Dakota pisze:Chłopaki, a z tego co pamiętam była też dyskusja o tym, żeby zrobić zrzutę na grafika, który zaprojektuje dla klubu: logo, logotypy, stronę www, okolicznościowe tablice rejestracyjne, barwy klubowe oraz resztę pierdół jakie będziecie chcieli, tak żeby to było spójne i jednakowe. I na zawsze
Ja szczerze popieram ten pomysł, bo pomimo, iż przez przypadek zajęłam się dłubaniem w fotosklepie i corelu- nie znam się i to nie moja branża. I wydaje mi się, że przez to zrobił się trochę bałagan.

Jestem za tym, żeby ktoś się tym zajął fachowo.
Jeżeli chodzi o naklejki klubowe na Mustangi, to przemyślcie sobie takie sprawy:
- gdzie? Na szybę, na lakier?
- jakie to mają być naklejki- bo wybór jest ogromny, popatrzcie choćby
tutaj
- ile osób jest chętnych do przyklejenia loga klubu na samochód?
Mnie się pomysł naklejki z logo i adresem strony/forum klubu podoba. Ale jestem za tym, żeby była ona na szybie, np. boczne tylne są do wykorzystania

.
zgadzam sie i jestem jak najbardziej za sfinansowaniem jakiegoś grafika który zrobi to profesjonalnie tak jak powiedział Hans jest nas na tyle dużo osób w klubie że koszty nie będą jakies straszne, a będziemy mieli gwarancję że będzie to dbrze zrobione
ale jak juz się brać za to to myśle żeby od razu zrobić projekt naklejek, strony www ramek na tablice (mam nadzieję że ktoś zrobi nam takie ramki tyle że kwadratowe na blachy z tyłu

) żeby to poszło jakoś sprawnie i za jednym zamachem
co do samych naklejek to u mnie raczej odpadają i na tylna szybe i na małe boczne niestety wlasciciele convertible juz maja to do siebie ze musza troche pomarudzic

ale myśle ze chyba najrozsadniej byloby to ogranac w dwoch opcjach.