Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Hej , z tej strony Tomek - kolejny , któremy mustang skradł serce 

- MowerHeads
- Młodszy Forumowicz
- Model: EB
- Kolor: Czerwony
-
- Model: Sn95
- Silnik: inny V6
- Kolor: Niebieski
Witam , Krzysiek , lat 34, Ford mustang sn95 rok 1994, 3.8 v6 Sekwencja brc , kupie lampy przednie wraz z kierunkowskazami albo sprzedam auto bez nich heh.

-
Witam wszystkich miłośników Forda Mustanga. Jestem Marcin z Płocka. Po 20 latach grzebania w motocyklach przyszedł czas na większy kaliber. Przymierzam się do zakupu Forda Mustanga I (do renowacji) i mam nadzieje że dzięki poradom klubowiczów moja droga będzie choć trochę łatwiejsza. Pozdrawiam.
- Rekin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czerwony
- Kontakt:
Witam wszystkich serdecznie !
Jestem z Elbląga, mam 47 lat. 27 lat temu posiadałem Forda Taunusa 73 coupe. Wczoraj kupiłem Mustanga V8 2017.
Pozdrawiam. Jacek.
Jestem z Elbląga, mam 47 lat. 27 lat temu posiadałem Forda Taunusa 73 coupe. Wczoraj kupiłem Mustanga V8 2017.
Pozdrawiam. Jacek.
"W życiu trzeba być rekinem, jeśli nie chcesz by dopadły Cię inne rekiny."
Jarosław Psikuta ( bez "s" )
Jarosław Psikuta ( bez "s" )
Witam Wszystkich!
Od dwóch dni jestem szczęśliwcem bo odebrałem mojego pierwszego Mustanga GT 5.0 kolor czarna perła . Odbiór był we Wrocławiu. Pogoda w piątek była mokra więc powrót do domu A4 był nietypowy. Nie znając zachowań samochodu na śliskiej nawierzchni wyglądałem mało atrakcyjnie bo średnia prędkość przejazdu była oszołamiająca bo aż 70 km/godz. Dzisiaj po dwóch dniach mam już 600km przebiegu i cały czas spędzam z moim jak to mówi moja żona przedłużaczem wieku. Jest cudownie
Czy może ktoś mi powiedzieć jak zdejmuje się klosze świateł pozycyjnych i dostęp do halogenów , i swiateł wewnętrznych kabiny bo napewno muszą się pojawić ledy. Gorąco Wszystkich Pozdrawiam 
Od dwóch dni jestem szczęśliwcem bo odebrałem mojego pierwszego Mustanga GT 5.0 kolor czarna perła . Odbiór był we Wrocławiu. Pogoda w piątek była mokra więc powrót do domu A4 był nietypowy. Nie znając zachowań samochodu na śliskiej nawierzchni wyglądałem mało atrakcyjnie bo średnia prędkość przejazdu była oszołamiająca bo aż 70 km/godz. Dzisiaj po dwóch dniach mam już 600km przebiegu i cały czas spędzam z moim jak to mówi moja żona przedłużaczem wieku. Jest cudownie

Ostatnio zmieniony 2017-05-03, 09:54 przez mesio320, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć, jestem z dolnego śląska aktualnie szukam mustanga w roczniku 2010-2012 i zapewne będę trochę pytań miał. Od 10 lat jeżdżę explorerami w sumie miałem ich 4 w większości czasu dwa na raz
, teraz pozostał tylko jeden 4.6 V8 który u mnie zostaje (za dużo z nim czasu w garażu spędziłem, żeby się rozstać) ale jako drugie auto chcę coś płaskiego z oryginalnym ryjem, żeby mnie na wymioty nie zbierało widząc 10 takich samych na parkingu
.

- empi1955
- Forumowicz
- Model: GT 2006 ; 1978 KC
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver ; Bright Red
Cześć. Witam fana Ex. Adrian z forum EX ?AdrianC pisze:Cześć, jestem z dolnego śląska aktualnie szukam mustanga w roczniku 2010-2012 i zapewne będę trochę pytań miał. Od 10 lat jeżdżę explorerami w sumie miałem ich 4 w większości czasu dwa na raz, teraz pozostał tylko jeden 4.6 V8 który u mnie zostaje (za dużo z nim czasu w garażu spędziłem, żeby się rozstać) ale jako drugie auto chcę coś płaskiego z oryginalnym ryjem, żeby mnie na wymioty nie zbierało widząc 10 takich samych na parkingu
.
Wybrany rocznik Konika (inny niż 2015+ ) oraz uzasadnienie wyboru

Jedyne moje:
- słuszny, wolnossący GT 4,6 V8; 431 Hp; 569 Nm; tuned by HD-Customs
- taki na forum; Mustang II King Cobra 1978; 302 V8; 141 Hp; 339 Nm; import by As-Profi
- z kompresorem; GT500 5,4 V8; 600+ Hp; 800+ Nm; tuned by HD-Customs
- słuszny, wolnossący GT 4,6 V8; 431 Hp; 569 Nm; tuned by HD-Customs
- taki na forum; Mustang II King Cobra 1978; 302 V8; 141 Hp; 339 Nm; import by As-Profi
- z kompresorem; GT500 5,4 V8; 600+ Hp; 800+ Nm; tuned by HD-Customs
Ta ten sam nic się nie ukryjeempi1955 pisze:Cześć. Witam fana Ex. Adrian z forum EX ?AdrianC pisze:Cześć, jestem z dolnego śląska aktualnie szukam mustanga w roczniku 2010-2012 i zapewne będę trochę pytań miał. Od 10 lat jeżdżę explorerami w sumie miałem ich 4 w większości czasu dwa na raz, teraz pozostał tylko jeden 4.6 V8 który u mnie zostaje (za dużo z nim czasu w garażu spędziłem, żeby się rozstać) ale jako drugie auto chcę coś płaskiego z oryginalnym ryjem, żeby mnie na wymioty nie zbierało widząc 10 takich samych na parkingu
.
Wybrany rocznik Konika (inny niż 2015+ ) oraz uzasadnienie wyboru![]()

Wybór taki a nie inny, ponieważ zawsze chorowałem na klasyka ale klasyk do codziennej jazdy się słabo nada, więc idę na kompromis w latach 10-12 to jakoś najlepiej wyglądało, ewentualnie challenger

- Enzo1983
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black
Witam wszystkich!
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Klaczy GT 4.6 v8
Rozpoczynam swój projekt
weekendy w Katowicach.
Pozdrawiam Krzysiek
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Klaczy GT 4.6 v8
Rozpoczynam swój projekt

Pozdrawiam Krzysiek
Pozdro Enzo
Witam,
Jestem Jarek, 36lat z Sulejówka. Jak na razie bez Mustanga, ale powoli ten temat dąży w dobrym kierunku i konik może się pojawi.
Pozdrawiam
Jarek
Jestem Jarek, 36lat z Sulejówka. Jak na razie bez Mustanga, ale powoli ten temat dąży w dobrym kierunku i konik może się pojawi.
Pozdrawiam
Jarek
Witam,
Sebastian z Pierśćca, jak narazie Mustanga czeka kapitalny remont.
Sebastian z Pierśćca, jak narazie Mustanga czeka kapitalny remont.
Witam, Marcin ( 30 lat ) z Poznania, od niedawna szczęśliwy posiadacz Mustanga I generacji.