A teren był zabudowany. Wprawdzie to droga z rozdzielonymi pasami ruchu przebiegająca przez las, nie ma tam nawet jednego budynku, nikt też nie chodzi, ale teren zabudowany jest... Co za nonsens...
To mi przypomina "Misia"....egonw3 pisze:Dziś miałem nie iść do pracy, bo jestem przeziębiony, ale dałem się namówić i... zaliczyłem 10 punktów karnych...
A teren był zabudowany. Wprawdzie to droga z rozdzielonymi pasami ruchu przebiegająca przez las, nie ma tam nawet jednego budynku, nikt też nie chodzi, ale teren zabudowany jest... Co za nonsens...
Ja tam lubie kotyHans pisze:Dobry kot to martwy kot...
Nie, wlot do Orłowa od strony Sopotu. Ten teren zabudowany, gdzie jest jezdnia z rozdzielonymi pasami ruchu i po obu stronach las. Teren zabudowany - chyba drzewami.... Bo żadnej budowli tam nie ma. A miałem 104kph.Mały1973 pisze:Czyżbyś na Słowackiego wpadł ?
Spoko. Stawiłem się jak kazali. Wprawiłem ich w zakłopotanie i wyszedłem z numerem telefonu uroczej pani sierżant.Dakota pisze:Ja Ci to powiedziałam w Rypinie:egonw3 pisze:zaliczyłem 10 punktów karnych...(...) Co za nonsens...
- Egon, Ty jesteś bandyta.
![]()
![]()
![]()
![]()
Weźże się opanuj, tak?![]()
![]()