Dlaczego badziewne? Przynajmniej nie jest nudne jak BMWveeefour pisze:Witaj w klubie - tez nie mam tego badziewnego krompekejtujager pisze:Mam cabrio, zatem nie mam chromów![]()
![]()
Jager.

Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
Dlaczego badziewne? Przynajmniej nie jest nudne jak BMWveeefour pisze:Witaj w klubie - tez nie mam tego badziewnego krompekejtujager pisze:Mam cabrio, zatem nie mam chromów![]()
![]()
Jager.
Zly przyklad. Stylisci BMW znaja sie na sporcie, z tego slyna od lat. BMW to najbardziej usportowiona marka premium.asmucha pisze:Dlaczego badziewne? Przynajmniej nie jest nudne jak BMWveeefour pisze:Witaj w klubie - tez nie mam tego badziewnego krompekejtujager pisze:Mam cabrio, zatem nie mam chromów![]()
![]()
Jager.
Oczywiscie masz rację chdzi o prawą stronę a napisałem że lewabkapust pisze:Dzięki
Z tej strony akurat jest ok:P
" onclick="window.open(this.href);return false;
Natomiast z prawej jest źle (bo jest P_KG a powinno też być PK_G, niestety musieliśmy z grafikiem iść na pewne kompromisty (wpasowanie detali w samochód wymagało odejścia od idealnej wierności oznaczeniom samolotu... tak samo np. oznaczenie dywizjonu raczej powinno być z przodu niż z tyłu:)).