Kolor tapicerki to cos co ja osobiscie pomine milczeniem ale co kto lubi...mam nadzeieje tylko, ze te poduszki byly obszywane nicmi do poduszek...
Mustang z allegro/ebay
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Re: Mustang z allegro/ebay
W subwoofer'rze w glosniku nie ma zadnych wkretow...ciekawe jak sie to trzyma. Na membranie widac slady od gumki wiec moze tylko tak LOL 
Kolor tapicerki to cos co ja osobiscie pomine milczeniem ale co kto lubi...mam nadzeieje tylko, ze te poduszki byly obszywane nicmi do poduszek...
- Janosik
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang V manual
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czarny diament
- Stajnia: Stajnia Świętokrzyska
Hehe ... widzę że Ty raczej lubisz czerwony kolor więc czułbyś się jak w domu 
Czarny Diament V6 2012 manual http://forum.mustangklub.pl/forum/viewt ... 85&t=13404" onclick="window.open(this.href);return false;
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Ale nie na tapicerceEncek pisze:Hehe ... widzę że Ty raczej lubisz czerwony kolor więc czułbyś się jak w domu
A to nie był żart z tym koniem nawiązując do oryginalnego wnętrza??Encek pisze:Myślę że przesadzasz kolego z tym emblematem konia w głowie... gdyby tak było każdy pasażer by obrywał klapą z airbagiem![]()
r!
- rafallbn90
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2014 GT
- Kolor: Sterling Gray
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
przestancie sie zlewac..
gusty sa rozne i tyle..
Saleen tez wyglada jak wyglada
gusty sa rozne i tyle..
Saleen tez wyglada jak wyglada
Cześć! Co myślicie o tej sztuce?
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... a4f859d9de" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... a4f859d9de" onclick="window.open(this.href);return false;
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Kolor: Szary Metalik
ten szary zrobiony na GT500 to moj 
prosze sie nie smiac czasem
nie bylo kasy na GT500 to zrobilem gustownie optycznie GT500
gdyby nie parcie na silnik V8 i kupno Shelby GT w okazyjnej cenie to ten zostalby u mnie na dluzej
same grille styl GT500 i dolny slizg jak w GT500 kosztowaly duzo baksow ale ja nie uznaje polsrodkow
w planie byly podwojne wydechy i dyfuzor od GT500 ale przyslali mi przez pomylke dyfuzor Bossa 302 i juz tak zostalo
ale podwojne koncowki jak w GT500 sa w garazu
prosze sie nie smiac czasem
gdyby nie parcie na silnik V8 i kupno Shelby GT w okazyjnej cenie to ten zostalby u mnie na dluzej
same grille styl GT500 i dolny slizg jak w GT500 kosztowaly duzo baksow ale ja nie uznaje polsrodkow
w planie byly podwojne wydechy i dyfuzor od GT500 ale przyslali mi przez pomylke dyfuzor Bossa 302 i juz tak zostalo
ale podwojne koncowki jak w GT500 sa w garazu
pomijając kwestie budżetowe i techniczne tych dwóch to wybór pomiędzy przedliftem i poliftem nie jest prosty - bo z jednej strony mamy V8 a z drugiej nowszą skrzynię i dupcię z pięknymi światłami MY14, z silnikiem co prawda V6amisz pisze:A nie wolisz w tej cenie GT kolega J.one ma na sprzedaż
nowsza skrzynia 2010vs2013 ? jakie to ma znaczenie ja i tak masz ograniczenie w 3.7 do 180km/h i mniej frajdy z jazdy ? swiatla mozna zmienic a jimmy one ma taniej wystawiony niz ten co pokazales