Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: za niedługo będzie
- Silnik: V8 5.0
- Kontakt:
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam .... wszystkich ...co by tu napisać ... Mustanga jeszcze nie mam , ale za rok już będzie trochę długi będzie ten rok . piona
Kazik z Śląska:)
Kazik z Śląska:)
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: red
Witam Wszystkich. Krzysztof z Warszawy. Mustanga jeszcze nie mam ale jestem w trakcie poszukiwań.Tylko V8

-
- Model: Mach 1 351c
- Silnik: inny V8
- Kolor: Light Blue
- Kontakt:
Witam, nazywam się Paweł (ze Śląska, okolice Lublińca), zaglądałem tu już od dłuższego czasu. Wczoraj zdecydowałem się w końcu na kupno 1 Mustanga od Pana Piotra 6t07t. Pewnie nie raz jeszcze tu napiszę ponieważ długa droga przede mną. Pozdrawiam 

- brys
- Forumowicz
- Model: Premium Pony 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Grabber Blue
Witam,
Na imię mam Krzysiek. Do tej pory jeździłem Mercedesami, ostatnie 3 lata starym, dobrym Jaguarem XJ z 4.0 V8 pod maską, a teraz chciałbym się rozejrzeć za Mustangiem V generacji
Idea zlotów czy for nie jest mi obca, w zeszłym roku byłem nawet na zlocie Mustangów w Łysomicach. Przyznam szczerze, że najbardziej zapadł mi w pamięć Bentley Continental GT, chyba kogoś z tego forum
Na imię mam Krzysiek. Do tej pory jeździłem Mercedesami, ostatnie 3 lata starym, dobrym Jaguarem XJ z 4.0 V8 pod maską, a teraz chciałbym się rozejrzeć za Mustangiem V generacji

Idea zlotów czy for nie jest mi obca, w zeszłym roku byłem nawet na zlocie Mustangów w Łysomicach. Przyznam szczerze, że najbardziej zapadł mi w pamięć Bentley Continental GT, chyba kogoś z tego forum

Borla ATAK + BBK Long Tubes + BBK X-pipe + SLP High Flow Cats // Most 3.73 // JLT Carbon CAI // Power Stop Z26 Extreme // Eibach Sportline // Eibach Camber Bolts // J&M Panhard Bar // Stillen Chin Spoiler // SVE 19"
Tuned by HD Customs
Tuned by HD Customs
- Satthar
- Model: S197 2010 Premium
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Sunset Gold
Dobra, chyba czas najwyższy w końcu się przywitać:
Siema,
jestem Kamil, lat (jak wszyscy to wszyscy) 25 i od listopada śmigam po Wrocławiu poliftowym S197 v6 z 2010 w pięknym, rzadkim kolorze Sunset Gold

Do zobaczenia na zlotach i na ulicy - jak to każdego Mustanga oczywiście, ale tego naprawdę ciężko przegapić
Siema,
jestem Kamil, lat (jak wszyscy to wszyscy) 25 i od listopada śmigam po Wrocławiu poliftowym S197 v6 z 2010 w pięknym, rzadkim kolorze Sunset Gold

Do zobaczenia na zlotach i na ulicy - jak to każdego Mustanga oczywiście, ale tego naprawdę ciężko przegapić

witam,powoli nabieram checi na posiadanie mustanga...pewne bede duzo pytal....licze na pomoc pozdrawiam 

-
- Forumowicz
- Model: 2015
- Kolor: Czarny
- Kontakt:
no kolor sie rzuca w oczy mocnoSatthar pisze:Dobra, chyba czas najwyższy w końcu się przywitać:
Siema,

https://www.instagram.com/darkknightv6/" onclick="window.open(this.href);return false;
- MAKU
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT500KR
- Silnik: inny V8
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Świętokrzyska
- Kontakt:
Bedziesz na OZM?
1967 S-Code, 1967 K-Code
1968 GT500KR,GT500, GT350 PAXTON, GT350
1969 GT500 , GT350 Hertz, R-Code
1968 GT500KR,GT500, GT350 PAXTON, GT350
1969 GT500 , GT350 Hertz, R-Code
-
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny - białe pasy
- Satthar
- Model: S197 2010 Premium
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Sunset Gold
@MAKU: niestety nie
Ubolewam nad tym niesamowicie, ale takie już znoje wiecznego studenta... Bawcie się dobrze i do zobaczenia w Miliczu albo gdzieś 

Witam wszystkich!
Moje marzenie z dzieciństwa spełniło się 2 tygodnie temu, przyglądałem się grupie dłuższy czas ale dzisiaj konto założone.
Marek ,nie piję od wczoraj, Grodzisk Mazowiecki
Ktoś z okolicy?
Zdjęcie rumaka

Moje marzenie z dzieciństwa spełniło się 2 tygodnie temu, przyglądałem się grupie dłuższy czas ale dzisiaj konto założone.
Marek ,nie piję od wczoraj, Grodzisk Mazowiecki

Ktoś z okolicy?
Zdjęcie rumaka

- Mustang GT Fever
- Model: GT
- Kolor: Race Red
- Kontakt:
Witam wszystkich miłośników legendy we współczesnym wydaniu, ale całe szczęście nadal bez 2,3 lub 4
turbin jak w niekórych dzisieszych mocarnych klekotach czy benzynach Bi-Turbo V8.
Zaczynam grubo przygodę z forum, bo przymierzam się do zakupu wydechu, a mój Mustang będzie mój
dopiero za kilka tygodni, a może nawet półtora miesiąca.
Zdecydowałem się na zrealizowanie marzeń o silniku V8. Mam już dość turbo kosiarek bez brzmienia i duszy.
Pozdrawiam wszystkich!

Zaczynam grubo przygodę z forum, bo przymierzam się do zakupu wydechu, a mój Mustang będzie mój

Zdecydowałem się na zrealizowanie marzeń o silniku V8. Mam już dość turbo kosiarek bez brzmienia i duszy.
Pozdrawiam wszystkich!
https://www.youtube.com/user/VolvoV70TdiR5/ Mustang GT V8 Vlog 
https://www.facebook.com/saturdaycarfever/ Stronka kanału SCF z galeriami zdjęć i wydarzeniami. Zapraszam!

https://www.facebook.com/saturdaycarfever/ Stronka kanału SCF z galeriami zdjęć i wydarzeniami. Zapraszam!
-
- Model: Cabrio California
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: biały/czarny
Cześć, właśnie się zarejestrowałem w klubie, jako szczęśliwy właściciel Mustanga V6 Cabrio rok 2012. Byłem wczoraj na IX Zlocie, i na pewno będziemy się pojawiać z rodziną na wydarzeniach w maju i czerwcu 
Dzięki za super imprezę!

Dzięki za super imprezę!