Zapraszamy na Zlot w kwietniu - bedziesz mogl sie pochwalic szerokiej publicznosciAndres pisze:Witam wszystkich miłośników Mustangów, cieszę się bardzo, że mogę dołączyć do Waszego grona. Dziś jest ten dzień, kiedy mogę oficjalnie powiedzieć, że jestem właścicielem Mustanga 5.0 V8GT, automat, kolor Ruby Red, ponieważ wpłaciłem zaliczkę oraz podpisałem stosowną umowę z salonem Forda w Opolu. Obecnie mój „Caballo” jest w porcie w Bremerhaven i czeka na odprawę celną. Planowany odbiór przed świętami Bożego Narodzenia. Mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł pochwalić się opinią i zdjęciami ze wspólnych podróży.![]()
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
-
kleopatra
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: vista blue
Witam wszystkich, Asia z okolic W-wy, na forum od dłuższego czasu jako obserwatorka i czytelniczka, od soboty śmigam V6 z 2007, mój smerf ściągnięty i doprowadzony do ładu przez Andrzeja As-Profi, któremu jeszcze raz DZIĘKUJĘ 
- MAKU
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT500KR
- Silnik: inny V8
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Świętokrzyska
- Kontakt:
kleopatra pisze:Witam wszystkich, Asia z okolic W-wy, na forum od dłuższego czasu jako obserwatorka i czytelniczka, od soboty śmigam V6 z 2007, mój smerf ściągnięty i doprowadzony do ładu przez Andrzeja As-Profi, któremu jeszcze raz DZIĘKUJĘ
Serdecznie witamy
1967 S-Code, 1967 K-Code
1968 GT500KR,GT500, GT350 PAXTON, GT350
1969 GT500 , GT350 Hertz, R-Code
1968 GT500KR,GT500, GT350 PAXTON, GT350
1969 GT500 , GT350 Hertz, R-Code
- Andres
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby Red
Sylwester66 pisze:Zapraszamy na Zlot w kwietniu - bedziesz mogl sie pochwalic szerokiej publicznosciAndres pisze:Witam wszystkich miłośników Mustangów, cieszę się bardzo, że mogę dołączyć do Waszego grona. Dziś jest ten dzień, kiedy mogę oficjalnie powiedzieć, że jestem właścicielem Mustanga 5.0 V8GT, automat, kolor Ruby Red, ponieważ wpłaciłem zaliczkę oraz podpisałem stosowną umowę z salonem Forda w Opolu. Obecnie mój „Caballo” jest w porcie w Bremerhaven i czeka na odprawę celną. Planowany odbiór przed świętami Bożego Narodzenia. Mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł pochwalić się opinią i zdjęciami ze wspólnych podróży.![]()
.
Sylwester66 dziękuję za zaproszenie, teraz jako prawdziwy „kowboj” chętnie spędzę czas z Wami
Ford Mustag budzi wielkie emocje od momentu wyprodukowania pierwszego egzemplarza aż do dziś. Nieprzerwanie, już od 54 lat, jest obiektem pożądania. Obiektem westchnień zarówno młodych jak i starszych ludzi.
https://youtu.be/emtAdVEBsiU" onclick="window.open(this.href);return false;
- Andres
- Młodszy Forumowicz
Oczywiście wkleję zdjęcia, sam nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę go pierwszy raz. W czwartek dostanę fakturę, tak więc będą mógł już wdrożyć procedurę rejestracji samochodu.Ślimak pisze:Cześć Andres - gratulujemy zakupu!
Idealny prezent od Mikołaja![]()
Koniecznie wrzuć zdjęcia do galerii jak już odbierzesz auto.
Ford Mustag budzi wielkie emocje od momentu wyprodukowania pierwszego egzemplarza aż do dziś. Nieprzerwanie, już od 54 lat, jest obiektem pożądania. Obiektem westchnień zarówno młodych jak i starszych ludzi.
- Andres
- Młodszy Forumowicz
Witamy i prosimy o zdjęcia.kleopatra pisze:Witam wszystkich, Asia z okolic W-wy, na forum od dłuższego czasu jako obserwatorka i czytelniczka, od soboty śmigam V6 z 2007, mój smerf ściągnięty i doprowadzony do ładu przez Andrzeja As-Profi, któremu jeszcze raz DZIĘKUJĘ
- ORI
- Młodszy Forumowicz
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Ingot silver
Witamy
Kuba & Gosia z tej strony... Warszawa... na "błoniowych" spotach poznalibyście nas po trzecim "zawodniku", ale niestety... byłoby po Recaro 
Co jakiś czas będziemy Wam zawracać głowę i się pojawiać, jak czas pozwoli...
[w facebookowej grupie Eric Sonik
]
od około 2 tygodni jesteśmy szczęśliwymi "rodzicami" Shelby'ego z hodowli Karola (USAutoImportKS)...
Pozdrawiamy...
P.S. Zdjęcia i prezentacja... za niedługo... póki co detailing i takie tam pierdółki...
w nowym roku pewnie dopiero pofoci nas znajomy magik zajmujący się moto-sesjami...
Co jakiś czas będziemy Wam zawracać głowę i się pojawiać, jak czas pozwoli...
[w facebookowej grupie Eric Sonik
od około 2 tygodni jesteśmy szczęśliwymi "rodzicami" Shelby'ego z hodowli Karola (USAutoImportKS)...
Pozdrawiamy...
P.S. Zdjęcia i prezentacja... za niedługo... póki co detailing i takie tam pierdółki...
w nowym roku pewnie dopiero pofoci nas znajomy magik zajmujący się moto-sesjami...
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Hej Ori - gratulacje!
Wpadaj we wtorki z tym Shelbiakiem, chętnie pooglądamy
Wpadaj we wtorki z tym Shelbiakiem, chętnie pooglądamy
Witajcie nazywam się Agnieszka właśnie powiększyłam grono Krakowskich właścicieli mustangów. Konik V8 2016 srebrny kabriolecik został zamówiony w lutym a dziś był ten dzień gdy pierwszy raz zobaczyłam moją zabaweczkę. 
Witam,
Jestem Radek z Krakowa i od niedawna posiadam białego konika 2014. Na razie tylko V6 ale od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam zajawkowiczów !
Jestem Radek z Krakowa i od niedawna posiadam białego konika 2014. Na razie tylko V6 ale od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam zajawkowiczów !
- Marti
- Młodszy Forumowicz
- Model: coupe 1967
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: biały
Hej. Witamy w Krakowie!rad998 pisze:Witam,
p.s. czy to Ciebie widziałem dziś ok 14.00 na Podgórskiej
Witam wszystkich serdecznie
Szczęśliwa posiadaczka Konika zwanego Mruczkiem
Szczęśliwa posiadaczka Konika zwanego Mruczkiem