http://hd-customs.pl/american-muscle/am-wideo/" onclick="window.open(this.href);return false;
3 od dołu.
Co potrzeba do takiego dźwięku?
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Szary Metalik
Re: Co potrzeba do takiego dźwięku?
do super dzwieku silnika przy 3.7 wystarczy dac dolot stozek firmowy
efekt tak zajebisty ze szok
mialem dac nowe tlumiki clony flowmastera ale po zalozeniu dolotu kopara tak mi opadla ze nie zalozylem tlumikow
efekt tak zajebisty ze szok
mialem dac nowe tlumiki clony flowmastera ale po zalozeniu dolotu kopara tak mi opadla ze nie zalozylem tlumikow
Temat o walkach super sprawa chetnie bym zrobil cos takiego lecz co to za walki i skąd je wziac?
Druga sprawa robil ktos całkowicie pełny przelot? w poprzednim aucie mialem przepustnice całkowity przelot/seryjny wydech aby na trase wyciszyć jednym kliknięciem guzika...
i kolejne pytanie czy na calkowitym przelocie pojdzie ogień z wydechu w 4.0 v6?
Prosze tylko nie krytykujcie lubię pogrzebać przy takich rzeczach a auto jest moje i chce takie aby mi sie podobało
Druga sprawa robil ktos całkowicie pełny przelot? w poprzednim aucie mialem przepustnice całkowity przelot/seryjny wydech aby na trase wyciszyć jednym kliknięciem guzika...
i kolejne pytanie czy na calkowitym przelocie pojdzie ogień z wydechu w 4.0 v6?
Prosze tylko nie krytykujcie lubię pogrzebać przy takich rzeczach a auto jest moje i chce takie aby mi sie podobało

-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
A jakiś inny sposob na podobna prace silnika?
Ktos pisal o zmianie map wiesz cos na ten temat? co daje i ile kosztuje?
Ktos pisal o zmianie map wiesz cos na ten temat? co daje i ile kosztuje?
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
W 4.0 nie da się tego zrobić programem, 3.7, 5.0 tak. Jedna firma robiła te wałki razem z głowicami stage 3, o koszt nie pytaj, inna bez głowic same wałki 1000usd.