć.
Opcjonalnie możemy dodać jeszcze szkolenie z pierwszej pomocy przedmedycznej jeśli chcecie. Koszt 400 zł za grupę.
Zapisy: biuro@sjs.pl tel. 664 128 812
@Dante. - pogoda powinna być idealna, tzn. im gorsza tym lepiej. To szkolenie nie ma na celu uczyć Was sportowej jazdy ale opanowania samochodu w trudnych warunkach.
Szkolenie ze sportowej jazdy możemy zrobić w okresie letnim.
@RAFAŁ (GROSZEK)- cena przy założeniu 10-20 samochodów, nie więcej bo chcę aby był komfort szkolenia i maksymalnie dużo powtórzeń każdego z ćwiczeń. O cenie nie dyskutuję, za dużo różnych elementów ma na to wpływ.
Pozdrawiam
Paweł
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
Czyli w zasadzie cena się nie zmieniła ok. 10 tyś. Za grupę.
Pisać się tor w Kielcach jest fajny można upalać cały dzień i nie zużywają się opony . Ja osobiście to bardzo go lubię bo potrafi nauczyć pokory .
Pisać się tor w Kielcach jest fajny można upalać cały dzień i nie zużywają się opony . Ja osobiście to bardzo go lubię bo potrafi nauczyć pokory .

- Janosik
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang V manual
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czarny diament
- Stajnia: Stajnia Świętokrzyska
Zima się zbliża więc takie szkolenie to napewno fajna sprawa 
Ok zatem robimy listę kto chętny wpisywać się
1. Janosik
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ok zatem robimy listę kto chętny wpisywać się

1. Janosik
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Czarny Diament V6 2012 manual http://forum.mustangklub.pl/forum/viewt ... 85&t=13404" onclick="window.open(this.href);return false;
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Tor Kielce, 10 listopada 2017, doskonalenie techniki jazdy:
1. Janosik
2. Xwili
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
1. Janosik
2. Xwili
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.