Mustang z allegro/ebay
-
- Forumowicz
- Model: shelby GT 2008
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: vista blue
Re: Mustang z allegro/ebay
...to chyba ten sam zielony:
viewtopic.php?f=27&t=24&hilit=kto+kogo+ ... start=3900" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=27&t=24&hilit=kto+kogo+ ... start=3900" onclick="window.open(this.href);return false;
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yMOVz.html" onclick="window.open(this.href);return false;
te zdjecia rozwalily system....z 50zl na kole polozona

- robin
- Stowarzyszenie MKP
a tu widzicie Panu dwa kolory wyszly miedzy drzwi a blotnik...
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yy3WT.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yy3WT.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- robin
- Stowarzyszenie MKP
moze ma zeza....Radziu pisze:Wyglada na ładną sztukę ale halogeny po środku to nie za bardzo...
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Bieda mierzy rant metrówką, a szlachta hajsemrobin pisze:https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yMOVz.html

- BaPit
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: black mat
- Kontakt:
Wg mnie fajna i tania sztuka. Jeśli nie po jakiejś katastrofie, to myślę, że warta obejrzenia. A pięć dych w kole - no cóż. Faktycznie "na bogato"robin pisze:te zdjecia rozwalily system....z 50zl na kole polozona

- nomad
- Forumowicz
- Model: Bullitt & 939
- Kolor: Highland Green
Akurat pomysł jest bardzo praktyczny i nienowy - fotka ma pokazać szerokość rantu jako pewien atrybut atrakcyjności (ludzie różne fetysze mają), a banknot ktorego rozmiar każdy doskonale zna pozwala dobrze ocenić skalę na zdjęciu 

- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Wies gra i tanczyŚlimak pisze:Bieda mierzy rant metrówką, a szlachta hajsemrobin pisze:https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yMOVz.html

- empi1955
- Forumowicz
- Model: GT 2006 ; 1978 KC
- Kolor: Satin Silver ; Bright Red
Jak zawsze, podstawa to, poproś o VIN od Pana Bajkopisarza. Szkoda że nie zadał sobie trudu aby dowiedzieć się co to auto ma a czego nie ma w wyposażeniu.
Jedyne moje:
- słuszny, wolnossący GT 4,6 V8; 431 Hp; 569 Nm; tuned by HD-Customs
- taki na forum; Mustang II King Cobra 1978; 302 V8; 141 Hp; 339 Nm; import by As-Profi
- z kompresorem; GT500 5,4 V8; 600+ Hp; 800+ Nm; tuned by HD-Customs
- słuszny, wolnossący GT 4,6 V8; 431 Hp; 569 Nm; tuned by HD-Customs
- taki na forum; Mustang II King Cobra 1978; 302 V8; 141 Hp; 339 Nm; import by As-Profi
- z kompresorem; GT500 5,4 V8; 600+ Hp; 800+ Nm; tuned by HD-Customs
-
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Red Lava
Chodzą słuchy, że3 ten VIP to Grzegorz Markowski, tak kiedyś pisał w ogłoszeniu, tak długo juz go sprzedaje, że pamietam to w jednej z wersji, a że w dzien dobry TEFAŁEN, Pan Markowski jeździ najnowszym Mustangiem i mówi jaki on to świetny, to może i fkatycznie po nim ten konik? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie.
-
- Model: 2008 V6 Premium
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czerwony
Zgodnie z namową poprosiłem o VIN w zamian otrzymałem pytanie czy się zamieniam na inny samochód czy kupuję za gotówkę
widocznie są różne Viny dla róźnych klientów ale żadnego nie otrzymałem
Tylko osobista wizyta się liczy.

Witajcie. To mój pierwszy post w Waszej stajni... jako nowy i jeszcze bez Stanga zaczynam od galerii, ogłoszeń i tego wątkuBaPit pisze:Wg mnie fajna i tania sztuka. Jeśli nie po jakiejś katastrofie, to myślę, że warta obejrzenia. A pięć dych w kole - no cóż. Faktycznie "na bogato"robin pisze:te zdjecia rozwalily system....z 50zl na kole polozona![]()
![]()
Mnie to nie razi - gdybym to ja miał brać tę sztukę, koła i przednia atrapa i tak by uległy zmianie

A na tego białego o którym piszecie byłem mocno zgrzany, zwłaszcza, że 50 zł piechotą nie chodzi ;-).
Wizualnie bardzo mi się podobał poza grillem jak też i Wy zauważyliście. Rozmawiałem z gościem, ściągnął go z Texasu dla siebie (!) taki jak chciał w manualu, nie jest handlarzem i on malował tylko zderzak. W dalszej części rozmowy powiedział, że błotnik też był malowany, ale miał 3 cm zagięcie, więc był prostowany i malowany.... Spytałem kiedy go sprowadził.... Otóż w styczniu tego roku...
Jak poprosiłem o nr VIN to otrzymałem wczoraj informację, że auto jest sprzedane.... choć szczerze w to jakoś nie wierzę

PS. BaPit, czy Ty przypadkiem nie udzielałeś się kiedyś na forum AK?
- BaPit
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: black mat
- Kontakt:
Cześć! Sprawa trochę śmierdząca, bo ogłoszenie na otomoto ciągle wisi - zatem pewnie po podaniu VINu wyszłyby jakieś kwiatki. Na forum większość ogłoszeń uczciwie opisuje, co furze dolegało w przeszłości. Ja kupiłem swojego konia od użytkownika forum i po dziś dzień tę decyzję bardzo sobie chwalęPiotr_G pisze:Jak poprosiłem o nr VIN to otrzymałem wczoraj informację, że auto jest sprzedane.... choć szczerze w to jakoś nie wierzęChyba najbezpieczniej to kupić konia z Waszej stajni... Pozdrawiam!
PS. BaPit, czy Ty przypadkiem nie udzielałeś się kiedyś na forum AK?

Tak, kiedyś rzeczywiście wylewałem swoje mądrości

Pozdrawiam,
Bartek