Kontrola trakcji zapala sie i gaśnie
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
Kontrola trakcji zapala sie i gaśnie
Koledzy zaobserwowałem takie coś: gwałtownie przyspieszyłem, potem wyrownalem prędkość i po chwili zaczęła zapalać sie kontrolka trakcji, potem gasła i znów to samo, co kilka sekund. I tak około trzy minuty. Nie wiem co mogło to spowodować... Spotkaliście sie z czymś takim kiedyś? 

-
- Model: V gen coupe
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: szary
Re: Kontrola trakcji zapala sie i gaśnie
Widze stary temat i ciut inny objaw, ale podepne sie zamiast tworzyc nowy.
Wlasnie wczoraj mialem podobnie - ale w czasie zwyklej jazdy, bez jakiegos specjalnego przyspieszania.
Po prostu w pewnym momencie zapalily sie OBIE kontrolki - ta od kontroli i ta od wylaczenia kontroli (OFF).
Przez minute-dwie sie swiecily, przycisk wylaczenia kontroli (krotko, dlugo, kilka razy wlaczany) nie dawal zadnej reakcji.
Po tym czasie obie zgasly, przycisk kontroli zaczal reagowac wlaczajac/wylaczajac kontrolke OFF.
Ktos tak mial? Bedzie gdzies zapis tych bledow? Jeszcze nie uaktywnilem swojego forscana
Wlasnie wczoraj mialem podobnie - ale w czasie zwyklej jazdy, bez jakiegos specjalnego przyspieszania.
Po prostu w pewnym momencie zapalily sie OBIE kontrolki - ta od kontroli i ta od wylaczenia kontroli (OFF).
Przez minute-dwie sie swiecily, przycisk wylaczenia kontroli (krotko, dlugo, kilka razy wlaczany) nie dawal zadnej reakcji.
Po tym czasie obie zgasly, przycisk kontroli zaczal reagowac wlaczajac/wylaczajac kontrolke OFF.
Ktos tak mial? Bedzie gdzies zapis tych bledow? Jeszcze nie uaktywnilem swojego forscana