MUSTANG 2017 OPINIE
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
- MowerHeads
- Młodszy Forumowicz
- Model: EB
- Kolor: Czerwony
MUSTANG 2017 OPINIE
Dzień dobry, moje uszanowanie, zwracam się z uprzejmą prośbą do waszej społeczności o kilka opinii pozytywnych jak i tych negatywnych jeżeli owe istnieją odnośnie nowego mustanga. Nie jestem wymagającym pasjonatem i jestem w trakcie finalizowania zakupu Mustanga 2,3 EB 2017. Jesteśmy zauroczeni z żonką nowym Mustangiem ale i też mamy wiele pytań. Z góry dziękuję za odpowiedzi w tym temacie, jeżeli takie będą. Pozdrawiam Wszystkich.
Re: MUSTANG 2017 OPINIE
Moim skromnym zdaniem nie ma na rynku lepszej oferty moc i styl do ceny.
W końcu jest to najlepiej sprzedający się samochód sportowy na świecie.
Jak każde auto ma swoje plusy i minusy, ale rekompensuje to wrażeniami jakie dostarcza.
Z mojej strony polecam tylko i wyłącznie zakup S550 z silnikiem 5.0 V8 - nie pożałujesz
i nie wierz w gadanie typu " będzie palił jak smok, będzie drogi w serwisie itp".
Jeżeli chcesz o coś dopytać to pisz śmiało na prive, służę pomocą.
Pozdrawiam
W końcu jest to najlepiej sprzedający się samochód sportowy na świecie.
Jak każde auto ma swoje plusy i minusy, ale rekompensuje to wrażeniami jakie dostarcza.
Z mojej strony polecam tylko i wyłącznie zakup S550 z silnikiem 5.0 V8 - nie pożałujesz

Jeżeli chcesz o coś dopytać to pisz śmiało na prive, służę pomocą.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2017-04-27, 19:35 przez Kusza85, łącznie zmieniany 1 raz.
- MowerHeads
- Młodszy Forumowicz
Zakochałem się w tym wozie, faktycznie V8 to V8 bez dwóch zdań, obawiam się tylko jednego, 8 miesięcy w roku żona będzie nim jeździła
czy da sobie radę
. Klasyka motoryzacji. Dziękuję za wasze wypowiedzi w tym temacie. Pozdrawiam. Najbardziej poirytowany byłem faktem podczas rozmowy w salonie że nie ma możliwości jazdy próbnej. Ale cóż.

Czy da radę? Jeżeli potrafi myśleć, dostosować styl jazdy do warunków atmosferycznych i mieć pokorę do V8 oraz tylnego napędu to nie ma problemu. Z resztą tyczy się to też wersji EB, a daję sobie rękę ucią, że z kwesti czasu bedziecie bardziej zadowoleni z V8. Prawda jest taka, że bez myślenia można zrobić sobie krzywdę nawet Fiatem 126p.
- MowerHeads
- Młodszy Forumowicz
Musi dać radę, decyzja zapadła, prowadzimy konwersacje na temat silnika teraz. Jak zakupię przedstawię zdjęcia, pozdrawiam.
- deeboy
- Forumowicz
- Model: GT S550 MT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race Red
Paradoksalnie silnik V8 może być dla żony łatwiejszy, moc te silniki mają na samej górze obrotów, da się spokojnie jechać w niższych zakresach, natomiast EB swoją moc i moment osiąga niżej.MowerHeads pisze:Musi dać radę, decyzja zapadła, prowadzimy konwersacje na temat silnika teraz. Jak zakupię przedstawię zdjęcia, pozdrawiam.
- KGT
- Młodszy Forumowicz
- Model: s550 GT 2015
- Kolor: MAGNETIC
Zmień salonMowerHeads pisze: Najbardziej poirytowany byłem faktem podczas rozmowy w salonie że nie ma możliwości jazdy próbnej. Ale cóż.

Samochód daje dużo radości. W sierpniu będzie już dwa lata a ja go uwielbiam jakby to był pierwszy dzień.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: za niedługo będzie
- Kontakt:
Ja też za niedługo będę podejmował decyzję czy v8 (na99% ) czy EB czy Czy manual czy At . Moja sugestia umów się na jazde próbną w Opolu na południu tylko oni manją samochód do jazd próbnych. Druga sprawa po odbyciu jazdy próbnej wypozycze sobie mustanga na weekend w dwuch wersjcach na śląskim są dwa w wypożyczalni i jeden na torze w opolskim oraz pare odob do ślubu wypożycza . Jak sobie go wezme na cały dzien to juz będe wiedział co i jak . Trzecia opcja poprosilem tu na forum o spotkanie z posiadaczami i chetnie pare osob sie zgodziło zeby pogadac . Przewiesc oraz dwie osoby napisaly ze daja mi zasiasc za sterami . Tylko czekamy na lepsza pogodę wiecz 4-5 samochodami przed podjeciem decyzji pojezdze w roznych konfiguracji i będę miał odpowiedź . PozdrawiamMowerHeads pisze:Zakochałem się w tym wozie, faktycznie V8 to V8 bez dwóch zdań, obawiam się tylko jednego, 8 miesięcy w roku żona będzie nim jeździłaczy da sobie radę
. Klasyka motoryzacji. Dziękuję za wasze wypowiedzi w tym temacie. Pozdrawiam. Najbardziej poirytowany byłem faktem podczas rozmowy w salonie że nie ma możliwości jazdy próbnej. Ale cóż.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ecoboost , manual
Poczytaj o faktach gdzie jest konkretne porównanie ecoboost i v8: http://speed.academy/ford-mustang-gt-v8 ... -review/2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tutaj zaczyna się szopka jak zwykle.....paradoksalnie v8 w czasie trwania leasingu najwięcej jest do przejecia, pewnie dlatego że taki super:-D
Tutaj zaczyna się szopka jak zwykle.....paradoksalnie v8 w czasie trwania leasingu najwięcej jest do przejecia, pewnie dlatego że taki super:-D
Masz rację, dlatego, że V8 jest superMarcelkr pisze:Poczytaj o faktach gdzie jest konkretne porównanie ecoboost i v8: http://speed.academy/ford-mustang-gt-v8 ... -review/2/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pamiętam, że lubisz zdjęcia i fakty

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2017
- Kolor: Lightning Blue
W Polsce ten podział chyba wygląda jeszcze inaczej - 75% sprzedanych egzemplarzy to V8. (źródło: http://dailydriver.pl/nowosci/rynek/for ... -w-polsce/" onclick="window.open(this.href);return false;)
Zamówiony: 29.04.2016
Wyprodukowany: 08.08.2016
Bremerhaven: 19.09.2016
Odbiór: 15.10.2016
Wyprodukowany: 08.08.2016
Bremerhaven: 19.09.2016
Odbiór: 15.10.2016
i to mi się podobaTeyeru pisze:W Polsce ten podział chyba wygląda jeszcze inaczej - 75% sprzedanych egzemplarzy to V8. (źródło: http://dailydriver.pl/nowosci/rynek/for ... -w-polsce/" onclick="window.open(this.href);return false;)

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ecoboost , manual
Dziękuję, wreszcie fakty- doceniam:-)
Czyli na rynku wtórnym niszowy będzie Ecoboost a v8 jako bestseller sprzedaży będzie niczym paseratti w tdi.
A merytorycznie chcesz się odnieść do artykułu?
Czy bajki opowiadasz jak przy wysylce pracowników za granice żeby pozbyć się leasingu.
Czyli na rynku wtórnym niszowy będzie Ecoboost a v8 jako bestseller sprzedaży będzie niczym paseratti w tdi.
A merytorycznie chcesz się odnieść do artykułu?
Czy bajki opowiadasz jak przy wysylce pracowników za granice żeby pozbyć się leasingu.