Witambigwalker pisze:Witajcie![]()
Mam na imie Marek,jestem z Gdanska i od kilku tygodni smigam Mustangiem V8 2014r.

Opanowałeś trakcję ?
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Witambigwalker pisze:Witajcie![]()
Mam na imie Marek,jestem z Gdanska i od kilku tygodni smigam Mustangiem V8 2014r.
hejMAX pisze:Witambigwalker pisze:Witajcie![]()
Mam na imie Marek,jestem z Gdanska i od kilku tygodni smigam Mustangiem V8 2014r.![]()
Opanowałeś trakcję ?
Przeczucie Cię nie myliStarszyWajchowy pisze:Cos mam przeczucie ze ten Mustang w kolorze Burgund to od Maxabigwalker pisze:Witajcie![]()
Mam na imie Marek,jestem z Gdanska i od kilku tygodni smigam Mustangiem V8 2014r.![]()
Gratuluje i pozdrawiam
Wiesz... jak kupowałem go to był bordoamisz pisze:burgund co to jest za kolor
gratulacje!Naczelnik_Imperator pisze:Witam:) w dniu wczorajszym stałem się posiadaczem mojego pierwszego Mustanga:) Muszę przyzwyczaić się do autka, bo jednak trochę różni się od japońskich aut, które uwielbiam
Rok 2011 wersja GT z silnikiem 5.0 Coyote stylizowane na Boss 302 - pewnie już wiecie co to za auto
Bardzo fajne odczucia z pierwszej samodzielnej jazdy, ale te hamulce.... pierwsza rzecz do zmiany poza wydechem
Mam nadzieje ze poczuje ten amerykański klimat, bo narazie podoba mi się i jestem zadowolony