Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- Rockmancar
- Forumowicz
- Model: New Edge
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Bright Atlantic Blue
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Witam
Mam pytanie do zorientowanych. Mój konik wyprodukował się 27.01.2017. Na "cotusie" cały czas ma status w tranzycie. W salonie w Krakowie nie są mi w stanie precyzyjnie określić daty dostawy, dlatego chciałbym się dowiedzieć od Was, ile czekaliście na dostawę swojego "konia" od daty produkcji do salonu? Czy oprócz "cotusa" jest jeszcze jakieś narzędzie do śledzenia?
Mam pytanie do zorientowanych. Mój konik wyprodukował się 27.01.2017. Na "cotusie" cały czas ma status w tranzycie. W salonie w Krakowie nie są mi w stanie precyzyjnie określić daty dostawy, dlatego chciałbym się dowiedzieć od Was, ile czekaliście na dostawę swojego "konia" od daty produkcji do salonu? Czy oprócz "cotusa" jest jeszcze jakieś narzędzie do śledzenia?
Feci, quod potui, faciant meliora potentes.
- trenart
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic Grey
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Cześć,
jeszcze port możesz sobie zerknąć, chyba że już tam byłeś...
https://www.2wglobal.com/webapps?frameI ... SearchPage" onclick="window.open(this.href);return false;
Track-and-trace z głównej, jeżeli link nie zadziała - wpisz vin w Cargo ID
jeszcze port możesz sobie zerknąć, chyba że już tam byłeś...
https://www.2wglobal.com/webapps?frameI ... SearchPage" onclick="window.open(this.href);return false;
Track-and-trace z głównej, jeżeli link nie zadziała - wpisz vin w Cargo ID
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT MY2017
- Kolor: Magnetic Grey
Mój też wyprodukowany 27 stycznia i od 17 marca stoi w Bremerhaven.Pabllo26 pisze:Witam
Dealer twierdzi, że do końca kwietnia na pewno wyda mi samochód.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: za niedługo będzie
- Kontakt:
Dzwoniłem dziś do Ford store KRK... wstępnie chciałem się ustawić na jazdę próbną która się nie odbędzie bo nie mają egzemplarza do jazdy próbnej
( to w końcu ma być moje pierwsze upragnione v8 na które czekam już pare lat, więc troche zdziwko że sprzedają coś czym nie można pojeździć ) drugie info jakie usłyszałem nie napawa optymizmem jeszcze bardziej ... w poliftowym na UE nie będzie 5.0 v8
, mają być dwa silniki 2.3 ecoboost i 2.8 ecoboost sporo mocniejszy który ma zastępować 5.0. Miły pan powiedział że jak chce 5.0 to w tym roku musze go zamówić bo w przyszłym nie będzie takiej opcji , poza tym potwierdził że ma być 10 AT jak i 6AT , oraz poprawiony manual, lepsze zawieszenie, i to co widać na filmikach z YT jak chodzi o facelift ...

- deeboy
- Forumowicz
- Model: GT S550 MT
- Kolor: Race Red
WTF? Może to był prima aprylis? 2,8 EB? To się nie dzieje.... choć Ford robi jednostki 2.7 EB V6 i może o to chodziło. Te silniki generują coś ok 370 HPkosa pisze:Dzwoniłem dziś do Ford store KRK... wstępnie chciałem się ustawić na jazdę próbną która się nie odbędzie bo nie mają egzemplarza do jazdy próbnej( to w końcu ma być moje pierwsze upragnione v8 na które czekam już pare lat, więc troche zdziwko że sprzedają coś czym nie można pojeździć ) drugie info jakie usłyszałem nie napawa optymizmem jeszcze bardziej ... w poliftowym na UE nie będzie 5.0 v8
![]()
, mają być dwa silniki 2.3 ecoboost i 2.8 ecoboost sporo mocniejszy który ma zastępować 5.0. Miły pan powiedział że jak chce 5.0 to w tym roku musze go zamówić bo w przyszłym nie będzie takiej opcji , poza tym potwierdził że ma być 10 AT jak i 6AT , oraz poprawiony manual, lepsze zawieszenie, i to co widać na filmikach z YT jak chodzi o facelift ...
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: za niedługo będzie
- Kontakt:
Przekazuje tylko co dziś usłyszałem i mnie zasmuciło... a trzy razy pytałem czy aby napewno nie będzie 5.0 ...
- deeboy
- Forumowicz
- Model: GT S550 MT
Informacja o tyle dziwna, że nikt nigdzie o tym nie pisze a jakiś tam sprzedawca z KRK już taki przekonany, że tak będzie...kosa pisze:Przekazuje tylko co dziś usłyszałem i mnie zasmuciło... a trzy razy pytałem czy aby napewno nie będzie 5.0 ...

-
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Kolor: Ruby Red
Z tego co wiem, to odpuścili sobie V6 i na tym koniec jeżeli chodzi o "=/-" silników.
- Behemoth
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550 GT EU
Mogli by dodać do oferty silnik z Forda GT: newly designed 3.5 liter twin-turbocharged EcoBoost V6 engine making 647 hp and 550 lb/ft of torque... w ramach prima aprilis 

Pozdrawiam,
Krzysiek
Krzysiek