Trafiłeś niezła reklama a my sie tu produkujemy z ofertamiFeniks pisze:Troche mi ten post śmierdzi kryptoreklamą tego auta

Moderatorzy: Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
Trafiłeś niezła reklama a my sie tu produkujemy z ofertamiFeniks pisze:Troche mi ten post śmierdzi kryptoreklamą tego auta
Paula91 pisze:Mogę wiedzieć o co chodzi z postem o kryptoreklamie? Jesteśmy zainteresowani zakupem Mustanga, stąd zapytanie na forum. Skorzystalismy z niego, by zaczerpnąć wiedzy. Jesteśmy wdzięczni za wszelką pomoc i wszystkie uwagi, które już otrzymaliśmy.
Za takie pieniądze nie ma szans kupić V8 2011-2014. Nie wspominając już o magicznych 500 KM za 80k PLN. Na allegro jest jeszcze Saleen za 85k PLN:lamina pisze:Za ta kase kupisz
Dopasione V6 3,7 2011-2014 kolo 320 koni
Lub V8 2005-2010 kolo 330 koni ale tu juz bedzie trzeba kupowac pewne auto przy tej cenie.
Mam dla was myśle, że dobra propozycję. Przejrzyjcie kalendarz imprez klubowych. Wybierzcie najbliższą wam lokalizację I po prostu wpadnijcie na parking.Paula91 pisze:Początkowo trochę się zniechęciliśmy do zakupu, ale kilka ostatnich postów podniosło Nas na duchu. Poszukiwania wymarzonego Mustanga zaczniemy od słabszej wersji silnikowej, bo to rozsądne podejście. Dziękujemy za dotychczasowe porady, okazały się bardzo pomocne, bo teraz już wiemy czym kierować się przy wyborze i na co zwrócić uwagę.