Kiedy chceszkaukaz md pisze:Bardzo fajna stylizacja. Kolory super się komponują

Chyba , że audi albo subaru wybieraj

Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
Kiedy chceszkaukaz md pisze:Bardzo fajna stylizacja. Kolory super się komponują
Michał z mg motorsport jest na tyle specjalistą iż zrobi tak jak chcesz . To nie są wydechy klepiane tak samo lecz custom .Kusza85 pisze:Dzięki za informacje.
Trochę boję się zakładać ten wydech do V8 bez klap, żeby nie był za głośny do codziennej jazdy oraz w trasy?
Dzięki . Ten kolor skóry był zawsze moim marzeniem . A w każdym aucie wybór foteli wykluczał go.SBK00pl pisze:Ale ładnyRzeczywiście pasy dodały jeszcze więcej agresji w wyglądzie. Najbardziej jednak podoba mi się kolor skóry. Dużo ładniejsza od czarnej i jasnej
Powiem z całą odpowiedzialnością . Nie warto klap do eb . Poczekajmy na rs mk3 gdy będzie ecu całkiem rozpracowane i wtedy w tym celu klapy. Ja mam za sobą trasy po 700km po dyżurze 72h . Dla mnie to jak limuzyna .markeeftb pisze:Wydech w MG Motorsport do ecoboosta (catback) to koszt około 3.000, ale bez sterowania klapami.
Dziś dostałem wycenę tego mechanizmu - dochodzi 2.500 zł, czyli całość powinna kosztować około 5.500 zł.
To chyba dobra cena - dla porównania Remus ze sterowaniem do Ecoboosta to koszt około 10.000 zł.
Pierwsza rzecz . Nikt nie sprawdza homologacji . Chyba że badasz tuv w de .Kusza85 pisze:Cena obejmuje montaż u nich?markeeftb pisze:Wydech w MG Motorsport do ecoboosta (catback) to koszt około 3.000, ale bez sterowania klapami.
Dziś dostałem wycenę tego mechanizmu - dochodzi 2.500 zł, czyli całość powinna kosztować około 5.500 zł.
To chyba dobra cena - dla porównania Remus ze sterowaniem do Ecoboosta to koszt około 10.000 zł.
Wiesz jak z gwarancją i homologacją u nich?
Może zdecyduję się na sprężyny . Auto wziąłem na 2 lata w leasingu i nie chcę inwestować . Druga sprawa moja praca wymaga częstego jeżdżenia na wieś do pacjentów , w naprawdę ale to naprawdę hardcorowe warunki drogowe . A tak go uwielbiam iż do s3 nawet nie chce mi się wsiadać . Miało to być auto na weekendy a stało się Daily carmarkeeftb pisze:Tak montaż u nich - trzeba zatem się wybrać do Siemianowic Śląskich.Kusza85 pisze:Cena obejmuje montaż u nich?
Powiem Ci, że wizualnie dystanse dają lepszy efekt niż sprężyny. Ja mam te od eibacha (2cm) i efekt jest super, a do tego nie wystają poza obrys, więc lakier nie jest specjalnie zagrożony, a jeżeli już bardzo Cię to martwi, to zawsze możesz sobie okleić nadkola jakąś folią ochronna typu XPEL, biorąc jednocześnie pod uwagę słabą jakość mustangowego lakieru.totus pisze:Dystansów nie będzie , szkoda łożysk i lakieru![]()
Czekam na sprężyny ford motorsport
Co do łożysk - czas pokaże. W moim rodzinnym suvie nie zakładałem dystansów, a musiałem piasty wymieniać niemal co rok - w stanach mnóstwo ludzi jeździ na dystansach i chyba tragedii nie ma...
My testowaliśmy sprężyny eibacha (pro-kit) i na nasze polskie drogi wydają się idealne.
Nie da się podłaczyć 1:1, i tak trzeba przerabiać aby w ogóle dało się czerwone podłączyć, oczywiście robimy czerwone w dodatku sekwencyjne do wersji EU, mało tego, mam je w cenie dużo niższej niż one kosztują w USA.markeeftb pisze:Ladnie ladnie! Oklejales czy malowales?
Ja rozwazalem zmiane na czerwony, ale kierunki staja sie wowczas czerwone i pojawilby sie problem z policja, chyba zeby diody mogly swiecic na zolto, ale nie wiem czy to da sie przeprogramowac...
Dzięki za info. Pewnie na wiosnę się z deeboyem wybierzemy do Opola i porobimy co trzebacaniggia pisze:Nie da się podłaczyć 1:1, i tak trzeba przerabiać aby w ogóle dało się czerwone podłączyć, oczywiście robimy czerwone w dodatku sekwencyjne do wersji EU, mało tego, mam je w cenie dużo niższej niż one kosztują w USA.markeeftb pisze:Ladnie ladnie! Oklejales czy malowales?
Ja rozwazalem zmiane na czerwony, ale kierunki staja sie wowczas czerwone i pojawilby sie problem z policja, chyba zeby diody mogly swiecic na zolto, ale nie wiem czy to da sie przeprogramowac...
Lampy kolegi są malowane (wyprzedzam odpowiedź).
markeeftb pisze:Ladnie ladnie! Oklejales czy malowales?